FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna dimineata fetele!hihi..la mine e dimineata ca abia amu m-am trezit!am ajuns tarziu acasa,nu m-am intalnit cu ursu..si a fost superb-fara nici o isprava!
copilus-ofofof..prin ce ai trecut..imi pare rau..ma mir ca dr micu a fost asa aspru cu tine..si..dimineata nu ti-a facut clisma?doar seara?si referitor la vomat-poate esti alergica la ceva medicamente..asa cum am fost eu..da mi-am dat seama imediat ca de la perfuziile cu antibiotic mi se face rau si le-am spus..iar apoi mi-au schimbat antibioticul si imediat mi-am revenit..oricum..degeaba ne batem gura acum..a trecut si sa dea Dzeu sa fie bine-sa ai un rezultat bun-si sa fie acolo cateva ovule bune,asa cam cat pentru 5 odrasle!si mai draguta,au incetat la mine belelele si au inceput la tine?hihi..eu am deja o saptamana fara incidente!deci..sunt tare!
sper ca ai tai sunt bine..si odata cu ispravele estea sa treaca si perioada asta grea din viata ta!sa fie intr-un ceas bun!
georgie-cum e la mare?aglomerat rau din cate am auzit!si tu cum mai esti fata frumoasa?ce mai faci?
anamy-fotomodeala!uff..naspa rau cu dereglarile astea..si la mine trebuia sa-si faca aparitia uratii dar..bine..la mine e din cauza hemoragiei-asta e clar-sper sa nu se fi intamplat nimic rau pe-acolo!uff..sa speram ca va fi bine!
iaurtica-dulcica cum a fost in concediu?si..ce planuri mari ai acum?de ce te apuci?inseminari sau fiv?
cris-bine ai venit!cat despre trompe partial infundate..e bine sa faci laparoscopia-cum am mai spus-3 gaurici si scapi repede.iar apoi vine si bebe!asa ca nu mai plange,nu mai dispera-ci mobilizeza-te si lupta in continuare!
restul gastii-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

"ofer" strumphii plini de energie pentru un moment de liniste.
N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa fac astfel de afirmatii. Aviz amatoarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

uratico...mi-ai lipsit.Cu tot cu optimismul tau!dar mi-a tinut maddutz de urat destul, saraca...

apropo...pe unde umbla roscatica?GATA?A SI DIVORTAT DE NOI?

criadema...da-mi mie strumfii tai, ca acusica imi vine dulceata de nepotica...si ce ne mai jucam cu totii aici.....

Mergi la inceput

naida-
criadema-dupa discutia despre sex cu care m-a lovit nepotu de 9 ani..imi inchipui cum e!si mai ales cu 2 de-odata!
insa..eu am prins elan!nu mai astept pana in iulie ptr histero-vreau luna asta si o vreau acum!ieri daca se poate!asa ca..ma chinui sa gasesc pe undeva mai repede!asa ca tineti-mi pumnii!daca gasesc luna asta..ma imbat ptr prima oara in viata mea-ma fac crita!mai ales ca nu o sa le am asistente pe madu si mara-sa aiba grija de mine si sa ma tina de manuta!sau sa ma plimbe prin mall!
uff..de ce oare nu se face histeroscopie in cluj?

Mergi la inceput

si..si...si...si daca nici azi nu vorbiti cu mine..vin si va bat de nu va vedeti!pai se poate?vi s-a urcat concediul la cap?

hmm..treceti aici si fiti pe baricade!!ne-am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

uraticadraguto ,no ai ajuns si tu de prin paduri?
in moldova a fost super fain, nu ma asteptam sa-mi placa asa mult, daca aveti careva ocazia sa mergeti la manastiri si alte cele sa o faceti ca merita, dar tu sigur ai fost ca am inteles ca esti moldovincuta la origini
ce-mi pare rau e ca nu l-am gasit acolo pe preotul din savinesti, dar poate e mai bine asa...
am ajuns din putina greseala si prin maramu', am innoptat la borsa, fain si pe acolo putin cat am vazut...
naida ai facut-o si pe asta(laparo) acum tu vei decide ce o sa faci mai departe...dar vai, ati avut si peripetiii, adica ai tai, bine ca sunt ok pana la urma
mai fetelor, pai voua nu va vine iar mie imi vine mai nou prea repede...mi-a venit cm. la 23 zile, never nu a venit asa repede si nu am luat nimic sa zic ca e dereglare...o fi de la aerul din moldova...
de facut inca nu mai fac nimik, astept sa pice BB din cer( la propriu mai mult)poate la toamna...dupa concediu la mare
pupici la toate

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

iar m-ati lasat singurica?ati plecat toate in concediu?
ok..distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

iaura,imi pare rau ca nu l-ai gasit pe parinte la savinesti.e intr-adevar un om deosebit.dar asa ai prilej sa mai vii o data pe aici.

uratica,nu te-am lasat sigura, iubita, doar ca raspundem mai greu.

mai, fetelor, mie mi s-a cam invintit zona din jurul ombilicului.oare e normal?si in plus, m-a durut azi toata ziulica.ca sa nu mai zic de un picior,pe care abia il misc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Salutare de la
Uratica ai dreptate e nebunie pe aici, vremea tine cu turistii ca e tare cald. Despre mine- totul e ok ,toata ziua servici- casa,casa-servici simt nevoia de un concediu dar l-am papat pe drumurile Constanta-Cluj asa ca anul asta....ciuciu concediu si asa ma gandesc cum voi face daca e sa mai incerc iar un fiv prin toamna -daca voi face rost de bani.
Criadema ii vreau eu pe strumfi-ii trimiti la mare ca nu le strica nici lor si nici mie
Naida- o veni si pe strada noastra soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Anamy iubita ai inteles gresit eu nu pot face IA -as vrea eu, ar fi mai simplu- in cel mai bun caz IAD(am facut 3 dar nereusite ) dar acum nici macar asa nu se poate ca eu am ambele trompe infundate si filiforme asa ca... doar FIV cu donor mai pot face.

Mergi la inceput