FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-da..o sa plec in spania..nu am incotro..sunt cam necajita..insa..ce ma bucura e ca e un orasel mic..nu prea sunt probleme pe acolo..si..desi nu-mi place..trebuie sa suport..voi sta pana la sfarsitul anului..sa vad ce si cum rezolv pe acolo..
dar..suport!vreau fiv,vreau bebe-asta trebuie sa fac si o voi face!!!
si te astept cu drag in vizita..eu voi pleca in iulie-pe la sfarsitul lunii-sper ca pana atunci sa fac si histeroscopia!nu vreau sa pierd timpul deloc!sper sa-mi si reuseasca tot ce-mi propun!daca nu..va rog sa-mi trageti un sut sanatos in ca sa nu ratez mersul inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
v-am zis, nu ma plangeti atat, ca nu e un capat de lume! nu a fost sa fie acum, va fi data viitoare. nu fac un scop in viata sa am copii. daca va fi, va fi primit, daca nu....viata e frumoasa si fara! e o filozofie buna pentru psihicul meu, care nu ar fi rau sa o aplicati si voi, caci altfel va faceti rau singure nu-mi foloseste cu nimic sa pic in depresie, numai rau imi fac. cel putin asa gandesc acum. daca voi mai avea vreun esec, sper sa gandesc tot asa dar....va fi o reusita, cu siguranta
uratica, cum am disparut, cum te-ai dat la ginerii mei! te rog frumos! doar ii adjudecasem pentru cretulinele mele blondute (precum "cuscra" care tare telegenica e! )
naida am inteles ca e in spital si ca maine o opereaza. voi incerca maine sa iau legatura cu ea dar, tare teama imi e ca, maine va dormi toata ziulica, ceea ce va fi bine insa, caci se va reface organismul

Mergi la inceput

madule-eu de mult eram la rand!si frumosul ala mic dn bratele lui mami e al meu!!da?vrei bataie?hmm..ai grija ca soatei mele i-am invinetit un ochi!saracu..imi tot zicea acum la telefon ca toti colegii il intreaba ce a patit..acum ii e jena sa mai spuna ca eu i-am invinetit ochiul!macar asa o sa-mi stie de fricasi a aflat si el cum e sa fie invinetit de nevasta!poate asta o fi fost vreo fantezie de-a lui de si-a cerut-o asa tare!eu ce sa-i fac daca nu ma lasa in pace?this is life!
sper sa nu se razbune cand om pleca in spania!
bruni-gandindu-ma bine acum..cred ca asta planuieste soata mea!asa ca sa vii neaparat sa ma vizitezi-sa am cu cine fugi de-acolo!
offf-am luat-o si eu razna..
uff..naida sper sa fii ok!Doamne ajuta!
madu-dupa operatie o va duce la terapie intensiva-dar are voie cu telefon..sa speram ca isi va reveni repejor si ne va da vesti super bune!tinem pumnii!

Mergi la inceput

aaaaaaaaa..madu-prezenta!
georgie-prezenta!
hmm-celelalte fete vi-o luati pe coaja de nu aveti scutire medicala!
madule-inchisesem calc..insa...l-am deschis din nou ptr ca vroiam sa-ti mai zic odata "sa traiesti!sa cresti maricica si sa te bucuri de prichindeii mult doriti cat de curand!"
asta e efectul laptelui cu cacao pe care l-am introdus in meniul meu!hihi..si l-am corupt si pe frate-miu!chiar radeam adineauri cu el-ca nu am mai baut impreuna un laptic cu cacao de pe vremea cand ne jucam cu putzulica in nisip!si de..nu mi-e soata acasa asa ca am dat fuguta la mami si tatisi nu am mai plecat de aici..
aaa...si am o veste buna-plec in lume-insa au internet acolo si imi iau laptopul!!!asa ca nu puteti scapa de mine!si asa am si eu siguranta ca pot urla dupa ajutor daca e ceva!sper insa sa ma si salvati la nevoie!
deci-mi-am baut lapticul,asa ca ma duc la nani!somnic usor fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica, draga, sa fie intr-un ceas bun plecarea voastra si sa va fie cu noroc, sa puteti aduna banutii necesari pentru fiv. mai stii, poate ca faci acolo primul, si ultimul, tau fiv (nu de alta, da' vei face gemeni)
deci, sa inteleg ca, te-ai lasat de cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna dimineata,
Ati dormit bine daca inca nu v-ati trezit.
Fac , mai putina ca unele ati renuntat, dar azi chiar fara nu poti face mare lucru

Mergi la inceput

neata buna fetele!
eu ma trezisi de pe la 8..insa pana acum nu am avut curent!asta dupa vijelia de aseara..
si da madule-am renuntat la cafea..sunt un pic mai ametita dimineata datorita tensiunii mici,insa cand incep sa ma agit si sa fug de colo colo imi revin!
hmm..si acu iar am primit o veste care m-a dat peste cap..iar nu stiu ce sa fac..off..no..tocmai mi-am gasit un post misto la camera de munca!si culmea se potriveste exact profilului meu!ca o sa lucrez cu oamneni care mai de care..ce o sa-mi faca nervii prastie!da-mi place-ca agitata cum sunt de fel..trebe sa ma tina ceva in priza!aa..si e si salariul bunicel in comparatie cu salaraiile de pe piata..nu e chiar cat luam inainte da e bun..si o sa lucrez la stat!iar astia de regula nu fac fite cu dat afara sau alte cele..
offf..ce sa fac?
criadema-
fetele-o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

uratica, eu te-as sfatui sa nu dai cu piciorul acestei ocazii , mai ales daca nu ai de gand sa te stabilesti in Spania. salariul va creste oricum, cel de acum e cel de inceput(sau cel de criza), pe langa asta mai ai si posibilitatea sa avansezi si cel mai importanta e ca esti la tine acasa. si eu am lucrat dincolo si crede-ma ca n-am vazut cainii cu colaci in coada,cel putin pentru mine a fost o experienta destul de nasoala. mai sfatuieste-te si cu sotulica si pana la urma va puneti voi de-acord.

Mergi la inceput

am scris un mesaj si s-a luat curentul!
turqoise-nu vreau sa ma stabilesc acolo ptr ca nu imi place deloc!tocmai de aici si dilema mea..nu imi plac nici oamenii,nu ma omor nici dupa tara respectiva. insa,fata de anglia e oricum mai bine in spania-ptr ca e un orsel micut unde nu sunt asa afectati de criza..
insa..o sa lucrez intr-un magazin de haine si nu stiu spaniola la perfectie..si e si asta o problema..mai dureaza pana o invat atat de bine incat sa pot sa ma descurc.
off-mama lor de bani..pana acum dadeam i n stanga si in dreapta cu ei-si acum cand am eu nevoie-nu vor frate sa vina la mine!si..cum am zis..bani de un fiv am..insa daca nu reusesc din prima-vreau sa am spatele asigurat-ptr ca altfel nu o sa pot sa ma mai ridic de la pamant-mai ales ca o sa ajung cu siguranta la vreo 30 de kg!si oricum e mai usor sa strangi banuti afara decat aici-chiar de e criza!mama ei de criza!
nu stiu ce-oi face insa trebuie sa ma hotarasc saptamana viitoare,ca atunci trebuie sa incep munca..greu frate greu..

Mergi la inceput

fetele la mine iar e vijelie si ploua si tuna..si se ia curentul din 10 in 10 minute!
voi cum sunteti?ce mai faceti?
kry-fata frumoasa,pe cand recolta?suntem ff curioase si tinem pumnii stransi!
naida-copilus esti ok?oare ti-ai revenit?speram sa te simti bine si sa vii cu un rezultat ff bun!
apalina-tu cum stai cu injectatul?e usor?e greu?eu cred ca lesin daca imi fac singura injectiile..sa mi le faca altcineva nu e problema..insa sa le fac eu..ma apuca groaza..sau sa fac eu la altcineva..Doamne fereste!mi-e mila si sa ma uit d-apoi sa ac eu chestia asta..uff-bafta multa si tie draguta!
deci madule-tu te-ai hotarat?unde faci urmatorul fiv?
hmm..mara cred ca iar are o saptamana grea la munca
bruni are examene..
dar celelalte fete?ce faceti?somati sau ati plecat in concediu?

Mergi la inceput