FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

turqoise

la mine este Raymond iar Roland e la tati (si ei sunt acolo, doar ca tati ii acopera fata cu mana - nu stiu de ce )

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..
enni-prezenta!superb bebelasul-e ginerele meu?niste vedete ce sa mai!atat mama cat si bebelul!
turqoise-prezenta!
petru-prezenta!
turqoise-..sper si eu sa reusesc din prima..insa..niciodata nu se stie..si eu cand am pitici pe creier-ii am!nu pot scapa de ei!ca vin si ma bantuie.....
uff..oi vedea ce oi face!
fete- si aveti grija sa nu va prajiti de la soarele asta!

Mergi la inceput

stiam eu!!!!!!!!!!!
GINERELE MEU E VEDETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Mergi la inceput

bey.......la mine e o vijelie..mama mama!ia tot vantu pe sus!asa ca imi pun niste pietre in buzunar!!tuna,fulgera..dar ciudat inca nu ploua..dar bate vantu de inclina saracii copaci la maxim!
off..si mai coboara si ursii din padure!
nu mai ies din casa!ca e jale!mai ales ca stau exact la poalele Tampei-unde vin usuletii cu mamicile ursoaice!!nici gunoiul nu-l mai duc eu..ca mi-e frica sa nu dau nas in nas cu vreun ursulet-sau cu mama lui!si au mai pus si astia interdictie-avem orar la dusul gunoiului!astia vor sa stam cu el in casa de se poate!
of of of..

Mergi la inceput

fetele-cand vin la cluj-nu vreti sa va aduc si un ursulet?ca sunt cu duiumu aici!ps-d-ala viu-de-adevaratelea!
fetelor-in curand se da stingerea!e vai de voi daca nu ne onorati cu prezenta!
sunt singurica acasa si ploua,tuna,fulgera au inceput sa tiuie toate alarmele, se aud pompieri,salvari etc...
nu ma adopta si pe mine cineva?
"mi-e frica mi-e frica sa stau singurica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

-nu a expirat timpul-prezent!
Uratica te astept la mine dar fara ursuleti ca pe aici e tare,tare cald si nu cred ca suporta ei, nu ca nu ias vrea
Maddutz-- dar lasa ca reusim noi odata si odata si atunci sa te tii, e greu ca in interiorul nostru sufletul plange dar pe dinafara trebuie sa fim ok, dar noi toate suntem luptatoare-incapatanate si nu ne vom lasa cu toate greutatile pana nu vom reusi si sigur VOM REUSI candva toate
Naida copilut tu esti bine-da?
Apalina-muuuuuuult succes!
Bruni- ti-am impletit deja coronita
Petrule- nu mai acceptam un alt raspuns negativ asa ca termina cu prostiile si lasa magaldeata sa se bazdaganeasca acolo
Enni noi iti multumim ca ne bucuri din cand in cand sufletele cu minunatiile tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

dragele mele am o intrebare:
-mie trebuia sa-mi vina cm cam pe 6 si azi suntem in 10 si nimic... tot asa a fost si la voi dupa fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni, sunteti tare draguti!!
petruta, speranta moare ultima...te rog sa vii cu 2 liniute!!
georgie
turqoise, eu am scapat de 2 ex, urmatorul e sambata,pe urma mai am 4..si plec...in frantia..
maddutz,criadema, mara, de fapt va pup pe toate...
de nadia nu stiti nimic?
uratica,daca mergi in spania,o sa te vizitez..
si in MM a fost vreme grea, a plouat f tare !

Mergi la inceput

georgie,eu nu stiu cum e cu intarzaiatul cm dupa fiv, la mine a fost altceva , deci nu stiu...dar cred ca e posibil sa iti intarzie..
tu ce planuri ai??

Mergi la inceput

denisule te asteptam pe la noi!!! te ai suparat pe noi sau de ce nu ne vizitezi?
si te asteptam cu vesti!!noroc cu criadema asa stim macar ca nu ai renuntat...
a propos, criadema, ce ti fac nazdravanii?
ceva povestioare?

Mergi la inceput