Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Eu m-am trezit dimineata cu durere de burta, dar de stomac (sper!) nu altceva, plus ca ma simteam f obosita, asa ca nu m-am dus la serviciu, dar vreau sa ma duc acum pt juma' de zi. Tocmai am mancat niste paine prajita cu branza si mi-am facut si un ceai de musetel cu menta dar mi-a fost frica sa-l beau Am sunat asistenta si i-am lasat un mesaj, sa vad ce mi-o zice cand ma suna. Sunt clar stricata la stomac, ca am mers si la baie de vreo doua ori. Sper sa nu ma apuce pe drum spre serviciu! Nu am mai patit asta pana acum in sarcina. Aveti idee ce ar trebui sa fac, sau daca il poate afecta pe bebe, Doamne fereste? Nici nu stiu ce sa mai fac de mancare...
N-am apucat sa citesc tot din urma, dar o sa mai incerc mai tarziu. Pupici!

Laura 17+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Eu m-am trezit dimineata cu durere de burta, dar de stomac (sper!) nu altceva, plus ca ma simteam f obosita, asa ca nu m-am dus la serviciu, dar vreau sa ma duc acum pt juma' de zi. Tocmai am mancat niste paine prajita cu branza si mi-am facut si un ceai de musetel cu menta dar mi-a fost frica sa-l beau Am sunat asistenta si i-am lasat un mesaj, sa vad ce mi-o zice cand ma suna. Sunt clar stricata la stomac, ca am mers si la baie de vreo doua ori. Sper sa nu ma apuce pe drum spre serviciu! Nu am mai patit asta pana acum in sarcina. Aveti idee ce ar trebui sa fac, sau daca il poate afecta pe bebe, Doamne fereste? Nici nu stiu ce sa mai fac de mancare...
N-am apucat sa citesc tot din urma, dar o sa mai incerc mai tarziu. Pupici!

Laura 17+ baby Nicholas James

Nici nu stiu c sfat sa iti dau, eu cand am avut probleme mancam compot de coarne e foarte bun. Pe bebe nu are cum sa il afecteze

Ramona +15 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Am si eu o problema...vreau sa stiu mai ales de la cele care aveti deja copii, cum se simte atunci cand se misca copilul??? Dupa ce pot sa imi dau seama ca e copilul si nu e stiu eu o miscare in stomac...???

ce simti? cum simti?

15+
poze

Myrella, dupa parerea mea iti vei da seama imediat cand misca bebe Vei face singura diferenta. La mine asa a fost.

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lacramioara, ma spalam normal, dupa dusul de seara, intr-un mic lighean(ca sa incapa in cada)ma splam cu mana. Nu stiu cat sunt de permise in sarcina irigatiile vaginale. Eu din acest motiv, utrogrstanul, am continuat si dupa ce am terminat cu infectia urinara, iar acum ca am terminat si cu utrogestanul, tot asa ma spal.

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Doamneee Floricik imi parea familiar nick-ul tau si nu stiam de ce
Cautand prin vechile amintiri am dat de tine, am fost colege la mart.apr09

17+

Mariana

bebe

Da. Eu am observat dar am zis sa nu-ti mai aduc aminte ca nu e prea placut
Acum cred ca se intelege de ce-s asa paranoia si tot intreb de bb...cand il simt...cand misca etc

14

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare. Voi stati in cada? Mie imi place sa ma relaxez in cada plina cu spuma. Mai multe persoane mi-au zis ca nu este bine si ca sa fac doar dus.

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Fetelor, am si eu o intrebare. Voi stati in cada? Mie imi place sa ma relaxez in cada plina cu spuma. Mai multe persoane mi-au zis ca nu este bine si ca sa fac doar dus.

------------------------
18+

Albume foto

Si eu stau in cada, doar k nu e apa f calda, asta e tot sa nu fie apa fierbinte.

Ramona +15 Maya Paula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

------------------------
18+

Albume foto

Si eu stau in cada, doar k nu e apa f calda, asta e tot sa nu fie apa fierbinte.

Ramona +15 Maya Paula

Pai mie cand are apa 35 grade imi este frig Pe la 38, 39 imi este bine.

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salut fetele ce mai faceti?eu nu de mult mam trezit si am venit sa vad ce mai discutati.nu ce am dar mi se intareste burta asa se ridica intro parte nu stiu ce am si ma doare un pik si am multa presiune in jos.voi aveti asa?in rest bebika se trezeste noapte si incepe sa miste pe akolo si sa loveasca nu ma lasa sa dormam zis ca am sa pun poze cu bebe dar din pakate nu pot ca sunt prea mari sunt peste 300 kg si cand vroiam sa ma laud si eu..
bun va las ca a ven it asta mik la mine si ma duk sai dau mancarika.

v-am pe mai tarziu

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

apropo ca am vazut ca vorbeati de baie si eu fac baie la cada si ce bine e si bebe se relaxeaza si eu la fel si cu andrei cand am fost insarcinata faceam baie cate 1 ora imi venea sa dorm si in cada si acum copilul meu sa vezi parca zici caii seamana lui masa ii place la baie si plange acnd il skot mama mama

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput