Nu vreau sa devin iar nostalgica,desi tare imi pare rau ca se termina imediat gradinita si din toamna mergem la scoala.As vrea sa adunam aici cele mai dragi amintiri din anii de gradinita.Sa ne amintim cu drag de cele mai frumoase clipe petrecute de piticii nostri aici.
Incep eu,fireste....
Una din cele mai frumoase amintiri de la gradi(sunt atat de multe incat mi-e si greu sa aleg)o reprezinta prima serbare de Craciun.Erau cu totii atat de mici,aproape toti plangeau de frica sau emotie,mai putin fetita mea de nici 3 anisori,care a sarit si a dansat vesela toata serbarea,langa Mos Craciun,pentru care din acea zi a facut o mare pasiune.Era atat de micuta si atat de fragila,dar in acelasi timp atat de puternica! A stat singurica pe scaunel,si-a zis poezia,a cantat si a dansat...fara sa ma tina de mana,fara sa faac mofturi.Am fost foarte mandra de ea.De atunci au mai fost,fireste,multe alte amintiri minunate.De la imbratisarea colegelor dimineata,cand o aduceam,si pana la concursurile la care au participat impreuna,spectacolele la care au mers sau momentele normale in care papau sau se jucau.Voi?Cea mai draga amintire de la gradi?