Sfaturi pentru gradina!
Daca aveti nevoie de sfaturi, recomandari... pentru gradini ma ofer voluntara - sunt arhitect peisagist si fac meseria asta din 2000 asa ca stiu cate ceva ... daca nu oricum stiu unde sa caut
sau pe cine sa sun.
Raspunsuri
Adela P spune:
Multumim Dana, daca vrei intra la calendarul gradinarului vesel, sunt sigura ca vei fi bombardata cu intrebari pe acolo. 
lbelciug spune:
Dana, iti poti activa te rog mesageria privata si emailul? As vrea sa iti trimit ceva. Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
petra spune:
Dana,
Uite eu am in gradina cam peste tot o buruiana care are aspectul unei radacini uscate. Aceasta buruiana traieste numai in pamant si daca o las se intinde si se impanzeste ca o urzeala, sufocand radacinile florilor. Cand este in exces face si niste frunzulite verzi rotunde.
POate imi zici si mie ce buruiana este aceasta si daca stii si ceva antidoturi pentru ea.
Repet, seamana cu o radacina uscata al altei plante, dar daca creste ajunge sa inteleneasca pamantul, si radacinile apropape i se lemnifica.
Am incercat cu tot felul de solutii anti-buruieni de pe aici si nimic, nici un rezultat! Ce-a mai buna metoda de tinere sub control este ca regulat ca odata la 2 saptamani sa o scot din pamant ceea ce nu este chiar asa de usor.
Dana_bebe spune:
am sa caut - in Romania nu am dat peste ea - ai o poza?
un ierbicid ca sa fie eficient trebuie sa-l dai pe partea verde a buruienii - ia il absoarbe si moare incet incet (de aia se recomanda dupa ierbicidare sa nu uzi sau daca ploua sa repeti tratamentul) - ori la tine nu prea are parti verzi ...
creste in zone insorite, umede, nisipoase, argiloase? sub scoarta?
Olina87 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe am trimis mesaj pe adresa ta si pe mess-ul tau |
lbelciug spune:
Dana, eu ti-am scris, ai primit mesajul meu pe email?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
petra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe am sa caut - in Romania nu am dat peste ea - ai o poza? un ierbicid ca sa fie eficient trebuie sa-l dai pe partea verde a buruienii - ia il absoarbe si moare incet incet (de aia se recomanda dupa ierbicidare sa nu uzi sau daca ploua sa repeti tratamentul) - ori la tine nu prea are parti verzi ... creste in zone insorite, umede, nisipoase, argiloase? sub scoarta? |
La mine este in pamantul in care am plantat flori. Este la soare .
Poza nu am ca la cat imi este ciuda pe ea nu-mi vine sa-i fac si poze !