Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Simona, poti sa conduci cu bebele pe scaunul din fata? Eu n-as putea, noi le tinem pe amandoua in spate. Asa planuiesc sa fac si cand oi conduce. Maine am examenul si am emotii, astia sunt tare exigenti. Data trecuta am picat pt ca am urcat o panta cu a 3-a si ca m-am apropiat de curu aluia din fata prea mult. Stiu ca stii ca trebuie dezactivat airbagul daca pui bebele in fata, dar zic asa :)

On a happier tone, ne-am cumparat casa. Am semnat ieri antecontractul, inca o caruta de emotii si cu asta. Sper sa fie ok pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cativ, cum e temperatura apei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

neata!

referitor la statul in scoica eu sunt pentru. crina a stat in scoica inca de cand a venit acasa de la maternitate, avea 5 zile, 2 ore si jumatate pe drum. in fiecare week/end mergem la tara.
a mers la materniate unde s/a nascut cand am mers eu la controlul de dupa nastere, la ct la cumparaturi. adica a stat uneori si toata ziua, cu pauze bineinteles. pediatra nu mi/a zis nimic. doar de marsupiu a comentat...

pupici la mamici si bebici!

Si eu sunt pentru scoica. Si noua ne-au recomandat-o si la cursurile prenatale si la maternitate. Cu marsupiul e o problema pentru coloana vertebrala a lui bebe. De preferat ar fi wrapul, slingul, mei-tai si altele

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Cativ, cum e temperatura apei?

Si vladut urla ca din gura de srape cand e prea clada apa..lui ii tb 36 grade...sa fie Ok

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

LA MULTI ANI Robert Andrei, Damian Serban, Maria Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Ne alaturam si noi si cantam in Multi ani traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

lysbeth,
550 lei pt ambulanta si antibiotic si niste analize de singe?? wow, vreau sa fiu vet de capitala....

galushcuta,
deci am zis eu bine ca nu ii dau sucuri... si eu cred ca o sa fie laptic mult si bine, da tot pediatrul ma cam luase in suturi ca nu stiu cit maninca la o masa... pina i-am taiat-o ca atita timp cit ea ia zilnic in greutate, nu am considerat necesar sa ii fac pb suptului.

pe noi la plinsul de seara ne ajuta mai nou plimbarea de seara. apoi pe la 8-9 baia, papa si nani. nervii si-i exprima la scosul din cada, aspiratul mucilor si inca o tura daca laptele curge singur in jet....

florinela, cite kg mai are platinatul, de spui ca sinteti tot restantieri la capitolul greutate?

fetelor, a dat vreo molima in taticii de martie aprilie?? sanatate va dorim, ca-i mai buna decit toate

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai mai, cum cu geamul de la sofer deschis? Pai trage un curent, mai ales in spate.
Noi schimbam regulat filtrul de aer conditionat de la masina, ca ai mei is alergici, si numai cu aer conditionat putem trai in masina. Altfel cum? Cu geam deschis trag eu curent dar copiii in spate.
Si Luana are program de maraiala. Nu e plans, ci asa, marait enervant si sacait, si nu ii trece cu nimic. Dar o tine vreo 20 de minute, dupa care adoarme. Si stiu ca e de la oboseala si trebuie sa se descarce, dar o tin pe mine sau in brate, nu o las sa planga singura. Chiar daca stiu ca nu am ce-i face.
Simona, nu-i mai bine cu laptele, dar a dormit toata noaptea, ce inseamna ca a tinut-o la burtica papica. Acum a papat si la 8 si la 10 jumate, dar ziua suge mai des si nu sta mult la san.
La Alex acum ma duc, dupa ce il iau si pe Clau de la gradi. Sper ca azi poate pleca, ieri nu au vrut sa-i dea drumul din spital. Nu-i pe internare, ci doar sub supraveghere. A mai stat cateva ore in spital la perfuzii, dar ieri a zis dr ca mai bine sa ramana acolo pana a doua zi, si i-au facut si analize.
Mie mi-e tot foarte rau, mi-e o greata si o stare de rau continuu, ca in sarcina. Parca tot nu am uitat, ca se zice ca uiti.
Chatonel, sper sa reusesc sa pun azi jucaria pt tine, sa ajunga. Daca nu maine dimineata promit ca trimit.
Lucia, cum se simte Gabi azi?
Lysbeth, insanatosire grabnica la motanel. Stiu cum e cu animalutele de casa, sunt precum copiii. E ca si cum ai avea un copilas bolnav pt care iti faci mii de griji. Offf.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

am inceput cu 38 de grade, n-a fost bine. aseara, 36, la fel a urlat mititica. mie mi se pare rece apa si la 38 de grade. eu cand fac baie apa e aproape fiarta. sotul, din contra, foloseste apa muuult mai rece. o semana cu el si o vrea apa la 32 de grade?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

La multi ani!
Robert Andrei
Damian Serban
Maria Alexandra
Albert Gabriel
Amalia
Radu Stefan
Petru

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
fetelor, a dat vreo molima in taticii de martie aprilie?? sanatate va dorim, ca-i mai buna decit toate

Ce tare esti.
Multumim!
Da, al meu si al Bogdanei fac mereu front comun.

_

Mergi la inceput