Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dara spune:
Va salut si eu din mers! Din mers spre casa ca inca-s pe la soacra-mea sa vad copilul apoi merg la mine acasa... Unde am treaba nesuferita pentru serviciu. Avem un soi de raportare on-line obigatorie: daca nu scriem ce facem in fiecare zi (cu reguli clare la ce anume scriem) nu ne luam banutii...
Am mai scris intr-o seara un mesaj lung si stufos si l-am pierdut inainte sa-l trimit.
Stanca eu am terminat cu examenele...ceea ce-ti doresc si tie. Bine, eu abia am reusit acuma sa-mi iau o restanta de anul trecut, am luat un amarat de 6 dar bine ca am scapat.
Am terminat cu examenele si tot, am festivitatea dupa cum va spuneam in acelasi loc in care a avut Daria festivitatea de absolvire a gradinitei dar... Licenta o sa o dau doar in februarie. Nu mi-a acceptat profa lucrarea pentru ca am schimbat subiectul initial si inca din cateva motive asa ca... La iarna.
Si uite asa am reusit eu sa fac sa dureze 6 ani (cu licenta cu tot) o facultate care in mod normal dureaza acuma doar 3 ani. Sunt tare, nu?
Nu stiu cum sunteti voi dar eu am impresia ca fuge timpul pe langa mine si nu reusesc sa fac nimic... Sunt suparata pe mine.
Cristiana si eu te admir tare mult pentru modul in care stii sa iei lucrurile. Va pup si va tin pumnii sa fie totul bine. Sunt convinsa ca va fi!
Mariana si Simona ce soferite sunteti! Eu am trac pentru condusul in-afara localitatii, desi comduc deja de 2 ani zilnic. Si de ceva vreme ies zilnic in-afara, doar stau in Floresti
Vacanta placuta celor care plecati-veniti in concediu, La multi ani fericiti sarbatoritilor!
Si imi cer scuze ca vin aici sa-mi vars necazul dar va consider prietenele mele si de-abia astept sa vina intalnirea.
E valabila, nu? Tot acolo, la Napoli?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nana_sim spune:
Doamnelor, cafea sub un cer senin dintr-o gradina bine spalat de ploaie unde miroase a iarba verde.
Flavia, cu mare intarziere spun "la multi ani!" lui Vlad si ii doresc, lui si voua, ani multi, senini si fara griji.
Daca mai ai vreme de cumparaturi si mai ai loc in bagaje ... eu as vrea acelasi Bailey, ca bun a fost in vremuri framantate
Roxa "La multi ani" pt Serbanica fara frica, si lui toate gandurile mele bune, sa fie sanatos, voios si cu mult chef de joaca si sotii
Stanca sa va linistiti si voi de tot in privinta asta, desi nu cred sa mai apara vreun hop. Ai zis tu ceva de cosmetice ... eu sunt la buget de austeritate
, dar o sa tin minte pentru vremuri mai bune. Aaaa, ca tot sunteti la mobila de bucatarie, ati cumparat accesorii pentru sertare? Vreau sa zic compatimentari pentru vase, tacamuri ... Noi nu am pus cand am facut mobila si tare le regret acum. Daca vedeti / luati de undeva sa-mi spui sa arunc si eu un ochi. Cine ne-a facut noua mobila spunea de marca "Blum", dar nu stiu daca nu se referea doar la sistemele de glisare (neaparat cu amortizor de soc, ca sa scapi de trantitul involuntar). Cand te apuci de curte / gradina, sa povestim, ca am cateva ponturi sa-ti impartasesc!
Dara suntem vecine? Ce bine! Da-o incolo de licenta si de examene, o sa scapi si de hopul asta imediat! Si la mine fuge timpul tot asa, si sunt sigura ca lista e lunga. Azi, ca sunt ceva mai bine dispusa, pot sa zic despre asta ca daca nu-ti setezi asteptarile prea sus atunci nici frustrarile nu vor fi asa de mari, dar ... nici la mine nu tine replica asta tot timpul.
asi spune:
Buna dimineata!
S-a stricat iar vremea.Pe cand m-am bucurat ca e cald....
Dana mare figura esti cu faculta.Las' ca e mai bine sa o dai in iarna ca ai ma mult timp sa te pregatesti.Naspa cu sistemul de raportare..pe ce cheltuie unii banii si energia oamenilor.
Simona pentru vase am compartimentat dar pentru tacamuri inca nu am luat.O sa o intreb pe tipe ca mi-a conceput bucataria si iti spun.La gradina(adica un fel de strat) si curte chiar am nevoie de sfaturi.Referitor la cosmetice chiar de aia am zis de ele ca sunt foarte bune calitativ si avantajoase financiar, stiu ca e criza si finantele sunt cum sunt.
Mi-am pus o masca in par ca sa nu raman cheala ca la cat stres si mizerie bag nu-i de mirare si ma pregatesc sa plec la munca.Imi iau toate cele si fuga pe santier. va mai scriu de la locul faptei.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
olaaa fetelor
salutari pe fuga de la mine
La multi ani Serban!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa fii fericit si plin de viata mereu!
Dananu pot sa cred ca faceti rapoarte zilnice de act, ce tampenie, asta e bad management
mai viu ca intru in conferinta
asi spune:
Moaaaama ce draguta de ploaie vine!!!!
Voi sunteti sigure ca stam pe terasa la Napoli?
Nu vreti la Liga?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Hello Cluj!
Am citit despre o actiune umanitara cu clatite la voi in 25 iunie, poate va intereseaza:
http://www.cabral.ro/despre-altii/clatite-umanitare
Acusi poposesc si eu pe la voi in vizita o vreme.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
carrie spune:
pai ne putem baga inauntru daca nu.
deci variante ar mai fi Liga, Pizza Hut, terasa Marty de pe Babes...
insa , uitati-va pe joi se pare ca e frumos
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0022?from=weekend_topnav_business
in rest urat ca naiba including in week end
dara spune:
Salutare
Mama, mi-am murat picioarele prin ploaie... Am fost la tara la o inmormantare si m-a prins ploaia aia grozava pe drum incoace. Atat de tare ploua ca erau o gramada de masini trase pe dreapta si puse pe avarii... Iar eu viteaza am venit intr-una, si cu masina plina... In alta ordine de idei chit ca am fost la o inmormantare, e asa de frumos la tara, acolo unde am copilarit eu ca mi-a facut foarte bine ca am mers acolo. Ma duc foarte rar ca nu mai avem la ce merge si sufar din cauza asta. Uneori am vise obsedante ca sunt acolo si smt nevoia sa ma duc, sa revad locurile...
Cristiana mie imi place la Napoli in special pentru "melanzane a la parmegiana"... Dar e bine oriunde. La liga am mers o data cu un furnizor al nostru italian si am nimerit in mijlocul unui meci. La care zice italianul: stiu de ce m-ati adus aici, ce v-ati gandit, barbat italian, la asta sigur ii place fotbalul... Am sters-o urgent de-acolo ca era o hramalaie... In rest mancarea e buna.
Naspa intr-adevar sistemul nostru de raportare, problema mea mare e ca nu reusesc sa scriu zilnic si raman mereu in urma si imi consum timpul pretio de-acasa cu tampenii... Dar cum altfel nu-mi iau banutii...
Stanca a fost OK tonaitatea la faianta? Cat despre facultatea mea... Oi scapa eu cumva pana la urma. Deocamdata sambata ma imbrac in roba
Simona da, suntem vecine, eu stau pe strada Tineretului (catre Somes). Tu unde stai?