Cluj rulz! - cap.92

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stancaaa, io atat am de zis, suna-ma sa-ti zic de unghii! Colegele mele au niste unghii de toata frumusete absolut perfecte! Am luat si eu telefonul, dar e la serviciu...

pove maine ca-s rupta, am fost la cosmetica si la alergat...tre' sa va zic ce mi-am facut la cosme dar numai in prive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare girlz

offf suntem o armata de uituce si mai ales pentru o persoana asa draga noua

Simonasi pupici, cu miile si multa fericire alaturi de cei dragi!

si io o sa incerc sa ma revansez

am avut o saptamana groaznica la lucru , ma simt f aiurea pt ca lucrurile s-au deteriorat din anumite puncte de vedere si incerc sa-mi regasesc motivatia care mi-a fost un motor puternic pina acum.
nu traversez o perioaa prea relaxata si pentru ca vanzarea casei e in coada de peste, nici nu s-a anulat dar nici nu mai sper sa iasa...si ma simt ca o lamaie stoarsa.si, cum v-am obisnuit nu ma las...dar fac o baie in butoi acum si as imprumuta si eu ceva de la banca de pink

noroc ca fetele sunt bine, scumpe scumpe si ne ajuta sa mergem inainte.

cu Thea am avut insucces la inot, din copilul curajos si la care ii placea la nebunie sa inoate m-am ales cu unul speriat de apa si am dat si bani pt asta.
in a doua ora proful nu a fost atent si a baut apa zdravan...si a prins o frica teribila iar in final a refuzat sa mai mearga.asta pe langa fobia de dentist

Stanca eu nu imi pun unghii false, cred ca m-ar enerva cumplitda asta nu inseamna ca-s un exemplu

nah, asta e, sanatosi sa fim

va doresc noapte minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

pentru toata lumea si multumesc de gandurile bune, sunt binevenite oricand, nu va faceti probleme.

Trimit ganduri bune catre toata lumea, ca sa treaca perioadele neplacute si agitate

Eu sunt tot la Bucuresti si mor de cald, iar in plus am o lehamite fata de munca care ma ingrijoreaza chiar si pe mine

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata dragelor!! v-as pofti la o cafea, dar am papat o felie uriasa de pepene si mai stau ceva vreme pana sa o facdeci sunt in zona[:d]

Simo, cred ca e nasol la capitala zilele astea, mai ales ca va fi o zi ff calda si azi... eu vreau ploaie, ca ma sufoc, chiar daca imi place soarele si caldura... ce bine suna ce ati trait voi la Dunarespor la treaba!!

Criss, imi pare rau ca e nasol la job, dar treburile se vor pune pe fagasul lor normal, sper cat mai curand!! noi am sosit aseara de la bunica mea, am fost cu ambii parinti ai mei, cateva zile, iar copiii s-au distrat la maxim, cu animalele, pasarile si in ultimul rand cu jucariile duse de mine a fost tare frumos...

la toate gagicile, sa aveti o zi usoara, de vineri

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata fetelor!
Am dat peste un caz al unui copilas de 3 ani de Cluj, e internat la oncologie, poate reusiti voi careva sa vorbiti cu parintii si sa faca un subiect la umanitare. uite aici site-ul baietelului http://www.alexdamian.com/
Apelez la voi pentru ca sunteti mai aproape....Va multumesc!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna dimineata fetelor!
Am dat peste un caz al unui copilas de 3 ani de Cluj, e internat la oncologie, poate reusiti voi careva sa vorbiti cu parintii si sa faca un subiect la umanitare. uite aici site-ul baietelului http://www.alexdamian.com/
Apelez la voi pentru ca sunteti mai aproape....Va multumesc!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

am vorbit deja. in curand vom face subiectul.
saru'mana frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu sint tot o uituca, Simona, LA MULTI ANI! si sa ai parte de toate minuniile din viata asta...
Ce as merge si eu la Dunare.... off, cred ca e timpul sa ma mobilizez sa imi iau carnet, masina sau barbat ca altfel e tare greu sa ajungi undeva
Sper sa ajung maine seara in Irish, dar cu Luca ptr o donatie mica, mica daca nu, Roxana vecina poate ne vedem in weekend ca doar ne despar 10 metri.
Va las ca a venit seful meu turbat din vacanta si ma striga ca disperatul .
Weekend placut!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pfui ce caldura....haideti la o limonada rece si racoritoare.

Roxa musai sa te sun sa-mi dai detalii.

Cristiana daca nu-ti place nu e musai sa-ti pui.

Deja s-a terminat saptamana...nu-mi vine sa cred.Fuga sa spal vasele ca imediat se trezesc copii si apoi nu mai am vreme de nimic.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dau o cafeluta buna, bea cineva cu mine?

Imediat ne imbracam si plecam spre ai mei sa respiram aer curat dar tot fierbinte.E tare cald dar imi place ca e cu adevarat luna lui cuptor.Maine sarbatorim cu finii nostri ei un an de casatorie noi 12.Vai oare cand au trecut 12 ani?
Plec rapidutzu' ca devin melancolica si pe caldura asta nu merge.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

executat cafea! buna dimi!

iesim imediat la padure, va pup si o zi faina sa aveti! pove deseara!
Roxa-boxa

Mergi la inceput