Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
arleena spune:
mariano draga si eu tot in masina eram(http://images.drive.com.au/drive_images/Editorial/2007/06/07/07pajero_m_m.jpg ...f greu de observat masina noastra) ....ne-am intersectat in fata la BTcaffe...si io abia astept sa ajung deseara la oradea...si vb ta cred ca stam doar bot in bot .ata mi-e de dor de el sa-l pup
florina tu ai o minte de artist....cu siguranta ai mai multe idei decat mine cel putin....nimic legat de cai???cauta pe google birthday games si gasesti multe idei... de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
azi am fost si noi in centru sa imi ridic cardul ca a expirat si ne-a prins ploaia...din fericire nu eram total nepregatita... la carucior aveam husa de ploaie si lui Norbert i-am tras o punga pe cap si spate si io m-am lasat ploata poate mai cresc
evident ca in Manastur peste 5 minute era soare
arleena din cate imi aduc aminte si Alex are reflux vezico-ureteral doar grad mic sau a fost doar suspect de asta sau va confund
Florina noi ziua lui Norbert i-am tinut-o la locul de joaca de la mag Winmarkt (mag Big Manastur) 0728 189 502
unde este gratuit (fara animatori) si am dus noi de mancare pt copii si adulti iar copiilor abia daca le-a ajuns timpul de joaca
ma duc sa ii citesc lui Norbert (revista Masini )
va pup
Erika
carrie spune:
sara buna gagici
Flo, chiar asa , cu o artista in familie nu gasesti improvizatie?pai un teatru funny si i-ai dat gata pe puradei?
Erika tare ma bucur pt Norbert ati tras destul saracii de voi
Mariana esti totala cu motoru'ai profunda admiratie a lui Mihai
ce impresionanta e ceremonia asta pentr Michael fetelor!
carrie spune:
ia uitati o dedicatie sexy la ceas de seara, mie mi se pare o piesa f senzuala
http://www.youtube.com/watch?v=Bj6nhpC5Qbo&feature=related
ralucames spune:
ola fetelor!!
am sosit dum. de la tzara, m-am delectat cu plozii mei, iar azi vine si Stefania, mi-e dor si mie de ea de numa sapt. viit. mergem iar
Erika, ma bucur ff. pt. feciorul tau, dar si pt. tine!! cred ca n-apucam sa ne vedem zilele astea, dar vb. la tel
Mariana nebunatico, frumoasa activitate ti-ai gasit!!
Simona, drum bun spre oradea si inapoi
Criss, mersi de poze, ff reusite, se vede clar ca v-ati simtit minunat!!si pt. dedicatie
am patit o faza urata la tara, socrul meu a fost muscat de un viespe, sau ceva de genu si a facut un soc anafilactic de era sa-l pierdem... am tras o sperietura sora cu moartea, abia l-am facut sa-si revina si multumim lui Dumnezeu ca acum e bine; noroc cu serv. lui R. ca avem acces la SMURD rapid si s-au ocupat ok de caz... pe deasupra, la tata i-a iesit un neg urat de tot si ma tem de ce e mai rau... sunt tot timpul in alerta maxima cu tot...
va pup ca plange plodu, mai vin
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
roxana1974 spune:
Cristiana, m-ai atins, piesa asta e favorita mea, dupa "In and out of love", insa eu sunt mai mare fan varianta cantata de Scooter
va las ca am treaba
o seara faina!
Roxa
PS Da, Mariana, of course ca mi-e dor de tine
ralucames spune:
buna dimineata dragelor!! va invit la , azi am facut un nes frape de toata bunatatea!! poftiti!!
am o problema ce nu stiu cum s-o rezolv... cred nu mai am lapte, dar plodu cere titi si daca e goala... acum incepe sa ma muste, sa se enerveze... ce ma fac??!!?? din sticla nu vrea sub nici o forma, din cana nici atat... cum puii mei o sa-l culc de-amu incolo?? ma simt incapabila... uufff
dar hai sa fiu optimista, ca altfel o iau pe aratura
sa aveti spor la treaba si o zi frumoasa!! se apropie vikendu
mama si sotie fericita
arleena spune:
mneata fetelor...avem plodul acasa in sfarsit.atata ne-am pupat si dragalit...off doamne...nu ne mai saturam sa ne tinem in brate...e tot lipit de noi....daca pana acum era doar "mami..." pt orice intrebare acum e "tati si mami..."...ma bucur de schimbare
....
RALUCA din fericire ne confunzi....np....cu alex doar cu polipi am avut probleme, si ultima data cu otita seroasa....bine ca am scapat de toate si nu a fost nimic grav.
va doresc o zi cat mai frumoasa de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
carrie spune:
neata fetelor
eu sunt cam trista si stiti voi ca nu ma las...dar se pare ca nu ne iese vanzarea casei dupa doua luni de taraganari...se pare ca banca nu le aproba cumparatorilor...si-s asa de dezamagita de lipsa de profesionalism dra si de faptul ca m-am setat ca ma mut si acum trebuie sa ma setez back.noroc ca stau bine cu moralul si ma recover.si noroc cu Barcelona ca inca imi e in vene
in 11 e ziua mamicii mele, face 60 de ani si as vrea sa-i fac cadou ceva de genul niste sedinte de masaj, sau coafor +masaj ceva de genul asta lucruri care i-ar place dar nu ar da ea bani pe ele.bine bugetul e limitat da daca aveti idee de locuri unde se face bine si nu f scump(pina acum am oferta de la City Plaza si Aquina) let me know.
in alta ordine de idei cu Sofi nu am scapat de leganat desi o veghem noapte de noapte , se pare ca e un tic pe care il are intre ciclurile de somnsi nici de scutec nu am scapat inca -se tine fata mea si cate 3 ore merge pe wc de 7 ori si in final isi da drumu pe ea
oare sa incerc cu olita??
Raluuu, gata cu tzitzi ca e baiat mareo sa fie o saptamana mai grea, dar inceraca sa nu-l culci langa voi.solutia e cea oferita de multe super nanny, il tot culci si insisti sa se culce in patucul lui, eventual cu un pet.
intru in niste interiuri, mai viu
ralucames spune:
Simoo, arleena, esti mortala
nu eu ti-am zis de Alex
dar ma bucur ca mi-ai "raspuns"
si mai ales ca sunteti happy!!!
Criss, teorie stiu, sa vad daca ma pot si conforma uuff imi pare asa rau ca nu v-a iesit vanzarea... sa ramai la fel de tonica si optimista!!!
ies afara cu plodutii, mai trec...
mama si sotie fericita