FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 12
KLU1973 spune:
claudia74, factorii care decid data ET-ului sunt exact cei pe care i-ai enumerat tu ; in ziua ET-ului nu ai nici o interdictie decat intradevar nu ai voie sa te dai cu parfum.
Bafta multa !!!
ali, sa-ti notezi ziua cand ai simtit prima data miscarile lui bebe...la care adaugi 5 luni si iti da ziua cand o sa devii mamica
Fetelor, am ajuns si noi de la eco morfofetala. Buburuza mea este in grafic are 1920 gr, totul este in regula si bine dezvoltat...dar ne baga un fund la inaintare de mai mare frumusetea...este in prezentatie craniana ca un copil ascultator dar era asezata cu spatele spre exterior si nu vroia deloc sa se lase pozata; intr-un final dupa ce a rugat-o dr si a mai miscat-o a reusit totusi sa-i faca 2 poze din profil ca muream de ciuda daca plecam de acolo fara; va atasez un link daca vreti sa-mi vedeti buburuza...
Azi cu ajutorul bunului Dumnezeu am intrat si noi in luna a 8a !!!
http://community.webshots.com/user/KLU1973
Va doresc tuturor sa traiti cat mai curand aceste momente !!!
Klu 32+ Theodora...(avem dispute cu al doilea nume)
claudia_74 spune:
Klu - multumesc pentru informatii.
Voi ati aflat de la embriolog cat trebuie platit sasu ati mers cu bani la voi si ati discutat problema la receptie? Ati platit in ziua transferului? Fiecare plateste in functie de procedurile aplicate, nu? La noi s-a facut si ICSI si ma gandesc va va trebui sa platesc procedura asta + ET + eventual congelarea de embrioni. Mai poate fi si altceva? V-am stresat cu atatea intrebari, dar sunt super agitata.
As mai vrea sa stiu dupa ce se face testul de sarcina, mai mergem la Szeged sau fiecare merge la medicul ei?
ali762000 spune:
Klu, ce ma fac nu imi aduc aminte bine ziua cand a miscat copilu daca imi aduc bine aminte pe la sf lunii a 3 inceputul lunii a 4. E vreo problema, acum chiar sunt un pic agitata de ce mi-ai spus
Claudia 74 eu am platit in ziua cand am facut ET., atunci iti spune dr cat ai de plata si platesti la receptie, ti se va da si o chitanta. Iar in ziua ET nu ai restrictii de la nimic. (ma refer la apa si mancare). DD sa te ajute!
ALI
BoboMom spune:
Buluna, sa-ti traiasca fiul! Sa fie sanatos si norocos si sa aveti o viata superba alaturi de el!
Iaia, asteptam beta mare pe 2 iulie! O sa treaca repede, o sa vezi. Cum au zis si fetele, fa-ti poftele, ai grija de tine, gandeste pozitiv si totul va fi bine! Un sfat de la mine - nu te innebuni cu testele acasa. Asteapta Beta daca poti.
Ali, de ce sa-ti faci griji ca nu tii minte ziua?? Nici eu nu stiu f sigur cand l-am simtit, dar am crezut ca l-am simtit in jur de 15 saptamani prima data. Acum stiu clar ca e el, dar atunci nu eram f sigura. Nu-ti face probleme. Oricum iti dai seama ca astea sunt chestii din popor, nu ceva stiintific. Asa ca stai cumintica sa nu-l superi pe bebe.
Claudia, felicitari pentru productia super! Stiu ca e o perioada stresanta, dar incearca sa stai linistita si sa ai grija de tine. Nu mai citi prea mult pe net (deloc ar fi perfect), nu pleca urechea la tot ce auzi. Ai incredere in medicul pe care l-ai ales si in Dumnezeu, fireste, si totul va fi bine. La o asa productie eu prezic ca vei face transfer cu blastocisti. :) Multa bafta!
Liana, ce mai faci? Te-ai interesat de biberoane?
Noi ieri am fost la eco si totul e bine. Il simt din ce in ce mai bine pe puiutul nostru si burtica creste
Weekend placut tuturor!
Laura 19+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
KLU1973 spune:
ali, nu este nici o problema iubita ca nu mai stii exact data cand a miscat prima data...nu influenteaza cu nimic...era doar o alta modalitate de a afla data probabila dupa dezvoltarea bebelusului
Nu ne scrii nimic la semnatura...cate saptamani si ce porti in burtica ???
claudia74, embriologul ii va spune dr ce procedura s-a aplicat asa cum ti-a spus si ali dupa ET vei fi invitata la dr in birou unde ti se va spune ce ai de platit si ce tratament sa urmezi si cand sa faci testul de sarcina (beta hcg); daca poti ajunge te va chema la ecografia de 6 saptamani...data pe care o sa o fixeze in momentul in care tu vei suna si vei anunta vestea cea mare ca esti
Nu te mai stresa...cu timpul le vei stii pe toate...
Klu 32+ Theodora...
ali762000 spune:
Klu am 4 luni jumatate si cand am fost ultima data la eco mi-a spus ca e baiat si atunci eu i-am zis la medic ca peste un an sau doi ma duc si dupa fata .
ALI
buluna spune:
Buna, dragelor.
Multumesc mult pentru urari.
Ieri am venit acasa si abia acum am gasit un moment sa va pot scrie.
Bebele meu a iesit cu fundul. S-au cam chinuit doctorii sa-l scoata...in acelasi timp facea si kaki, saracutul. Am fost tare emotionata. Am vazut nasterea aproape toata si l-am tinut pe bebe in palma dupa ce l-a curatat putin. A fost minunat. Este un scump. Si in spital si acasa nu ma mai satur sa-l privesc. Este cuminte, nu a facut colici. Cel putin asa cred eu...nu plange decat de foame. Ii dau la san, dar se pare ca nu-i ajunge si ori ii dau din ora in ora la san ori ii dau completere lapte praf. Ii place la nebunie sa stea la san. Doarme si zambeste in somn.
Pe mine ma dor extraordinar de tare sfarcurile. Sper sa treaca sensibilitatea asta cat mai repede.
Cornelia, va asteptam.
Va pup.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
Mami de Mihai Andrei
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
36+
iaia13 spune:
salut,
scuze ca nu am putut sa va scriu mai repede dar nu am avut net.sunt bine mai putin cu constipatia...
claudia74-pot sa iti spun cu mana pe inima ca nu am simtit nimic la ET.A fost ceva banal.strangeam din ochi asteptand intepatura aia de care am tot citit si m-am trezit gata in 5 minute deja intoarsa pe burta(asa te tine o ora)important este sa nu misti capul deloc.pe masa am simtit doar cand au dat cu ceva lichid atat jur.sa nu misti capul pt nimic in lume.creierul mic da comanda la uter iar daca te misti se dilata uterul.asta e nu mori o ora.si pe mine m-a mancat fruntea,nasul...etc.doar se stie cand nu ai voie sa faci ceva atunci trebuie sa faci..ne mai suparam apoi pe cei mici.va pup pe toate si clau stai linistita ca totul e ok.
in privinta statului in pat dupa aceea eu am auzit multe variante.eu am sa stau cel putin 7 zile.doctorul a spus 48 ore apoi pina la 15 zile fara efort fizic dar poti reveni la rutina zilnica.eu prefer sa stau totusi in pat.
azi am hotarat sa fac totusi un dus rapid(chiar nu ma mai suportam)sper ca nu e ffffoarte rau.nu am stat in cada.dar deja sunt fresh.
va las ca v-am aburit destul
adaca spune:
BULUNA FELICITARI ! SA-TI TRAIASCA COMOARA SI SA TE BUCURIE DE EA ! Unde ai nascut la Tr Severin sau la Timisoara?
MIHA2004 Distractie placuta si asteptam poze de la marele eveniment.
iaia13 spune:
ceau,
aseara mi-a fost raaauuu.nu stiu de la ce.poate de la mancare,sau poate de la medicamente,poate de la stat in casa....sau poate puiutii mei isi intra in drepturi.cam la cate zile pot aparea simptomele de sarcina???
cristina iti tin pumnii.