FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Claudia_74 multumesc mult, daca poti afla si detalii despre septembrie ar fi super.
Sa ai o intalnire frumoasa sambata, sa dea DD sa fie lipiciosi BB-iiiiiiiii tai.

tuturor.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Am sunat la Szeged si am vorbit cu embriologul. Mi-a dat vesti bune; din 10 ovocite, noua au fost de calitate, iar din cele 9, 7 s-au fecundat si doua dau semne ca s-ar fecunda.

Mi-a spus sa sun sambata dimineata, la ora 8, sa imi spuna daca imi fac transfer embrionar sambata (cu embrioni de ziua a 3-a) sau transfer de blastocisti (cu embrioni de ziua a 5-a), luni. Am citit ca la transferul de blastocisti, sansele de a ramane gravida cu FIV cresc la 50%, fata de 30%. Sa speram!

Voi ce ati luat dupa punctie? Eu iau o gramada: Metypred (1/zi), Magne B6 (3/zi), Duphastone (4/zi) aspirina (1/zi), Femibion (1/zi) si vitamina C de 500 (1/zi). Astea, oare, va trebui sa le iau si dupa transfer? Femibionul, care este acid folic, am inteles ca trebuie luat pana la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Claudia 74 felicitari pentru embrionasi tai , nu te stresa o sa fie totul bine ai sa vezi si in curand vei fi si tu mamica de .
Asa am luat si noi dupa punctie o gramada de pastile majoritatea ce ai scris tu numai ca eu in loc de femibion am luat gravida, dar pe urma am trecut si eu pe femibion.

Iaia un beta hcg mare pe 2 iulie.

Vreau sa va spun ca la mine a inceput sa fie mai jucaus copilasul in burtica. Eu am deja 4 luni jumatate adica jumatate de perioada.

Va pe toate si DD sa va ajute pe toate sa fiti mamici.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Claudia 74 felicitari pentru embrionasi tai , nu te stresa o sa fie totul bine ai sa vezi si in curand vei fi si tu mamica de .
Asa am luat si noi dupa punctie o gramada de pastile majoritatea ce ai scris tu numai ca eu in loc de femibion am luat gravida, dar pe urma am trecut si eu pe femibion.

Iaia un beta hcg mare pe 2 iulie.

Vreau sa va spun ca la mine a inceput sa fie mai jucaus copilasul in burtica. Eu am deja 4 luni jumatate adica jumatate de perioada.

Va pe toate si DD sa va ajute pe toate sa fiti mamici.

ALI

ALI ,draga mea ,
daca deja e jucaus inseamna ca baiatul mami, bine ca macar sexul e al lui ta-su .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

IAIA- sa fie cu noroc!!!Doamne ajuta
CLAUDIA-felicitari pentru embrionasi.Sigur reusesti

KARINUTA-dar eu nu am mai luat decapeptil din februarie si pana acum totul a fost bine.Cine stie???....oricum,...inca TOT nu mi-a venit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

ALRAK Daca ajungi pe 24.06. ne intalnim la Szeget.Daca nu in septembrie, fiindca in octombrie vei fi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Denissa esti tare draguta, multumesc, DD sa te auda, mi-ar placea sa ne intalnim, te pup si succes.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Atelocin macar cu tata sa semene la sex si la inaltime, retul sa semene numai cu mama . Te

Liana ce mai faci?

Cornelia am inteles ca prin iulie mergi din nou la Seged, DD sa te ajute de data asta si sa vii si tu acasa cu . Te

ALI

Mergi la inceput

Iar am sunat la Szeged si iar am vorbit cu embriologul. Trebuia sa-l sun maine dimineata, dar i-am spus ca nu mai am rabdare sa stiu ce s-a mai intamplat. Mi-a dat vestea ca la cei sapte embrioni pe care ii aveam ieri, s-a mai adaugat inca unul. Avem opt!!!

Citisem ieri ca blastocistii au sanse slabe la decongelare si m-am gandit ca daca, doamne fereste, nu-mi iese din prima, voi incerca cu materialul congelat. Or daca prin decongelare, blastocistii nu supravietuiesc (asa scria in articolul pe care l-am citit), eu ce ma fac? O iau de la capat cu tot tratamentul? Cu injectii, inhibari si stimulari? L-am intrebat pe embriolog si a zis ca sansele de supravietuire pentru blastocistii congelati si decongelati sunt intre 60 si 80%. Asa ca m-am mai linistit cu asta.

In schimb, acum ma framanta altceva... Credeti ca daca ei decid sa nu-mi faca transfer sambata cu embrioni de ziua a 3-a este pentru ca nu as avea sanse? In functie de ce factori decid cand fac transferul si ce fel de transfer va fi? De stadiul embrionilor, de ritmul de dezvoltare, de robustetea lor? Stie cineva?

Mergi la inceput

Si inca ceva... Care sunt conditiile pentru embriotransfer? Se mananca, se bea inainte sau abstinenta, ca si la punctie? Am inteles doar ca nu e bine sa ma dau cu parfum... Ma ajutati, va rog? Multumesc mult

Mergi la inceput