Fata lui tata
Raspunsuri - Pagina 2
karfe spune:
eu,cand am citit titlul subjectului,am crezut ca-i vorba de baseasca.
oricum si aia-i regizata
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe eu,cand am citit titlul subjectului,am crezut ca-i vorba de baseasca. oricum si aia-i regizata |
tatto spune:
citat din mesajul lui claujro Sunt regizate. |
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
herra spune:
citat din mesajul lui karfe eu,cand am citit titlul subjectului,am crezut ca-i vorba de baseasca. oricum si aia-i regizata |
hihi, si eu la fel!
chiar ma intrebam de ce nu sunt cumulate cele 2 subiecte despre baseasca...
acest gen de emisiune a aparut cand au mai pierdut telenovelele din audienta; m-am mai uitat si eu la test de fidelitate, de vreo 2-3 ori.
aia schimbau destul de des "actorii", cred ca le dadeau bani la oameni obisnuiti ca sa apara in cele mai penibile ipostaze.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
anuscha2009 spune:
Toate emisiunile de acest gen sunt regizate. Cuplurile nu sunt cupluri adevarate, sunt oameni care interpreteaza aceste roluri pe mici sume de bani. Eu am o vecina care a aparut la Tradati in dragoste si la Fata lu tata. Primeste 200 de euro pentru vreo 3 -4 zile de filmare.
Intai se citeste scenariu se repeta cu toti actorii si dupa se incepe filmarea propriu zisa
Anna
ellinia spune:
M-am uitat si eu la o emisune odata si apoi am vazut "mama" in public la Shoppingul pasiunea mea" si mi-am dat seama ca sunt obisnuiti ai platourilor de filmare, se duc si intr-o parte si in alta, mai castiga niste bani.
bobocel_07 spune:
Bineinteles ca sunt regizate.Mi se pare o porcarie emisiunea asta ca multe altele.Cateodata nu ai la ce sa te mai uiti la televizor.
alexia_07
anangel_lexi spune:
Lisa, inainte sa iei de buna o astfel de emisiune, intreaba-te cum Doamne iarta-ma de se intampla cele mai interesante chestii din poveste exact, dar exact atunci cand se filmeaza. Si atunci vei ajunge singura la concluzia ca sunt regizate!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI