Fata lui tata
Raspunsuri - Pagina 2
karfe spune:
eu,cand am citit titlul subjectului,am crezut ca-i vorba de baseasca.
oricum si aia-i regizata
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karfe eu,cand am citit titlul subjectului,am crezut ca-i vorba de baseasca. ![]() oricum si aia-i regizata |
tatto spune:
| citat din mesajul lui claujro Sunt regizate. |
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/
herra spune:
| citat din mesajul lui karfe eu,cand am citit titlul subjectului,am crezut ca-i vorba de baseasca. ![]() oricum si aia-i regizata |
hihi, si eu la fel!
chiar ma intrebam de ce nu sunt cumulate cele 2 subiecte despre baseasca...
acest gen de emisiune a aparut cand au mai pierdut telenovelele din audienta; m-am mai uitat si eu la test de fidelitate, de vreo 2-3 ori.
aia schimbau destul de des "actorii", cred ca le dadeau bani la oameni obisnuiti ca sa apara in cele mai penibile ipostaze.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
anuscha2009 spune:
Toate emisiunile de acest gen sunt regizate. Cuplurile nu sunt cupluri adevarate, sunt oameni care interpreteaza aceste roluri pe mici sume de bani. Eu am o vecina care a aparut la Tradati in dragoste si la Fata lu tata. Primeste 200 de euro pentru vreo 3 -4 zile de filmare.
Intai se citeste scenariu se repeta cu toti actorii si dupa se incepe filmarea propriu zisa
Anna
ellinia spune:
M-am uitat si eu la o emisune odata si apoi am vazut "mama" in public la Shoppingul pasiunea mea" si mi-am dat seama ca sunt obisnuiti ai platourilor de filmare, se duc si intr-o parte si in alta, mai castiga niste bani.
bobocel_07 spune:
Bineinteles ca sunt regizate.Mi se pare o porcarie emisiunea asta ca multe altele.Cateodata nu ai la ce sa te mai uiti la televizor.
alexia_07
anangel_lexi spune:
Lisa, inainte sa iei de buna o astfel de emisiune, intreaba-te cum Doamne iarta-ma de se intampla cele mai interesante chestii din poveste exact, dar exact atunci cand se filmeaza. Si atunci vei ajunge singura la concluzia ca sunt regizate!![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI