Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula
Raspunsuri - Pagina 6
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas omu meu cred ca e fixat pe fasole...cand il intreb ce sa-i mai gatesc, imi raspunde:fasole. una doua numai fasole vrea ... |
daca facem schimb... nu faci nici o afacere la capitolul asta

Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
kay spune:
Hai ca parca ms mai obisnuii cu viena... Am mancat o supa clara chioara cu clatita inauntru... Si plec spre spital. Auzi delphi, parca as manaca si Eu o iahnie, i' batuta... Yummy... E frig in continuare... Daca sunt 25 grade e mare minune...
Pup plesneala, am zarit io un h&m in drum, poate ma abat pe acolo...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
deci scap de el si dau de tat`su...nu se poate asa ceva...cred ca astia sunt setati...ia sa le dam noi un restart...poate isi revin la normal
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Hai ca parca ms mai obisnuii cu viena... Am mancat o supa clara chioara cu clatita inauntru... Si plec spre spital. Auzi delphi, parca as manaca si Eu o iahnie, i' batuta... Yummy... E frig in continuare... Daca sunt 25 grade e mare minune... Pup plesneala, am zarit io un h&m in drum, poate ma abat pe acolo... |
bey sunt eu
sau ai fost in romanica wk-trecut
...sau o fi de la caldura-
Multa bafta prin strainataturi

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
oana vezi ca eu fac dar daca iar nu vii la masa ma supar pe tine. am mai facut si tochitura si nu ai venit, dans din buric la ceas de seara nu ai mai venit sa-mi faci. oricum eu te astept...timp am...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
aliclara spune:
Depshteptarea gashk zabauca!
Bagati-va la dusuri, aere conditionate, ventilatoare, evantaie si treceti la trebi. Da mai si scrieti pe-aci.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
ralualexandrei spune:
Pey drumu' la AC am dat si ma apuc de calcat
,Delphi catapulteaza si hantzele tale ca la cat am de calcat ale tale nici nu mai conteaza![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Puppa spune:
Cand am iesit afara..m-a izbit o viziune...Ma vedeam intr-o crama, semi-intuneric, racoare, niste vin roze sau alb, eventual o Frnacusa de Cotnari, rece, sa transpire paharul...Niste romante in surdina...Si, m-a trezit la realitate mirosul din tramvai..Da doamne sa ploua cu apa si gel de dus...poate-poate...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
aliclara spune:
Puppa, ai indraznit sa iesi afara? Eu ma gandesc cum o sa plec acasa, la un moment dat. Mi-e rau numai knd ma gandesc. Ce mi-ai luat bun?
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
Puppa spune:
Pai trebuia sa vin la birou...Nu ma omoram eu cu iesitul...desi la cat de cald e la mine acasa...Macar aici e mai racoare...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita