Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
'neata si io
pe pagina a doua , nu imi vine sa cred 
si eu cu o stare super naspa si fara tigare de mai bine de 26 de ore
si ma simt rau , adica in continuare vomit ... laptopu face figuri si cu ochiu ca baga divort ... ma simt ca un kkt mare. Am smotruit toata casa si bibilit si in 2 ore a fost gata la nervii care ii am si degeaba , nici o schimbare sa ma calmez. Cred ca ma duc sa dau o tura prin oras cu masina , dar la starea care o am imi e frica sa nu ma infig in ceva 

... plang ca proasta una doua de toate cele adunate si mai ales ...
... revin cand imi mai revin , macar sa nu va stric si voua ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Delphinas spune:
aidule pup mama fata frumoasa
si o imbratisare
sa mai iei din buna mea dispozitie. chiar voiam sa te intreb daca ti-ai cumparat laptop nou...salveaza toate datele pt cd-uri, dvd-uri si fa-i pa-pa.
ia dute si te mai jucareste olecuta cu puradeii si da-le cate un pup pe boticu de laptic
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
violeta69 spune:
Aida,pai tu ai voie sa plangi sa superi pe BB?!
uite si de la mine multi 

sa-ti mai treaca....
si,felicitari ca nu mai fumezi 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ralualexandrei spune:
Mi-am facut bagajul si celorlalti le-am facut insa acum asteptam ca ursu e workaholic si si-a mai gasit putin de alergat inainte de plecare,ce ma inerveaza omu' asta ca mereu gaseste de facut cate ceva ,de cele mai multe ori gratis.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary si eu o sa ma duc sa donez sange. nu stiu cand exact, dar e in plan pentru luna asta sau luna urmatoare. ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
parca as dona si eu dar mi-e cam teama ca in tinerete lesinam la analize...cat ia?e rau?

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Delphinas spune:
andra asa e si al meu....munca multa pe degeaba...si pana la epuizare 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
marami spune:
Ralu, e leit omu` meu....parca tu ziceai ca si al tau joaca Triburile...ma distruge nervos![]()
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:
frumos va shade pe pagina a 2...

Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
ce se intampla aici?pe unde umblati,mai destrabalatelor?
hm...dupa toata dezamagirea din toata saptamana asta....andreea mi-a terminat clasa a 5 a cu 9.84...a treia din clasa.....in rest toate la fel!
delphi,multam de sustinere!
te pregatesti de dantuit a nunta?
aida,
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
aidule, te imbratisez cu tot dragul din lume !!! Nu stiu ce-a fost azi, da sinpe kine '-a apucat din senin plansu... Am jelit din suflet.... Dar fara un motiv anume... M-a sunat Alex si mi-a zis ceva frumos-frumos... Si pe mine m-o apucat jelitu... In rest La fel, frig-frig-frig... In seara asta pe La 8 erau 14.5 grade
bine ca vin Acasa, ca degeram altfel... Va pup, ne auzim Dr Acasa. La duc sa dorm ca maine e wake up devreme devreme...
Pup mahalaua, somn usor !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."