Prietenie la plesneala 53 - Prima canicula

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cu oleaca de intarziere....zic si eu LA MULTI ANI! lui Andrei,baniesc ca de andrushka si sa fie sanatos,iar toate visele si dorintele sa ii devina realitate!

Si multumesc din suflet fetelor pentru sustinere....hai ca drac mort nu ati vazut....trebuia sa vina si un sut in cur,ca sa ne mai calmam si sa privim catre noi,nu numai catre planuri,zari si viitor...hehehehehe...sa traim si clipa prezenta...pai nu??!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

hmmm... si iti mai ete si somn beeey, crede, doar crede tomule, doar crede

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

da ce asa necredincioasa iti sunt?
fug 10 minute ca imi pica capu in tastatura...
v-am zis azi ca mi-e pofta de cartofi prajiti. stiti cum e vantu ala ce bate de la est la sud sau de la nord la sud? ei asa sunt eu. am fost la piata sa cumpar cartofi, ma duc la mama si iau oala cu mancare si vad in vitrina iaurtul meu prifirat...si deja aveam si eu vedenii precum puppa...imi imaginam iaurtul ala rece si racoritor curgand pe gat....ca tot ziceam eu ca vreau ceva rece, dulce si care sa curga pe gat....si ma lua deja cu frisoane numai imaginandu-mi...am pus 3 pahare in cos si tzushti acasa...ce mai cartofi...nimic...iaurtul meu mi-a satisfacut toate poftele, dorintele, nevoile...tot
aaaa sa nu uit...ca tot intrebati mai in urma de diarux...traieste, inca traieste, respira, se misca...am prins-o azi pe mess si am tras-o nitel de limba...bai da e slabaaaa...uscata tata...iar ficioru ala al ei...te topesti ma gand il vezi...niste ochi mici si migdalati si gurita in forma de inimioara...mori incet cand il vezi...
gata fug pt 10 min..la

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hai vezi ce visezi parca vad ca mananci cartofi in somn

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Deci eu nu am zis la multi ani sarbatorotilor din urma, bice merit ! La multi ani, cu mic si mare !

Si un La multi ani si pt sarbatoritul nostru de azi, Andrei ! Sa fii sanatos , pui mic !

Eu m-am pierdut prin austria, m-a gasit polizei si mi-au aratat drumul spre Hotel.... Eram in alt oras, pierduta intr-i' padure ...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

LA MULTI ANI, Andreiutz!!!

sa ti se dea muuuulta sanatate si sa ai parte numai de ce-i bun si frumos pe lumea asta!

restul mahalalei ce face??

Mergi la inceput

oana te-a furat peisajul si te-ai ratacit maica? sau urmareai vreun ostriac??
aida nici macar nu am mai dormit...ca m-am intalnit cu pensulele si vopselele de unghii...si am ezersat cateva modele...sa imi fac pt sambata...ca deh...ma duc la nunta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

tipu chiar tine ritmu nu stiu cum sa va zic...are hambitie in el sigur hambitia e in pampers

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai vroia

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

si asta imi place mult...apropositos...ca azi e ziua ei...cati ani o fi avand???

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput