Nici mie nu imi plac in mod deosebit, dar nu cred ca trebuie sa iti schimbi neaparat toata garderoba pentru a le purta. Am vazut ca exista mai multe modele (cu toc, fara toc, lacuite, colorate etc), deci presupun ca le poti adapta in functie de tinuta. Mie mi se par destul de incarcate...ascund un picior frumos in loc sa il puna in valoare...
Ma intrebase cineva de unde mi-am luat cizmulitzele tricotate. In mall gasesti astfel de cizme. Poza nu am din pacate dar au bej, alb, negre, roz, albastre, gri. Ai de unde alege![]()
Eu tocmai mi-am achizitionat cizme din acelea tricotate, sau din dantela cum vreti sa le spuneti, care sunt f subtiri cu gaurele si arata super bine:) si se poarta f mult platformele de orice fel![]()
[/quote]
Buna as vrea sa stiu si eu de unde exact din mall si care mall are cizmulitele dantelate? eu am fost in baneasa si nu am gasit:( as fi cu adevarat recunoscatoare daca imi dati si mie un raspuns :D
| Citat: |
| citat din mesajul lui NEM75 Care sint, unde sint cizmele de dantela ? ca eu nu le vad. ![]() |
Puneti va rog si poze la cizmulite sa le vedem si noi
.
mamica lui
Mihnea-Gabriel (15.09.2008)