Cu ce ne incaltam in vara 2009 ?
In ultimele sezoane am remarcat o atentie speciala acordata posetelor si centurilor. www.supereva.ro/info.asp?id=1783" target="_blank">In aceasta vara se pare ca pe primul loc se afla incaltamintea.
Eu sunt vara fanul slapilor. In nici un caz nu as purta acei tenisi cu toc. Brrrrrrr
Dar voi?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
ionica spune:
Da,sunt foarte urate incaltarile de vara 2009,oricum, anul acesta nu s-a inventat cine stie ce din cauza crizei,iar sandale roz zau mi se pare oribil ,o sa aratam ca niste barby retardate dupa mintea creatorului sal lansatorului de trend.
Multe casa de moda inchid portile,putini creatori au curajul sa se aventureze in tendinte noi, papucii de anul acesta s-au purtat si acum doi ani si anul trecut
.
Un exemplu catastrofic este J P Gaultier, a dat faliment, la cat de original era in creatii,ma rog,poate prea avangardist pentru secolul nostru, peste 3,4 decenii il vom reinventa
.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
MElise spune:
Adevarul e ca cizmele purtate vara chiar suna a criza... mai ales ca mai sunt si decupate (probabil ca se decupeaza partea uzata). Eu cred ca in materie de incaltaminte e cam greu sa mai inventezi ceva, de asta designerii scot in ultimii ani tot felul de ciudatenii doar doar mai atrag si ei atentia...
Criss3 spune:
Eu tocmai mi-am achizitionat cizme din acelea tricotate, sau din dantela cum vreti sa le spuneti, care sunt f subtiri cu gaurele si arata super bine:) si se poarta f mult platformele de orice fel![]()
SIMONABB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Criss3 Eu tocmai mi-am achizitionat cizme din acelea tricotate, sau din dantela cum vreti sa le spuneti, care sunt f subtiri cu gaurele si arata super bine:) si se poarta f mult platformele de orice fel |
Criss, de unde ai luat cizmele de vara?
ai si o poza ?
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
april spune:
pe mine nu ma mai tin picioarel la tocuri kilometrice ...asa ca cu ce ma simt eu bine aia-i la moda pt mine ![]()
valentinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui april pe mine nu ma mai tin picioarel la tocuri kilometrice ...asa ca cu ce ma simt eu bine aia-i la moda pt mine |
Subscriu!Poate sa fie moda lu peste prajit,daca mie imi sta nasol in respectivele incaltari nu mi le pun sub nici o forma!Risc sa fiu ridicola si asta e mult mai rau,decat daca nu sunt in pas cu ultimul racnet al modei!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
deli spune:
merg destul de mult pe jos , dar sunt si cam scunduta, asa ca nu-mi vine sa iau slapi. Solutia de compromis, care pentru mine merge foarte bine, sandale cu talpa ortopedica, cat mai deschise, 2-3 cureluse acolo. N-or fi ele foarte in trend dar eu le iubesc!
michela09 spune:
delisubscriu la cele spuse de tine!
Sandalele cu talpa de pluta sunt inalte,usoare si ma simt excelent in ele. Pentru servici am gasit un model de sandalute albe cu care ma impac f. bine si arata super!
cristina22 spune:
mie imi plac, exceptie cele roz
.Iar cele fara toc sunt de vis...
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Allure spune:
urasc trendurile in materie de incaltari..cel putin asta din 2009 este o mizerie...sandalele alea imi inspira saracie si razboi...auzi: sandale gladiator! de ce-as purta eu asa ceva? nici nu merg la multe tinute, trebuie schimbata toata garderoba dupa ele!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()