testul de sarcina si gen al copilului
Raspunsuri - Pagina 5
dodo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina_nz
Eu am logica twisted or tu nu vrei sa gandesti out of the box? In primul rand nu am zis ca absolut toti arabii, chinezii si indienii vor face exclusiv baieti... dar cei care vor dori asta acum vor avea si posibilitatea. De aici si pana la aberatia ta ca vor fi numai barbati si nu vor mai avea cu cine sa se insoare e cale lunga. Sunt convinsa ca vor fi destui arabi destupati la minte care vor gandi ca barbatul lui Hannen. |
Eu zic sa-ti revizuiesti memoria citin afirmatia ta, cea pe care am calificat-o ca fiind din categoria "din putul gindirii", dealtfel si alte fete au sesizat ridicolul afirmatiei tale, bazate pe elemente de baza subrede..Ii dritici pe chinezi ca nu ofera spre adoptie internationala decit fete...Romania ce ofera spre adoptie internationala (copii de ce sex, sa fiu mai explicita)? Ca sa nu mai zic de cite specimene de barbati romani, isi iau nevestele la bataie ca le nasc fete, ca nu sint deloc putini (nu am avut timp sa caut statistici, ca am avut examen azi, insa daca vrei, citeste ziarele la rubrica interna si ai sa vezi cit de multi "eruditi" ca sa le zic asa, sint si printre ai nostri, nu tre sa ne uitam prin alte ograzi, decit daca vrem sa infieram cu tot dinadinsul pe cineva...
Aiska, din nefericire, sint destui dr si cabinete care iau genetica, obstretica ca obiect de afacere si nu servicii in slujba omenirii, indiferent daca motivul e balancing sau altul...asa cum s-a ajuns acum si la folosirea botoxului, care a depasit scopul initial de imbunatatire a calitatii vietii (cei care stiu cu ce se maninca parezele de tot felul stiu ce vreau sa zic), ajungind la o afacere banoasa pt....indepartarea ridurilor....ce sa zic? Decit ca e trist, botox-ul nu e apa de flori, e o neurotoxina, pe care dr o injecteaza la dorinta clientilor, fara nici o umbra de mustrare de constiinta, sau poate e adormita la vederea banilor...Asa si cu planingul (sau balancingul, indiferent care), adopta zicala "clientul nostru, stapinul nostru"...Eu sper totusi, spre binele rasei umane, sa nu se treaca la producerea la scara industriala a acestui "ferastrau", ca ne taiem singuri craca, si-asa subreda, pe care stam cu totii
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiska Daca China ofera la adoptii doar fetite, iar familii din alte tari le adopta, cineva probabil doreste si fetite, nu-i asa ? |
Ar fi bine sa fie cool, dar nu-i... cadavrele de nou nascuti abandonati si morti in China sunt intr-o vasta majoritate fete.
Si da sunt convinsa ca acest kit va fi folosit in scopuri "eugenice". In toate societatile sa nu zicem patriarhale ci "traditionale" in care rolul femeii este cratita si scutecul este aproape normala dorinta de a avea baieti pentru ca reprezinta cei pe care te poti baza social si economic, nedevenind prin casatorie o anexa a viitorului sot. Nu cred ca are nimic de a face cu religia cuiva si cred ca-n toate religiile sunt oameni inteligenti si oameni incuiati. Este mult mai mult un fenomen social si de stabilitate a joib-urilor in care munca fizica nu-i predominanta.
Nici asa vorbind de ce am vazut eu nu neg ca or fi arabii mari doritori de baieti, dar este mult mai raspandita dorinta asta precum si ideea ca fetele is mai de categoria a doua si/sau iti "cauzeaza probleme". Eu am fata si baiat si enorm de multa lume estica si vestica imi explica ce fericita-s c-am scapat si nu mai trebuie sa incerc inca .Ca sa nu mai vorbesc de ce umflate in pene sunt adesea mamele de baieti.... De cate ori nu aud despre un copilas mai agitat sau mai obraznic... ehhh el e baiat sau asa-s baietii.
Iar social ma confrunt cu acceptarea de catre parinti a faptului ca daca o fetita vrea codite si pampoane in loc de teme la fizica sau mate... apai e normal ca-i fata.
ioanadara spune:
Si mie mi se pare foarte periculos.in anumite comunitati si datorita unor "anumite mentalitati" .Si este bineinteles o gluma de prost gust sa spui: stati linistiti ca nu vindem in China.Pai nu stim noi bine cate chestii"interzise" se vindeau in Romania pe vremuri mult mai grele? Sau "nu vindem in India".Pai e plina America de ei.Si nici destul de scump nu mi se pare pentru a fi inaccesibil .30 euro nu e un capat de tara.12 euro cred am platit eu un test normal la ultimul bebelus.(nu sunt sigura dar in jur de)
aniela23 spune:
fetelor, eu zic sa nu ne panicam. Daca producatorii zic ca testul este in proportie de 78% sigur asta inseamna ca de fapt e de vreo 55%-60%. Iar la 60%, o femeie gravidutza si plina de hormoni isi sice ca ''lasa ca sigur iese fata/ baiat/ orice sex isi doreste sa aiba bebe indiferent de ce zice testul.