Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Ramonaiani, ma bucur ca tatal e bine si ca ai tai vin la tine.. Tot ce-ti doresc acum e sa mai stea ala micu' inca putin in burta, sa apuci si tu sa te odihnesti! ![]() |
sarutmana Duamna draga pt urari. Sa vedem ce zice maine domnul doctor la control.Ca paranteza - cand mananca ceva ce-i place si se termina, Eliza ridica palmele in sus si spune: "maaa" (care vine de la 'nu MAAi e!'). Acum cateva minute ii dadea tat-su sa manace rosii. I-au placut asa de mult, ca a mai cerut o portie: degetul aratator la punga de rosii, apoi la farfuria ei, zicand autoritar "maaa!".
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+
sim_stoian spune:
Asaaa, am revenit.
Papanash, Stefan a inceput gradinita intr-o miercuri. Zilele de miercuri, joi si vineri au fost super, era incantat sa ramana acolo. Ei bine, dupa w/e nu mai avea acelasi chef, incepuse sa inteleaga faptul ca acolo va merge in fiecare zi. I-am explicat: tati merge la job, mami la fel, Stefan si el, job-ul lui fiind gradi. Luni a marait nitel, dar dupa ce am inchis usa si-a vazut de ale lui - m-am uitat pe geam. In prima sapt cam asta a fost stilul, ii explicam in fiecare dimineata de cand ieseam din casa, pe drum si acolo. A fost de mare folos faptul ca ii lasam bibe si lapte praf si ii faceau inainte de nani. Dupa prima vacanta, cea de Craciun, am luat-o de la capat cu maraiala de dimineata in prima sapt. La fel, imediat ce inchideam usa, era totul OK. Asa cum va ziceam mai demult, dupa-amiaza nu mai vroia sa vina acasa, mai stateam in curte vreo 10 min sa il conving sa mergem. La noi au ajutat: canita de baut apa adusa de acasa (acum nu o mai foloseste), bibe+lapte formula in fiecare zi inainte de somn, explicatiile din fiecare zi privind mersul la job.
Pe acelasi principiu, acum negociem renuntarea la scutec. Nu prea mai vrea sa stea cu el, asa ca discutam cam asa:
EU: Nu mai vrei sa porti scutec?
STEFAN: Nu, nu.
EU: Pai atunci inseamna ca va trebui sa ceri la WC de cate ori vrei sa faci pipi/poopoo.
EL: Da, mami.
EU: Bine, atunci mergem in w/e sa cumparam chilotei la baietel, da?
EL: Da.
Uite asa, in w/e vom merge sa luam chilotei pentru Stefan, sa vedem daca se si tine de cuvant. Momentan, se cere la WC sa faca pipi, inca nu cere si la poopoo.
Rox, ce zici tu acolo ca ai e pasul premergator herniei de disc. Urmeaza fizioterapia si ce ti-au mai recomandat medicii ca sa nu apara probleme mai nasoale. Sanatate maxima!
Cum e cu Zana Maseluta? La fiecare dinte 'cotizeaza' ceva? ![]()
Mari, tin pumnii sa mai stea bebe cumintel in burta pana vin ai tai. Ma gandeam si eu intr-o zi ca atunci cand o sa vina momentul pt bb2 o sa imi fie tare greu sa ma inscriu si la alta odisee. Numai daca nu voi avea colege de aici
.
Acestea fiind zise, ma retrag la nani ca maine e noua zi de munca, de cumparat to felul de chestii pentru casa, etc...
Noapte buna.
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
Gata, misiune indeplinita. Zana poate baga cornul in perna.
Sim, pai cotizeaza biata Zana ca a creat un precedent. Dar mai modest de data asta. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gata, am pus si pozele in albumul Istanbul 2009. Primele 2 pagini de la circuit, restul din Istanbul. Nu va faceti iluzii ca vedeti vreun obiectiv turistic, ca nu am vizitat nimic. La final sunt cateva imagini din Bulgaria, de pe drumul ocolit.
Apropos de ocoliri, acum realizez ca nu am povestit mare lucru. Vineri am plecat tarziu, dupa o tura de shopping de succes in Baneasa.
Drumul prin Bulgaria a fost crunt, aviz celor care merg in Turcia cu masina. O ocolire imensa, nesemnalizata, in pustiu, pe serpentine si prin gropi. Asta ca sa sumarizez cele 7 ore petrecute la dus prin BUlgaria. La intoarcere s-a adaugat si furtuna. In BUlgaria, la dus, am facut un mic popas in munti, de acolo si pozele.
Am ajuns dupa miezul noptii la hotel si am cazut lati. Motiv pentru care sambata dimineata a fost program de voie pana am plecat la calificari. Acolo ne-am cumparat una alta, in general de la Ferrari, ca deh, am ramas suporteri in ciuda rezultatelor slabe de anul asta. Oricum voie buna a fost cat cuprinde, la fel si caldura. Dar ne-am racorit la piscina hotelului si pe terasa. Sambata seara am iesit la un restaurant super (Sunset Grill&Restaurant), cu view super la Bosfor si preturi cam piperate. Dar atmosfera a fost super, mancarea excelenta. Discutiile filosofice, de exemplu ce este fericirea si ce te face fericit. ![]()
Duminica dimineata ne-am trezit cam obositi, de data asta eu am fost cea care a intarziat grupul, tocmai eu care trag de toata lumea. Asa ca s-a redus portia de shopping in ultimul mall deschis in Istanbul. Nu mai stiu exact denumirea, insa o minunatie de mall. Asa ca am bagat shopping in viteza, si cu rezultate exceptionale in ceea ce priveste achizitiile pentru copii. Pentru mine mai modest asa, sa nu zic ca plec cu mana goala. De acolo am mers la cursa, dezamagitoare pentru noi ca suporteri Ferrari si cam cald, iar eu eram deja anchilozata. De acolo directia hotel si apoi la masa, intr-o locatie pe malul marii unde am fost si anul trecut. Iarasi placut, linistit, mancare super, dar de data asta discutii despre religie.
Culmea ca la intoarcere am mai ramas si pe terasa hotelului la un pahar, semn ca nu terminasem tot ce aveam de dezbatut.
Cam asta cu mini-concediul. Luni am mai bagat un shopping rapid in supermarket de unde am luat cateva jucarele pentru copii si cantitati industriale de rahat, vorba finului, bine ca nu ne-au cerut avizul de insotire a marfii. Drumul de intoarcere a fost un cosmar pe care vreau sa il uit, bine ca am ajuns cu bine, cat de cat sanatosi, si ne mai facem daca nu suntem (adicatelea eu cu spatele meu).
Acum ca v-am zis si povesti de noapte buna, sa mergem la somnic. Pupici, noapte buna si linistita.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
devylla spune:
Rox sa va fie de bine mini-vacanta!
Sim am vazut pozici,se pare ca v-ati simtit bine!
M-a terminat Venus!O minune si jumatate...pozele f faine...cine a fotografiat?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
betty78 spune:
Rememeber me?
Imi era tare dor de voi, dar din pacate in ultima vreme nu mai stiu de capul meu. In plus au inceput cateodata si insomniile de sarcina si deja imi este f greu sa ma adun.
In rest Mario e tot racit, adica tuseste oribil de peste o luna si are mucozitati verzi in nasuc, astfel ca vinerea trecuta de dimineata am inceput o tura cu antibiotic (augmentin), nurofen, aerius, carbocisteina si ophtamezone N. Nu vad o imbunatatire majora, dar sper ca lucrurile sa se reglementeze. Au in ceput in schimb razgaielile, cum nu-i convine ceva se tranteste in fund si incepe sa planga, nu mai are rabdare la masa - s-ar scula dupa un minut, inschimb la gradi mi se spune ca papa bine, il interesaza tot ce fac ceilalti si in plus este un mic bataus
. Am inteles ca este doar o faza, dar pentru mine este f frustrant sa ma duc intr-un parc si sa inceapa sa impinga copii sau sa ii pocneasca
In schimb tot vineri am bagat o tura scurta la mare pe litoralul bulgaresc...a fost efectiv super, mancare buna, am si dormit putin mai bine, dar m-am intors la fel de obosita. Se pare ca impachetatul bagajelor si condusul nu prea mi-au pierit (sotul meu s-a plans ca am fost un mic Schumacher
)
Bb 2 e bine, a inceput sa uisi faca simtita prezenta prin impunsaturi si parca uitasem cat cet de placut este. In rest mai astept la urmatoarea eco sa vad daca chisturile alea au disparut, daca nu, sunt optimista si stiu ca se vor resorbi in cele din urma, sau cel putin imi place sa cred asta.
Vad ca am ratat multe zile de natere in ultima vreme, asa ca fete dragi precum: Rodicamaries, Luy si Piciulika va urez de 3 ori
, precum si multa fericire si cat mai mult noroc toata viata. 
Am vazut ca se vorbeste de reactia copilului in primele zile la gradi: Mario, nu a fost f incantat in primele 3-4 zile dar nici nu plangea f tare, dar apoi din a 5-a zi nu am mai avut probleme. Din pacate la scurt timp s-aimbolnavit si l-am tinut acasa cam 1 luna, iar cand am reluat gradinita a inceput show-ul care a durat 1 saptamana. Tin minte intr-o zi ca el tipa si plangea inauntru, iar eu si tati pe afara. A fost f greu pentru toti 3. Acum e chiar super bucuros ca dimineata mergem la "gradi la copii"
Betty78
18+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
'neata , azi dau eu
sa aveti o zi buna si racoroasa
noi suntem bine dar super prinsi cu diverse probleme de rezolvat , de ajungem numai noaptea acasa,la serviciu am o saptamana nebuna, dar de maine intru in concediu 3 zile
si ma linistesc putin
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Piciulika La multi ani ! cu intarziere, sa fii sanatoasa si fericita , sarcina usoara, am vazut pozicile de la Cluj (vreo 6) nu am reusit mai multe, super intalnire, as fi vrut si eu la intalnire in Buc, dar vineri dimineata plecam din Bucuresti
Sim, Rox si Gabitz foarte frumoase pozele, se pare ca v-au priit vacantele ![]()
poze
prisi spune:
Miru e o vorbareata in ultimul timp, nu prea intelegem tot , dar ea are rabdare ,ne repeta si de 10 ori fara sa se enerveze, dar noi nimik
, la mamaie e veselie mare, avem 9 catelusi de care se cam teme cand vin spre ea, dar in rest e veselie mare, toata ziua le da lapte si ii striga "caseii" ![]()
de vreo 2 zile a inceput sa manance din nou de toate, ca eram stresata rau , sper sa nu mai avem parte de vreo raceala in ultimul timp
poze
bikmaria spune:
Buna dimineata ,
Marta multumesc de cafeluta,tare buna.
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine 
Imi pare tare rau ca nu pot intra mai des,imi este tare dor de voi,,,
Teo creste ca din apa,a inceput sa turuie toata ziulica ,ne copiaza in tot ceea ce facem ,mai ales pe "Alica" asa il alinta mai nou pe Alex,are 13kg
,si cred ca 94-95 cm,e tare mancacioasa
Ati ghicit ,la 43 e Teo,Erina,Diwana, ramane sa va trimitem un cadou
,credeam ca daca nu am mai pus poze de mult nu o recunoasteti asa usor
Sa aveti o zi buna .