Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt
o sa ne mutam in Calugareni Giurgiu, tre sa recunosc ca mai am ceva de asteptat

Te muti cu totul? Si munca si casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Normal ca el face cafeaua. E genul matinal, cam prea matinal [t. gustul meu. Asta e al 4-lea semnal de trezire: "hai ca si cafeluta e gata". Al 5-lea e "hai, ca e tarziu si iar intarziem". Primul se sexul, care ma scoate din sarite dimineata, chiar imi poate strica ziua!! Cu calculatorul n-are nici o treaba si oricum am 2. Cat despre alint, multumesc lui Dumnezeu, n-am mai vazut asa ceva la nimeni! Si au trecut 8 ani, totusi...
Hai, gata, fuguta in patuc.
Somnic dulce!

_

Mergi la inceput

Somn usor si tie! Si spor la treaba pt noua zi de munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt
o sa ne mutam in Calugareni Giurgiu, tre sa recunosc ca mai am ceva de asteptat

Te muti cu totul? Si munca si casa?

doar cu casa, munca o sa ramana in Bucuresti, ca doar de imi face firma statuie . de la iesirea din Bucuresti pana acolo sunt 30 km, ceea ce nu e mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Normal ca el face cafeaua. E genul matinal, cam prea matinal [t. gustul meu. Asta e al 4-lea semnal de trezire: "hai ca si cafeluta e gata". Al 5-lea e "hai, ca e tarziu si iar intarziem". Primul se sexul, care ma scoate din sarite dimineata, chiar imi poate strica ziua!! Cu calculatorul n-are nici o treaba si oricum am 2. Cat despre alint, multumesc lui Dumnezeu, n-am mai vazut asa ceva la nimeni! Si au trecut 8 ani, totusi...
Hai, gata, fuguta in patuc.
Somnic dulce!

_

si eu care am crezut ca doar al meu face asa , nu imi vine sa cred, ar tb sa le facem cunostiinta, mai stii poate se cunosc deja .asta ar fi culmea...
ps te-am intrecut, noi suntem de 10 ani impreuna

somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Anca, sa faci ceva pe cont propriu, poate in Italia. In Romania e mare bataie de cap, adica stres maxim. Cred ca sunt vreo 20 de autoritati care au dreptul sa te controleze si eventual sa-ti dea amenda daca nu le dai spaga. Cand se da tonul la facut bani, pleaca in teren ca lacustele. De la mediu, de la pompieri, de la mama lu' tata batran etc. Daca esti angajat, e nasol, daca esti patron, ai pus-o. Sunt in stare sa-ti ia si boii de la bicicleta. Jaf oficial cu cravata si pix. Si totul in numele statului.

_

Mergi la inceput

Nu stiu cum e traficul in zona aia, dar 30 de km nu sunt multi.
Eu lucrez la 10 km distanta, deci e bine. Imi fac "norma" cu kilometri cand merg in deplasare. In 4 zile in Cehia am facut 1.300 km de una singura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Anca, sa faci ceva pe cont propriu, poate in Italia. In Romania e mare bataie de cap, adica stres maxim. Cred ca sunt vreo 20 de autoritati care au dreptul sa te controleze si eventual sa-ti dea amenda daca nu le dai spaga. Cand se da tonul la facut bani, pleaca in teren ca lacustele. De la mediu, de la pompieri, de la mama lu' tata batran etc. Daca esti angajat, e nasol, daca esti patron, ai pus-o. Sunt in stare sa-ti ia si boii de la bicicleta. Jaf oficial cu cravata si pix. Si totul in numele statului.

_

de acord!! ca si am patit-o....toata lumea venea in control.cum nu ai auzit de X autorizatie?? amenda....s.a.m.d..........la naiba, aici ca sa inchizi o firma, costa de te ustura

Mergi la inceput

Proiectul meu e sa deschid o gradinita sau un baby parking. Intai vreau sa am eu un copil si apoi voi incepe demersurile. Asta e visul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Proiectul meu e sa deschid o gradinita sau un baby parking. Intai vreau sa am eu un copil si apoi voi incepe demersurile. Asta e visul meu.

Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput