Copilasi din 2002 *61* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Salut.
Devoska, suna foarte bine proiectul vostru!!! Astept si eu poze cu nerabdare!
Carmen, bine ai revenit! Si felicitari!
Azi e ziua Cristinei, a implinit 13 ani!! Am sora mare!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
katty spune:
Nicoleta, La multi ani si pentru surioara ta, sa fie sanatoasa si fericita, inteleg ca petreceti in weekendul asta, nu?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
devoska spune:
cristina, n-am terminat bagajele, dar nu mai am mult. Ma gandeam ca in Ro sunt tot calduri nebune si vroiam sa fiu draguta sa va trimit putina racoare, dar vad ca n-am nimerit-o.
katty, aici de o saptamana au aparut molii, nu fluturi de noapte. Bleah... mor cand le vad. Am casa plina de pastile de lavanda si niste folii cu un fel de lipici. Si vin de afara, pe geam. De unde???? Habar n-am. Stiu doar ca m-au disperat. De ieri s-au mai rarit.
Nico, poate in alta pauza de trebaluiala pun si poze. La multi ani sorei tale! Sa aiba o viata frumoasa!
cristina22 spune:
deci e chef de chef p-aci!!
Atunci sa cantam:
DARIA ROBERT
SURIOARA DE NICOLETA
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Daria,Robert!!
surioara de Nicoleta
Noi suntem bine..Andy e mai bine,am fost la tenis in fiecare zi,e super incantat.
Cris..sper ca ne vedem luni
Dev drum bun
Katty
Un week-end cat mai frumos tuturor
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Cristina_C spune:
Wow, e petrecere !
La multi ani sarbatoritilor!
Dev, am mutat aproape toate lucrurile (singuri, n-am mai apelat la firma de mutat), dar acolo o sa locuim efectiv din saptamana care incepe cu 6 iulie, pentru ca abia atunci ne vine bucataria de la Ikea (ar fi venit mai repede dar vroiam o anumita culoare si asta presupunea sa mai asteptam). Am schimbat partial si mobila, daca tot suntem la capitolul schimbari. Felicitari pentru proiect, drum bun si vacanta placuta in Romania!
Sinzi, sa porti sanatoasa bijuteriile!
Va pup pe toate si va urez un weekend relaxant!
katty spune:
Hello!
Noi am avut un weekend obisnuit!
Ieri dimineata am gatit, dupa-amiaza am facut un fel de curatenie generala!
Astazi am fost in parc cu rolele, a fost o duminica linistita si relaxanta!
Aveti cateva poze si-un filmulet pe-aici: pozici
Devoska, bine ati ajuns! Unde sunteti incartiruiti?
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Dev, am mutat aproape toate lucrurile (singuri, n-am mai apelat la firma de mutat), dar acolo o sa locuim efectiv din saptamana care incepe cu 6 iulie, pentru ca abia atunci ne vine bucataria de la Ikea (ar fi venit mai repede dar vroiam o anumita culoare si asta presupunea sa mai asteptam). Am schimbat partial si mobila, daca tot suntem la capitolul schimbari. Felicitari pentru proiect, drum bun si vacanta placuta in Romania! |
Cristina_C, ce putin mai e pana la o schimbare importanta in viata voastra! Felicitari ca ati putut face totul singurei!!!
Satisfactia e sigur mai mare! Sa ne pui poze dupa ce va mutati cu noua locuinta!!!
_
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
Dev, bine c-ati ajuns, ce drum lung ati facut!
Katty, ti-am vazut noua tunsoare, iti sta foarte bine, si l-am admirat in filmulet pe Andrei ce bine mergea cu rolele. Taticul era pe post de antrenor, nu?
Am muncit singuri ca sa mai economisim niste bani, bani pe care, de altfel, tot pentru casa o sa-i cheltuim - pe mobila noua si alte decoratiuni interioare - covoare, perdele.
Intram in ultima luna de gradinita! Pe 16, mi se pare, innopteaza copiii prescolari la gradinita, dar Robert nu vrea, spune ca nu se simte in siguranta sa doarma acolo, si ca ar sta si pana seara sa se joace, dar totul pana la dormit ca, de dormit, se doarme acasa. Asta e, la urma urmei il las pe el sa hotarasca pentru ca e vorba in primul rand de confortul lui si in ultimul rand de "conveniente". La gradinita n-am de gand sa ma justific educatoarei, ii spun ca nu-l intereseaza dormitul acolo si gata.
Am primit de la scoala o lista lunga cu toate materialele necesare pentru clasa I, o sa merg la o librarie specializata sa cumpar totul. Ghiozdan as fi cumparat in august, dar trebuie luat tot acum pentru ca ii cheama in iulie cu ele la gradinita.
Ieri Robert a fost 4 ore la petrecerea unui coleg, toate bune si frumoase, era in plina forma dar azi a inceput sa-l doara in gat, in timpul zilei amigdalele erau cat de cat OK, dar spre seara se marisera foarte mult, aproape ca erau unite - si eu, si sotul, ne-am speriat si-am zis in acelasi timp acelasi lucru: "Cum poate sa mai inghita? Febra nu mare, in jur de 38, i-am dat paracetamol, doarme, maine il duc la doctor, da Doamne sa nu fie streptococ. La gradinita, iar anuntul amenintator cu "SCARLATINA" - anunt pe care il urasc! Sa ne tineti pumnii sa fie doar o amigdalita!