Copilasi din 2002 *61* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Noi am intrat pe antibiotice ca nu se mai putea..ieri a stat toata ziua in pat,apatic si-mi spunea ca-l doare burta un pic,de cand am inceput sa-i dau antibiotic e muult mai bine,alearga ,se joaca cu Alexia,adica copilul meu pe care-l stiu
Cris veniti la tenis azi??Noi mergem sa recuperam neste ore pierdute si suntem in gr.lui Andrei
Va pe toate.
Aida o imbratisare stransa si DD sa-ti dea multa putere
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sinzi_ana spune:
Aida, si noi ne gandim la Emma cu muult drag!!!!!
Noi suntem pe drumuri mereu...David e tare fericit printre rude...si de abia a reusit sa nu le mai incurce numele!!! De neam mare!!!!
O tinem numai in mese....si deja ma inghesui greu in hainele cu care am venit...la fel si David!!! Il strang toti pantalonii!!!!
Am pus ceva poze din primele zile aici
http://family.webshots.com/album/572915278dCpvOf
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
katty spune:
Laura, sanatate multa, sper sa se refaca repede Andy daca a trecut pe antibiotic!!!
Sinzi, tu iti serbezi azi onomastica? Astazi e sarbatoare si ziua de Sanziene...Daca da, cu drag iti zic La multi ani si-ti ofer un brat de ricele!!!
Frumoase pozele, distractie, prieteni, mese, intalniri, rasfat de bunici, ce mai veselie in toata regula!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Laura-sanatate!!
Si veti fi de acum inainte in grupa noastra??
Nu venim azi la tenis pt ca mai sunt vreo 3 bb-ite pe spate, exact unde transpira mai mult.Dar de saptamana viitoare ne apucam de treaba.
Sanzi-deci e buna mancarica de acasa?!
Ati reusit sa va intalniti cu toata lumea?
Katty-am intrat si eu pe webkinz ... imi vine sa ma joc si eu!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
La multi ani, Sinzi!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
andy.p spune:
Katty,deja e mai bineCum e cu Andrei la job?
Cris nu stiu,sa vedem ce zice d-nul antrenor..eu as vrea
Sanzi daca te sarbatoresti azi...frumoase poze
Nico voi ce mai faceti?
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Cristina_C spune:
AIDA. Licuriciul iubit va ramane mereu in sufletele noastre!
Sinzi, La multi ani! Pentru tine, sinziene: http://farm4.static.flickr.com/3129/2658901126_48354acf6a.jpg?v=0
Foarte bine ca mananci pe saturate, ai timp sa dai jos cand te intorci. Si eu tot asa fac. Dar tare as vrea sa se lipeasca si de Robert 1-2 kg, insa face ce face si arde toate caloriile!
katty spune:
Laura, Andrei e inca e la mama, maine il iau de la ea, vineri vine cu mine la serviciu! O sa fie bine, caci ii place si nu se plictiseste, are calculator pe care sa intre pe net...
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
sinzi_ana spune:
Cristina, multumesc pentru Sanziana!!!!! Sunte superbe!!!!
Da...imi sarbatoresc si onomastica!!! hihi...
O tin numai in sarbatori!!!!
Mi-am luat cadou un inel si cercei...tare dragalasi!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
Salutare.
Eu sunt obosita, am adormit aseara la 1.30 ca a fost o furtuuuna cu fulgere si tunete... Si nu de teama, cum ma intreba sotul la tel de dimi, ci de presiune atmosferica cred...
Laura, ma bucur ca sunteti mai bine, sa ne spui cum e la inot! Daca ii place.
V-am spus ca suntem singuri? Adica noi 4... Pana maine. Azi inot iar, intensiv saptamana asta, ca pleaca mai repede Cristina si sa apuce si ea cat mai multe lectii! Deja inoata bine pe sub apa! Iese sa respire... Stefan insa mai mult se joaca, nu ia in serios inotul, cum as vrea eu... dar e normal cum vede el lucrurile, numai ca va dura mai mult pana va ajunge sa faca ce face Cristina de 3 ore doar!!! Si nu ma gandesc la bani, as fi vrut sa fie ca la schi! Repede si bine!
Va pup, o zi super sa aveti!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"