Cu ce se joaca copii de 6 ani?
Raspunsuri - Pagina 3
Luna1 spune:
Aici a fost o emusiune despre jocurile tip Geomag care contin magneti si cei de la protectia consumatorului incearca sa-l interzica sau sa oblige producatorul sa il construiasca diferit motivul fiind... doua fatalitati recente. Adica doi copii au inghitit cel putin doi magneti din joc (nu va ganditi ca ai vostrii sunt mari, unul avea intradevar doa un an jumate insa celalalt avea 11 ani) si forta de atractie a fost atat de mare ca le-au perforat intestinele si pana au ajuns la spital si in operatie a fost prea tarziu.
Nu vreau sa va sperii insa aveti mare grija unde ajung magnetii, mai ales cei care au doi copii si cel mic are sub trei ani.
Noi preferam Lego mai ales din motivul asta, fie-mea inca baga in gura diverse si as sta terorizata sa stiu ca poate gasi un magnet sau doi rataciti.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
filofteia spune:
Deacord Luna, dar copilul trebuie instruit inainte si cei mici nu trebuie lasati sa se joace nesupravegheati. In plus la noi jocul sta in cutiile originale, astfel incat stiu exact daca lipseste ceva sau nu.
In plus fiimiu nu se joaca cu lego... nu s-a jucat niciodata, in schimb geomagul il adora, face tot felul de scheme, verifica magneti...De cate ori incepe sa se joace cu el eu ii atrag atentia ca poate fi periculos.
Asa cum nu iese afara cu rolele decat cu casca in cap.
Asa cum ii atrag mereu atentia ca nu bage nimic in priza ud pe maini...sau sa bage altceva in priza decat stecherul, sau sa foloseasca un prelungitor care nu este corespunzator...Ca tot sunt socata de tragedia fetei care s-a curentat ca a luat laptopul in cada bagat in priza...cum pot ajunge copii sa nu aiba cunostinta de niste reguli elementare de protectie personala.