Pestisori... pestisori... (37)
Raspunsuri - Pagina 6
daniela_daneza spune:
Mihaela, ai o printesa de printesa !
sa va traiasca !
Mrs de vot!
Ely, dar Elena, nu a avut serbare ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Plek sa ii iau lesa catelului , cica a ros-o aseara ...de ciuda cred ac il lasa acasa 
Dany
Tethys spune:
Mihaela, frumoasa nepotica ai
. Sa-ti traiasca
. E fain tare ca, sunt impreuna verisoarele
... daca tot n-au fratiori si surioare
... Iar, la scoala le veti da tot impreuna? Misto
.
Dany, bafta la gasit lesa catelului
.
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
ochi_verzi spune:
Cryna, zici ca ne-am transmis prin telepatie intrarea pe forum
La scoala nu vor merge impreuna pt ca Diana ar fi prea mica si Bianca prea mare
si-n plus nu cred ca vor merge la aceeasi scoala. Bia va merge la scoala din cartier, ca-i mai aproape de casa(exact in spatele blocului meu si la distanta de 2 blocuri de al lor), iar Diana va merge la scoala la care lucrez eu ca-mi este mult mai usor si e cea mai buna din oras Poate o vor inscrie si pe Bia tot acolo, ca vb aia au dus-o la gradinita scolii...nu-i departe 15 minute de mers pe jos, dar ei hotarasc. Ea incepe scoala exact cand voi lua eu clasa I, insa n-ar fi bine sa fie la mine in clasa...ar aparea discutii.
Despre crescut impreuna, cam asa-i...si timpul liber si-l petrec impreuna.Noi mergem de regula sa se joace la bloc la ele si la ai mei dealtfel. La noi e multa zona de joaca intre blocuri, nu-i musai sa mergem doar in parc.
Mai tarziu un pic, merg cu Diana la socrii, Mihai este acolo, are de lucru si Diana tot asteapta sa mearga la bunii sa manance capsuni din gradina![]()
Sa aveti o zi buna si ne citim pe seara.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:
Mihaela, mama draga... ai uitat ce "simturi" poseda pestoaicele
?!? O fi si telepatie
, de ce nu
? Si, ai dreptate cu scoala... ar fi fost fain sa fi fost tot impreuna dar, daca nu se poate
... nu se poate si gata. Si, la fel cu clasa-ntai
... discutii si alte alea... mai bine fara d-astea! Distractie placuta la socri... si la devorat capsuni
... 
elyanne spune:
A avut... acum ceva vreme... parca pe 4 iunie...
Dar nu prea am poze de la serbare, pt. ca nu a fost loc in sala, era f. cald... si am luat baietii cu noi... asa ca am stat mai mult pe hol, si am urmarit-o din usa ![]()
Am pus neste poze, dar stai sa gasesc albumu, ca-i privat...
Zise soata sa nu mai pun poza asa... aiurea... pe net
Ce l-o fi apucat, nu stiu...
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2009?authkey=Gv1sRgCMP4odOYsILm6QE#
elyanne spune:
Apropo de simturi... cel mai cel... a fost ala cu baietii, cand am zis ca nasc pe 3 martie...
Apoi la inceputurile relatiei cu soata, am vista ca s-a tuns... avea plete cand l-am cunoscut... si a doua zi era tuns ![]()
Iar una recenta... inainte sa dau ex. la sala, am vista ca mi-au picat 26 de intrbari la care nu stiam sa raspund, si n-am luat examenul... de ce naiba m-am mai dus? ca nu aveam zi batuta-n cuie... puteam sa merg a doua, a treia, a zecea zi... Acu stau si astept sa treaca alea 16 minim intre 2 examene ![]()
daniela_daneza spune:
Gait lesa ,dar inainte am trecut pe la bebele meu preferat , Razvan, c imi era asa dor de el dar si lui de mine , cat s-a mai bucurat sa ma vada , m-a strans in brate m-a pupat ,,,,m-am topit toata ,,,,,e iubire reciproc si stiu clar ca am sa fac un baiat asa ca el
apoi i-am luat pana la mine si pe el si pe sora lui , care este si e preferata mea .
Ely , am vazut pozele , abia in astea am realizat cat a crescut ce inalta este ....frumosi foc ....
Am plimbat si catelul in parc ,,,,,acum stau in pat si nu puteam sa nu deschid laptopul 
Dany
Tethys spune:
Hai, sa mai intru si io oleaca... asa... inainte de culcare
...
Hmmmhhh... Ely, la faza cu "intuitul" datei de nastere si io am patit la fel
... am "intuit" destul de binisooor ca-l fac pe 24 august
... aaaaa, plus ca, am cam "stiut" de pe la inceput, de dinainte de a se putea vedea asa ceva la ecograf, ca am un cuculet in burtica
... si, ar fi mai multe de povestit, dar... zic stop
...
Si, ca tot zisesei tu de examene... io, semestrul trecut, am lasat masca o colega cand, la ambele examene scrise, inainte de a intra in sala de examinare, i-am zis care sunt subiectele pe care ni le vor da profele
... Dupa ce am iesit de la al doilea examen, face ea la mine: "Tu vezi ca ne-au dat exact ce-ai zis tu? La ambele examene?"
. Si, ca sa fiu sincera... si semestrul asta le cam "nimerii"... subiectele la examenele scrise ma refer... o fi intuitia mea chiar asa de buna
? Sau is "calitatile" de pestoaica
puse pe treaba? Gand in gand cu profii
... da', semestrul asta o lasai oleaca mai moale cu zisul la altii a ceea ce "presimt" io
... ca sa nu ma trimeata la nebuni sau sa intre la nu's ce "alte" banuieli
...
Vazui si pozicile cu trio-ul tau
! Frumosi tare
! Sa-ti traiasca
.
Dany, mama... tu, n-ai bebeu
?!? De ce aveam io impresia ca ai
?!? Eeeee... Ia, pun'te repede si fa unul! Fix ca Razvan sa fie
! Muuult successs
!
la toate pestoaicele & noapte buna
! Pe maine. 
daniela_daneza spune:
Crynuta, asa-i , inca nu am,DAR O SA AM ....SIMT EU .....se lucreaza , e santier
dar stii , copii vin atunci cand vrea DD 
Noapte buna !
Dany