DESPRE AMANTE ....DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 9

zgubylory spune:
okai fetelor , am citit initierea topicului si am ramas pe ganduri , va citesc din umbra .....si sust\pin amintindumi prin ce am trecut eu si cred ca intr-un fel inca trec ........
sa incep , acum 3 ani si jumatate , adoratul meu actual viitor sot si tatal ingerasului meu s-a mutat departe de mine......la 460 km cu serviciul , am facut naveta , acum 2 ani am aflat cumplita veste ca are o posibila amanta cu care m-am si vazut la o cafea .......mai cumplit ....acum un an iunie 2009 am ramas gravida la 3 luni primul soc , primesc m,esaje 2 zile la rand ca mai e cineva gravid cu iubitul meu .....la 5 luni de sarcina , ma rog 6 luni , aflu ca amanta blonda era si ea gravida si iubitul meu nu stia cum sa imi spuna ......imaginati-va cum eram in ce stare si cum am trecut peste .....greu foarte greu mai ales ca el spunea ca a aflat cand domnisoara era in 4 luni , ea fiind gravida cu o luna inaintea mea si noi 2 incercand 2 ani sa avem un copil dupa o sarcina pierduta .....ca nu stie cum s-a intamplat ca ea i-a spus ca nu poate face copiii....acum eu de cand am pierdut sarcina m-am ingrasat foarte tare am pus 10 kg , este genul de barbat care tine mult la aspectul partenerei ......acu am 90 kg in urma nasteri dar mi-am propus ca pana la un an al fetitei sa am 65 kg, ideea este ca tipa m-a cunoscuse cu jumatate de an inainte de aramane gravida , aveam amandoi verighete pe deget si era clar ca nu ma paraseste pentru ea si totusi .....a facut-o ....deci am gresit ca am iertat ? gresesc ca am iertat dar nu pot sa uit ?

Cricor spune:
Breaking news
I-au inchis contul lui Tanti Zavaidoc...motivul e ascuns in postarile alea de nepriceput de la subiectul O poveste/ Discutii generale....mie tot nu-mi vine sa cred.
M-a rugat sa va spun despre cont.

hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor Breaking news I-au inchis contul lui Tanti Zavaidoc...motivul e ascuns in postarile alea de nepriceput de la subiectul O poveste/ Discutii generale....mie tot nu-mi vine sa cred. M-a rugat sa va spun despre cont. |

INCREDIBIL!
da` pe toate cele care hartuiesc membrii DC ,care nu aduc absolut nicio contributie forumului ...nu le vede nimeni ca sa le inchida conturile???

XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() INCREDIBIL! da` pe toate cele care hartuiesc membrii DC ,care nu aduc absolut nicio contributie forumului ...nu le vede nimeni ca sa le inchida conturile??? |
Nu stiu de ce te mai miri!

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui XIO
Nu stiu de ce te mai miri! ![]() |
clar, e ceva in atmosfera.

Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

victory spune:
Buna Niko24,am citit povestea ta,am vazut ca ai realuat acel subiect pe care eu am cerut sa fie inchis deoarece a deviat mult de la esenta.Sa sti ca e foarte greu sa gasesti pe cineva sa iti dea sfaturi intr-o asemenea situatie pt ca fiecare interpreteaza in felul sau si daca nu a trecut printr-o experienta asemanatoare tie nu are cum sa stie ce simti tu.Eu am lansat acel subiect pt ca am trecut prin asa ceva si in final am ajuns la divort.Au trecut deja 2 ani de cand nu mai suntem impreuna si in acest an am incheiat si divortul.La fel am iertat si eu ca si tine si am mai mers impreuna 8 ani dar concluzia a fost aceasi si anume ca el era multumit cu mine dar nu ma iubea atata timp cat trebuia sa mai fie si o alta.Singurul lucru care m-a durut a fost faptul ca nu l-a interesat faptul ca i-am daruit un copil minunat alaturi de care ar fi trebuit sa fie o viata.Ma simt impacata cu mine in ceea ce priveste aceasta casnicie,singura grseala pe care am facut-o a fost sa am incredere,pot sa zic ca am fost putin neglijenta la aspecte de genul sa nu ai incredere niciodata in nimeni si sa nu crezi in povesti cu final fericit.
Daca traiesti in trecut nu o sa poti avea niciodata viitor!!!!!!!!!!!!!