DESPRE AMANTE ....DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 7

alexa_bebe spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hannen
![]() ![]() ![]() ![]() va zic cu mina pe inima ca n-am mai ris in halu asta de nu mai stiu cind,am speriat si copchilele.Daca era jupinul acasa sigur chema salvarea . |
mama de prichindik poznasha

Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa_bebe stau si ma uit si eu la msg!de unde le mai scoateti:))))))? |
De sub poala popii.

cryss_oana spune:
Tanti Zavaidoc,eu n-am popa,dar tare mi-ar trebui si mie unul cum ai tu,sa ma tina pe apa plata,poate asa mi se duce mirosul de usturoi si kg.Din lipsa de popa stau si clocesc in patul germinativ.
Andreas-Georgian,comoara mea!!

maru spune:
citat din mesajul lui hannen auzi tanti?vezi ca al meu acu o vrea pe maru.Daca se descurca cu 3 ,treaba lui (ca fie vorba intre noi,are voie de la stapanire ![]() Oare pe unde-i maru?Nu vine cu taraba ca iote ii rost de biznes,ceapa,usturoaie,ridichi,peste si spicy wings. ![]() edit:vali,Ana...se vede ca m-am plictisit sa rid de una singura. ![]() |
eu cu popconu, ca sunt canadeza de acuma cu acte in regula!
ia popcornu neamule! uite, caut si cum se zice in japonezeala!
Mai, dar din patul ala germinativ creste, se intareste? ori se blegeste din cauza de oase de peste si usturoi?

maru spune:
citat din mesajul lui hannen Eu recunosc,nu pot tine pasul cu tine la umor,iar la mincare ...fie`ti mila nu ti-am zis ca a fugit in lume cu pensia? Azi am mincat niste rabdari prajite,dar cred ca trec si eu pe apa cu tamaie.Vad ca face bine la spirit,dezvolta simtul umorului,silueta de invidiat.Gata ,am terminat cu pestele cu usturoi si aripile poeziei prajite. |
eu il astept, mai hannen da nu vine! ma uitai ieri pe pirson si dupa camile, da nimica! mi-e ca a luat pensia si a fugit la alta!

hannen spune:
citat din mesajul lui maru hannen, am dat cu pm-ul in tine! Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
si`acu io tre sa ma gudur? daca e admirativ da,daca nu te fugaresc pe forum pina la adinci batrineti!sa-ti fie invatatura de minte.
auzi,io ti-am aruncat codul corect vezi la pm

hannen spune:
citat din mesajul lui kariguld ptiu, sunt epuizata..... ![]() ![]() cateva zile voi fii fresh ![]() pi.es -se numeste aspi_ra_TOR |
da` masaj ti-a facut?dar sa stii ca daca nu`i de ala cu uleiuri organice nu`i bun,schimba`l la mama naibii de amant ca nimic nu stie.