DESPRE AMANTE ....DIN NOU

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui cryss_oana

Sau citeste masajele noastre cu aroma de usturoi(nu-mi iese asta din cap)si isi da ochii peste cap.Deh in loc sa fac mujdei toata ziua,mai bine as studia kamma sutra.

Andreas-Georgian,comoara mea!!

va zic cu mina pe inima ca n-am mai ris in halu asta de nu mai stiu cind,am speriat si copchilele.Daca era jupinul acasa sigur chema salvarea .
stau si ma uit si eu la msg!de unde le mai scoateti:))))))?cu aroma de usturoi:))))))vreau si eu sa simt un pupik usturioat ...pe retea

mama de prichindik poznasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

usturoiat...scuze

mama de prichindik poznasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe
stau si ma uit si eu la msg!de unde le mai scoateti:))))))?

De sub poala popii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Tanti Zavaidoc,eu n-am popa,dar tare mi-ar trebui si mie unul cum ai tu,sa ma tina pe apa plata,poate asa mi se duce mirosul de usturoi si kg.Din lipsa de popa stau si clocesc in patul germinativ.

Andreas-Georgian,comoara mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:

auzi tanti?vezi ca al meu acu o vrea pe maru.Daca se descurca cu 3 ,treaba lui (ca fie vorba intre noi,are voie de la stapanire) dar cu mine de dati cu ochii tare mi`i ca treceti de la aspiratul dormitoarelor la un loc cu verdeata unde nu`i nici durere,nici intristare.S`a zis cu aspiratiile,ori aspiratul,nush care ca ma bagai in ceata.Mai bine zic ca s-a "zis" cu amindoua!

Oare pe unde-i maru?Nu vine cu taraba ca iote ii rost de biznes,ceapa,usturoaie,ridichi,peste si spicy wings.

edit:vali,Ana...se vede ca m-am plictisit sa rid de una singura.

eu cu popconu, ca sunt canadeza de acuma cu acte in regula!
ia popcornu neamule! uite, caut si cum se zice in japonezeala!

Mai, dar din patul ala germinativ creste, se intareste? ori se blegeste din cauza de oase de peste si usturoi?

Mergi la inceput

Citat:

Eu recunosc,nu pot tine pasul cu tine la umor,iar la mincare ...fie`ti mila nu ti-am zis ca a fugit in lume cu pensia?
Azi am mincat niste rabdari prajite,dar cred ca trec si eu pe apa cu tamaie.Vad ca face bine la spirit,dezvolta simtul umorului,silueta de invidiat.Gata ,am terminat cu pestele cu usturoi si aripile poeziei prajite.

eu il astept, mai hannen da nu vine! ma uitai ieri pe pirson si dupa camile, da nimica! mi-e ca a luat pensia si a fugit la alta!

Mergi la inceput

tanti, is fanul tau numarul 1!
iu rok!

Mergi la inceput

hannen, am dat cu pm-ul in tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

hannen, am dat cu pm-ul in tine!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

si`acu io tre sa ma gudur? daca e admirativ da,daca nu te fugaresc pe forum pina la adinci batrineti!sa-ti fie invatatura de minte.

auzi,io ti-am aruncat codul corect vezi la pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ptiu, sunt epuizata.....am incercat pozitii noi si locuri rare.
cateva zile voi fii fresh

pi.es -se numeste aspi_ra_TOR

da` masaj ti-a facut?dar sa stii ca daca nu`i de ala cu uleiuri organice nu`i bun,schimba`l la mama naibii de amant ca nimic nu stie.

Mergi la inceput