DESPRE AMANTE ....DIN NOU
Raspunsuri - Pagina 2

nikol24 spune:
cel mai bun lucru pe care l am facut in ultima perioada a fost sa mi fac cont pe acest forum!
sunteti cele mai tari!mi ati dat cele mai bune sfaturi si m a ti imbarbatat cand am avut nevoie!pentru toate
va puuuuuuup!

Amina_Marina spune:
Ok, linga un pat germinativ care creste alene o lugumA in putrfactie ) mai bine linga una frageda sau care miroase a primavara tot timpul, ultima poate sa fie desigur si sotia, o sotie care stie sa aiba grja de ea. Penrtu un barbat prima varianta este inceptul Apocalipsei la domiciliu.
Pentru unele este mult mai important datul din coada la pm=uri admirative, latratul in lesa , imprastiind miros de mujdei flamind cu peste si sub steaua serii strigand: peste!!! cheama norocul celor ce inving..
Eu personal ma uit la aceste “exemplare” cu ochii dati pe spate de nu=mi pot examina pupilele, si zic; in zori de zi si-n cripta , de tine m-am pierdut fiinta..
Sotia ciufulita, iubita sinevinovata sta si se minte singura ; vai , akuma spune asa, sint fapte oarecum ciudate:mai bine c-am scapat si n-am comis pacate!
Ps; tocmai cind vroiam Sa rASPund S=a inchis subiectul cu ;amantele.
ar fi bun un topic; sfaturi pentru sotii..

MACARIE spune:
Amina, asa este...esti o amanta? haide spune ....ca prea ai scris.......in versuri ,
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

trischa spune:
Eu am inteles ceva de peste cu musdei..dar o fi de la foame..acum ce treaba o avea ciufulita cu apocalipsa ...asta doar Amina poate sti.
Sau poate nici ea nu stie ,ca-i totul o varza.

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Ok, linga un pat germinativ care creste alene o lugumA in putrfactie ) mai bine linga una frageda sau care miroase a primavara tot timpul, ultima poate sa fie desigur si sotia, o sotie care stie sa aiba grja de ea. Penrtu un barbat prima varianta este inceptul Apocalipsei la domiciliu. Pentru unele este mult mai important datul din coada la pm=uri admirative, latratul in lesa , imprastiind miros de mujdei flamind cu peste si sub steaua serii strigand: peste!!! cheama norocul celor ce inving.. Eu personal ma uit la aceste “exemplare” cu ochii dati pe spate de nu=mi pot examina pupilele, si zic; in zori de zi si-n cripta , de tine m-am pierdut fiinta.. Sotia ciufulita, iubita sinevinovata sta si se minte singura ; vai , akuma spune asa, sint fapte oarecum ciudate:mai bine c-am scapat si n-am comis pacate! Ps; tocmai cind vroiam Sa rASPund S=a inchis subiectul cu ;amantele. ar fi bun un topic; sfaturi pentru sotii.. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Sfinte Sisoie, eu n-am inteles nici macar daca este amanta...n-am intees nimic!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

a_alinta spune:
ilinca, du-te linistita la culcare, esti prea obosita daca nu ai inteles nimic din replica aminei.
amina, deschide tu un topic cu sfaturi pentru sotii, dar sa ne recomanzi si ce dictionare trebuie sa folosim ca sa iti intelegem sfaturile.

miereamara spune:
Eu cred ca mesajul il scrise sotul Aminei dupa numai 2 ore de somn!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta ilinca, du-te linistita la culcare, esti prea obosita daca nu ai inteles nimic din replica aminei. ![]() alina |
Bine, io ma duc, dar daca revin maine si tot nu inteleg nimic, nici cu mintea odihnita...ai incurcat-o!

"linga un pat germinativ care creste o leguma"- avem intai ca personaj un anume pat care are proprietati germinative si e responsabil cu cresterea (si probabil educatia) unei legume. Se pare ca patul nu a ingrijit cum trebuie leguma, ca a intrat, biata, in putrefactie. Buuun...urmeaza o sincopa, probabil lipseste pe undeva un "decat langa", cert e ca avem continuarea doar, cu "mai bine langa una (se presupune ca tot leguma, nu? ceva gen: decat langa o leguma in putrefactie, mai bine langa una sa miroasa a primavara, o ridiche, de exemplu, sau mai bine o ceapa verde). Acum urmeaza alte elemente de fantastic: ridichea poate fi sotia; hmmm, asta e ceva ecologie dusa la extrem, gen ingrijesti leguma dar o si iei de nevasta?
Apoi aflam ca pentru un barbat leguma in putrefactie e inceputul apocaliftei, ptiu ptiu ptiu, si anume apocalifta cu livrare la domiciliu (la o comanda minima de inceputul apocalipsei, primiti si finalul ei).
Gata, nu mai rezist, ma simt biruita, mai ales ca urmeaza faza cu leguma care paraseste patul germinativ si latra in lesa imprastiind miros de mujdei si strigand dupa un peshte, pe principiul "n-aveti peshte? de maine vin io".
Noapte buna!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever