DESPRE AMANTE ....DIN NOU

CITESC DE APROAPE 2 ORE CAM TOT CE S A SCRIS PANA ACUM DESPRE AMANTE INSA NU AM GASIT NICAIERI UN SFARSIT <<BUN SAU RAU>>AL UNEI POVESTI IN CARE A FOST IMPLICATA LA UN MOMENT DAT O AMANTA SI VIN CU PROPUNEREA SAU MACAR CU RUGAMINTEA DE A MI SPUNE CUM ATI DEPASIT MOMENTUL IN CARE ATI AFLAT CA SOTUL,IUBITUL ARE O AMANTA?L ATI PARASIT?L ATI IGNORAT?L ATI IERTAT?CUM ATI AFLAT SI CUM ATI PROCEDAT?AS VREA SA NE DESCARCAM SUFLETUL AICI PT CA SUNT SIGURA K ORICINE VA CITI CEEA CE VOM SCRIE AICI VA AVEA CEVA DE INVATAT PT CA NICIODATA NU STI CE ITI REZERVA VIATA!
AM SA INCEP EU:
IN MOMENTUL IN CARE SOTUL MEU M A CUNOSCUT PE MINE TOCMAI INCHEIASE O RELATIE DE 1 AN CU CINEVA LA CARE TINUSE DESTUL DE MULT<<DIN SPUSELE LUI>>RELAATIA NOASTRA A EVOLUAT DESTUL DE REPEDE SI PESTE CATEVA LUNI NE AM MUAT IMPREUNA LA MAMA NU AM SA STAU SA VA PLICTISESC CU DETALII CERT ESTE CA IN VREO 2 ANI NE AM DESPARTIT EU AM INCERCAT CAT AM PUTUT SA TRAG DE RELATIE SI NE MAI VEDEAM OCAZINAL INSA INTR O NOAPTE M A SUNAT FOSTA LUI IUBITA<<CEA CU CARE AVUSESE O RELATIE IN TRECUT>>SA MI SPUNA CA EA ESTE IUBITA LUI DE 3 ANI<<IN TOT ACEL TIMP EL SI A CONTINUAT RELATIA CU DANSA>>SI CA NU INTELEGE DE CE EU IL CAUT IN CONTINUARE EU FATA BUNA M AM INTALNIT CU EA A DOUA ZI SI AM STAT DE VORBA PASNIC SI AM AFLAT DE LA EA EA STIA CA ARE O RELATIE DE 1 AN SI CEVA CU MINE DAR CA ASTAPTA SA MA LASE PE MINE SI SA RAMANA CU EA DUPA ACEA DISCUTIE MA AM DESPARTIT DE EL.EL NU A SCHITAT NICI UN GEST SA MA IMPACE DIN CONRTA CRED CA S A SIMTIT USURAT!DUPA 6 7 LUNI M A CAUTAT SA SI CEARA SCUZE PT CE IMI FACUSE INTRE TIMP SE CERATSE CU AIA SI EU AVEAM O ALTA RELATIE.NU AM REZISTAT SI M AM IMPACAT CU EL.DE ATUNCI NU AM MAI AVUT NICIODATA PROBLEME DE ACEST GEN NE AM CASATORIT AVEM O FETITA SUPERBA DE UN AN SI 7 LUNI DAR ACEL EPISOD M A MARCAT PENTRU TOTDEAUNA SI NU CRED CA AM SA L IERT DEPLIN NICIODATA1
Raspunsuri

columbiana spune:
daca vrei raspunsuri:
scrie cu litere mici, literele de tipar sunt considerate tzipete virtual;
lasa spatii, aliniate, formeaza fraze mai scurte;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

XIO spune:
Pai cam tarziu pentru regrete , nikol!
Aveti o fetita, zau ca e cam tarziu.
Nu stiu de ce te-ai impacat cu el daca nu puteai sa uiti relatia aia.
Am inteles ca a trecut mult timp de atunci , probabil s-a maturizat sotul tau si a stiut ce-si doreste.
Aproppo , cati ani aveti?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

Deus spune:
te chinui singura, traiesti cu un picior in trecut si-ti umbresti zilele! pentru ce? drobu de sare...
Primul pas, iarta-l, sau tu cand l-ai acceptat back nu l-ai iertat? nu asta i-ai spus?
Al doi-lea pas - stai in prezent si bucurate de el
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

marius spune:
Cred ca aceste intrebari trebuiau sa aiba un raspuns chiar si inainte de a relua relatia si cu atat mai mult inainte de a spune Da in fata ofiterului starii civile. Acum ai o responsabilitate mare atat tu cat si sotul tau - copilul. Nu va puteti juca cu viata acestuia. Eu mi-as vedea de viata de zi cu zi, de viata copilului de rezolvat problemele (sunt convins ca sunt destule) cotidiene si mar ineteresa mai putin ce a fost cand a fost si de ce a fost. Cred ca nu merita sa-ti macini gandurile cu aceste raspunsuri fata de cele ale zilei de azi sau maine...
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

kiki31 spune:
Daca ai hotarat atunci sa uiti totul,sa va uniti destinele si sa mai faceti si un copil,ce rost are sa mai rascolesti acum trecutul? Sau daca stiai ca nu il vei putea ierta de ce te-ai intors la el? Nu erai constienta de povara pe care o vei duce? Te rog sa ma crezi ca stiu foarte bine ce inseamna asta dar noi eram casatoriti cand s-a intamplat si aveam si un bebe de 4 luni.El zice ca a fost o singura data,l-am iertat atunci mai mult fortata de imprejurari,au trecut ani buni si eu inca nu am uitat,mai mult nu stiu daca trece o zi fara sa-mi amintesc si e foarte greu,deci te inteleg perfect.Dar daca s-ar fi intamlpat pe vremea cand eram prieteni si nu ne lega nimic cu siguranta nu l-as fi iertat.As fi mers mai departe dar fara el.

emilia_m spune:
E cam naspa sa ai un prezent ok si sa continui sa traiesti cu gandul la trecutul nu tocmai ok.
Nu iti face bine nici tie, nici lui, nici copilului vostru nici relatiei voastre faptul ca dezgropi lucruri amare.
Sunt de acord ca exista lucruri care nu se uita niciodata, dar asta nu inseamna sa te gandesti la ele la fiecare pas.
E normal sa iti mai amintesti o data - de doua ori pe an de treaba asta si stai bosumflata aparent fara motiv, sa ii mai arunci cate o vorba sa-l trazneasca (aparent fara legatura cu ce a fost, doar asa sa te simti "razbunata" pe moment si sa il tii in priza din cand in cand), dar nu revii la subiect, nu-l mai discuti si incearca ca atunci cand nu te poti abtine sa nu iti amintesti faza respectiva, sa ti-o amintesti obiectiv, ca fapt, nu sa iti amintesti si felul cum te-ai simtit atunci.
Am o colega care a trecut prin ceva aproape similar si din cand in cand (destul de rar) isi mai aminteste si-i zice din senin sotului: "esti un mare magar cateodata..." si nu-i mai da nici o alta explicatie, il trateaza cu indiferenta o zi-doua si omul se tot macina ca ce-a facut si ce-a dres, isi revizuieste intregul comportament si repara pe ici pe colo chestii minore doar-doar i-o trece nevestii supararea. Ea mi-a zis ca refuza sa-si aminteasca cum s-a simtit, re-vizualizeaza doar faptele ca si cand ar fi fost doar spectator, ca sa nu isi re-invie suferinta. Si e ok.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

popescudora spune:
Ai ales sa treci peste asta, deci nu mai ai de ce sa dezgropi mortii. Increderea inselata nu o s-o mai regasesti niciodata, nici dupa n ani de cumintenie, pentru ca asa ceva se iarta, dar nu se uita. Dar nici nu e cazul sa aduci intamplarile respective in actualitate, tu ai ales sa ierti, si e foarte posibil ca greseala sa nu se mai repete niciodata.
Traieste in prezent, nu in trecut. Si fii impacata cu tine insati.
POZE

doinabita spune:
Oare ceva nu iti da pace acum?de ce trebuie sa te gnedesti la ce a fost? se presupune ca l-ai iertata cand te-ai impacat cu el, cand te-ai casatorit.Mai mult de atat cand ai facut un copil.Acum trebuie de dragul copilului, de dragul vostru sa lasi in urma ce a fost...stiu l-ai iertat, dar nu ai uitat.Este normal dar trieste clipa alaturi de copilul vostru si sotul tau, gandeste-te la lucruri frumoase, pozitive si va fi bine.Aveti familia voastra !!!E minunat!!!

Mia06 spune:
Si eu sunt de parere ca o data iertata infidelitatea, trebuie sa treci peste. Nu te astepta sa uiti, pentru ca nu vei putea.
Dar, atunci cand ai ales sa ramai langa un om care te-a inselat si sa iti faci un copil cu acesta, nu poti sa te mai gandesti la trecut...sau, mai rau, sa ii mai reprosezi trecutul.
Asta e. Trebuie sa traiesti cu gandul ca, poate, candva va avea iar o amanata. Ca poate te va insela iar. E un risc in orice relatie pentru ca nu poti sa stii cand i se vor aprinde partenrului "beculetele".
Sfatul meu: TRAIESTE PREZENTUL! Nu trecutut, nu viitorul!
Daca te gandesti mereu "m-a inselat in cutare perioada" atunci traiesti trecutul.
Daca te gandesti " daca ma va insela peste x luni, ani" atunci traiesti viitorul!
Nu fa asta! Bucura-te de prezent, de ceea ce ai acum!