sunt insarcinata?
buna,
Am un ciclu regulat insa luna trecuta mi-a intarziat cu o saptamana, iar luna asta se tot chinuie sa-mi vina. In doua zile mi-au curs cateva picaturi.
Care e parerea voastra? Pot fi insarcinata? A mai trecut cineva prin asa ceva? Astept pareri si sfaturi!!
Multumesc !
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Daca exista sanse sa fii, adica ai facut neprotejat, da este posibil sa fi. De ce nu iti faci un test de sarcina?
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
ariel_7000 spune:
foarte posibil...la prima sarcina am avut "menstruatie" timp de 2 luni. era mai redusa cantitativ si mai maro.
la a 2 a sarcina am avut doar cateva pete timp de 3 luni, exact in perioada in care in lunile precedente aveam menstruatie.
cel mai simplu, fa-ti un test sau mai multe de sarcina si daca nici asa nu te lamuresti, mergi la un echograf. dupa cum zici, daca ar fi sa fie sarcina, ar aveam cam 7-8 saptamani si este vizibila la echograf la varsta asta.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Deianira spune:
Daca esti, cu siguranta n-ai cum sa afli de pe forum
.
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lore_dia buna, Am un ciclu regulat insa luna trecuta mi-a intarziat cu o saptamana, iar luna asta se tot chinuie sa-mi vina. In doua zile mi-au curs cateva picaturi. Care e parerea voastra? Pot fi insarcinata? A mai trecut cineva prin asa ceva? Astept pareri si sfaturi!! Multumesc ! |
dar sex ai avut in perioada asta?

Mindy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
dar sex ai avut in perioada asta? ![]() nimic |

Eu la controlul de 6 luni dupa nastere. Imi zice doctorita ginecolog foarte senina: dupa cum arata uterul esti gravida!
Eu socata: Nu se poate, e imposibil.. am avut sex doar odata in ultima luna si nici macar nu a fost grozav ca am avut dureri. De parca o interesau pe ea detaliile astea.:)
Am fugit de pe usa direct la farmacie si am luat testul de sarcina.. a fost negativ. Nu eram deloc pregatita pt o noua sarcina.
Lore, ia un test de sarcina si spune-ne cum a iesit.
Planuiesti un bebe?
emilia_m spune:
Pai... un test de sarcina pe care il poti cumpara de la orice farmacie si il poti face in orice moment al zilei costa intre 8 si 15 ron.
Succes sa fie cum iti doresti!
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
giulia71 spune:
Xio, fa-i tu un tuseu vagino-virtual si raspundei fetei daca e insarcinata.
Me scuzati nu ma pot abtine![]()
Dana_bebe spune:
sunt teste de sarcina(de urina) de la 5 ron la...25 de ron in orice farmacie si ai rezultatul in 3-5 minute la tine in baie
daca nu vrei poti face unul de sange -e 100% sigur - costa cam 50 ron - rezultatul in 12-24 de ore
asteptam rezultatele!
kitzy spune:
Fa-ti un test de sarcina, altfel e cam greu sa te ajutam virtual ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)