185 gr.faina
95 gr.migdale macinate
40 gr zahar pudra
125 gr unt moale nesarat
1 ou , usor batut
2 pachete crema de branza ( eu am folosit Philadelphia )
110 grame zahar
2 oua
zeama si coaja de la 1 lamaie
2 fiole de esenta de lamaie de la dr Oetker.
Se amesteca faina cernuta impreuna cu migdalele macinate , zaharul pudra .Se adauga untul si oul si se framanta pana se obtine o coca usor nisipoasa.Se strange sub forma unei mingii si se pune in folie de plastic dupa care se da la frigider ptr 30 minute.Se incinge cuptorul la 180 C , gas mark 4 , 150 C ptr cele cu ventilatie .
Intre timp pregatiti compozitia de branza .Intr-un bol se pune branza crema , se adauga zaharul , ouale , esenta , zeama si coaja de lamaie si se amesteca.
Dupa 30 de minute se scoate aluatul de la frigider si se ruleaza cu sucitorul intre doua folii de plastic.Se pune in forma unsa cu grasime , dupa care se inteapa cu furculita .Se coace in blank pentru 10 minute.Copt in blank: peste aluat se pune hartie de copt , peste care se adauga boabe de orez sau fasole.
Se scoate , se inlatura hartia de copt cu boabele de fasole sau orez si se adauga compozitia de branza.
Se continua coptul la aceeasi temperatura pentru alte 40 minute.
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3478.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3480.jpg