Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

buna fetele
clody,daniela,madda felicitari mamicilor,multa sanatate si sa va bucurati alaturi de copilasii vostri.
fetele care trebuie sa nasca va doresc nastere usoara si multa bafta.in curand va veti tine puiutii in brate.
eu intru mereu dar apuc doar sa citesc ,ca de scris nu mai poate fi vorba ca nu am timp de puiut.el e foarte bine doar ca vrea mereu in brate si sa fie mereu cineva cu el...ca altfel plange ca din gura de sarpe.acum trebuie sa ne decidem si noi cand vom face botezul.
va pupic pe toate si va doresc sa aveti o seara placuta.

anca cea mai fericita mamica de alexandru george(07-05-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

CLODY FELICITARI!!!
Multa sanatate, refacere rapida si mult laptic la bebic!

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui luckyblue
Nu mi-a masurat colul, doar l-a palpat si a zis ca e inchis. Data trecuta (acum 2 saptamani) colul era posterior (cred ca asa se traduce) si acum tot asa e. Sincer, ce m-a nedumerit un pic la doctor a fost ca m-a chemat luni din nou si a zis ca el nu asteapta mai mult de o sapt peste DPN sa "ia o decizie pentru urmatorii pasi" si ca nu crede ca pana luni vor fi mari schimbari, plus (cum ii spuneam Elenei) deja imi recomanda epidurala pentru ca, zice el, voi avea "travaliu lung".
Irina, 39+ cu

Mai, nu stiu ce medici aveti acolo si cum urmaresc ei ultimele saptamani de sarcina, dar cel putin moasa trebuia sa-ti monitorizeze schimbarile in dimensiunea colului.
In plus, doctorul nu trebuie sa-ti recomande epidurala si sa te descurajeze cu ideea de "travaliu lung", chiar daca asa e feeling-ul lui. Mai mult decat atat, decizia "pentru urmatorii pasi" este a ta, nu a doctorului si practica medicala este una singura: se asteapta pana la 42 saptamani, cu monitorizare (CTG, col si lichid amniotic) apoi se incearca inducerea. Daca nu merge 3 zile la rand sau daca bebe sufera, va puteti gandi si la cezariana. (asta este practica in Elvetia, o stiu din surse sigure)

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Carla, multumesc mult.

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Asaaa, sa dam si noi raportul un pic. Suntem foarte bine, doar ca au inceput sa mi se umfle picioarele intr-un mod deosebit de elefantin si mai nou vad ca ma dor si incheieturile degetelor de la mana stanga. Mi-a recomandat moasa niste ceaiuri si niste medicamente homeopate, dar pana acum fara rezultate concludente Probabil ca ar ajuta daca n-as fi toata ziua pe drumuri sau la la masa/birou, dar daca stau acasa mi-e ca ma spanzur de plictiseala...nu stiu cum o sa ma descurc dupa ce vine bebe, noroc ca vine mama aici si pot s-o las babysitter daca ma ia dorul de duca rau de tot

Bebe pare sa fie foarte comfortabil la caldurica, lunea trecuta avea deja 3kile 200 si nu dadea nici un semn ca si-ar dori sa iasa in lume. Burta e inca sus, dopul la locul lui...asa ca mi-am prelungit lectiile de germana cu inca o saptamana

Am inceput si shoppingul la greu, de 3 zile spal hainute, paturici si prosopele. Azi am dat iama in Zara, unde au niste chestii pentru fetite de innebunesti...din pacate oferta pt baietei nu e cine stie ce, dar am reusit sa fac o gaura in portofel chiar si-asa.

Ma duc sa imi fac exercitiile - mi-a recomandat moasa sa stau cel putin 5 minute pe zi in patru labe, cica ajuta sa se pozitioneze copilul bine pt nastere

la toata lumea!!!

Alex

Alex 37+ [David] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

luckyblue cred eu ca bebe mai are timp ca coboare. Nici la mine nu era destul de coborat saptamana trecut, dar acum a luat-o serios pe traseu. Cred ca daca te stresezi mai rau e, el simte si se poate cocota sus. In tin pumnii sa fie totul ok si asa cum iti doresti tu.

Multumesc mult! Stiu ca ma stresez usor ... o sa incerc sa fiu mai calma, dar deh, e primul bebe

Irina, 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Chiar, noua cine ne schimba capitolul? Ca eu habar n-am s-o fac..........
E, mai stam si noi cu cateva pagini in plus. Important e ca s-a nascut Razvan si totul e in regula.

37 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:

Mai, nu stiu ce medici aveti acolo si cum urmaresc ei ultimele saptamani de sarcina, dar cel putin moasa trebuia sa-ti monitorizeze schimbarile in dimensiunea colului.
In plus, doctorul nu trebuie sa-ti recomande epidurala si sa te descurajeze cu ideea de "travaliu lung", chiar daca asa e feeling-ul lui. Mai mult decat atat, decizia "pentru urmatorii pasi" este a ta, nu a doctorului si practica medicala este una singura: se asteapta pana la 42 saptamani, cu monitorizare (CTG, col si lichid amniotic) apoi se incearca inducerea. Daca nu merge 3 zile la rand sau daca bebe sufera, va puteti gandi si la cezariana. (asta este practica in Elvetia, o stiu din surse sigure)

Doctorul se ocupa de gravida pana in momentul nasterii. Moasa isi intra in rol in momentul nasterii. Intr-adevar, in partea germana cam asta e practica in general, dar se pare ca la fel ca peste tot depinde si de clinica/doctor (in partea franceza majoritatea nasterilor se fac cu epidurala). Mersi mult pentru mesaje! Trebuia sa aud si alte pareri!

Irina, 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Intrebare de gaga - dar e vreo problema daca subiectul depaseste un anumit numar de pagini?

Alex 37+ [David] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Chiar, noua cine ne schimba capitolul? Ca eu habar n-am s-o fac..........
E, mai stam si noi cu cateva pagini in plus. Important e ca s-a nascut Razvan si totul e in regula.

37 + Maria Ioana

Fetele,incerc eu sa schimb capitolul,dar sa stai un pic pe loc,ca la mine dureaza mai mult.

elena, s.39 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput