Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

CLODY,felicitari,sa ai un baietel sanatos si mancacios!

CRISTINAMARIA,tinem pumnii maine si refacere rapida!

RAMONAIANI,bafta,sa functioneze repede tratamentul!

RAMONAP,bafta indiferent de alegere ( sa stii ca si eu ma vait toata),sa te pregatesti sufleteste pentru refacerea dupa ceza.

ALINUTZA,multa sanatate si nastere usoara,daca e sa fie!

KIRALINA,nastere usoara,sa fie asa cum doresti tu!

DEEA,ai un baietel super

LUCKYBLUE,eu citisem ca in ultima luna se angajeaza capul copilului,de ex. eu am simtit ca incep sa respir mai bine de 2 sapt,dr ce a zis?,ma gandesc ca mai e totusi timp 2 saptamani.

elena, s.39 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am vorbit iar cu Clody, astepta sa o duca in salon, Razvan s-a nascut cu circulara simpla de cordon, cauza din care a luat APGAR 8. Cordonul era prea scurt si cand ea impingea cordonul tragea copilul inapoi . Ea a avut epiziotomie si si-a rupt colul, spune ca a fost tare greu, dar acum este totul in regula, taticul este cu ei si asteapta sa faca poze la bebe. Ea l-a pupat o singura data si a spus ca este pufos si dulce si frumos .

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

In alta ordine de idei, Carla tare as fi interesata de un pediatru bun (gen care sa nu sara cu antibioticu din prima ca tare am ciuda pe aia) si stiu ca tu esti cea mai in masura sa imi recomanzi...zona Baba Novac m-ar avantaja cel mai tare, dar si la IOMC (asta e in Tei , nu?) ar fi destul de ok. Astept info plizzzzz eventual prin PM, ca din cate am inteles la Polizu unde o sa nasc e cam nasoala treaba cu neonatologul (adik cica nu prea se implica nimeni sa iti explice), asa ca voi dori sa aduc pe cineva acasa sau sa fac eu o vizita la unul de incredere in primele zile ca sa imi explice ce si cum. Multi si multumesc anticipat de ajutor.

39 s + 3z Razvan

Da, IOMC e in Tei si am scris mai sus despre Mihai Iordachescu.
La Baba Novac este pediatra Sabinei, specializata si in homeopatie, fito- si api- terapie, nu se pune problema sa sara cu antibioticul. Din pacate nu a revenit inca la cabinet pentru ca a nascut in ianuarie, dar ti-o recomand daca vrei si vorbiti la telefon, eventual vine acasa.

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

CLODY,felicitari,sa ai un baietel sanatos si mancacios!

CRISTINAMARIA,tinem pumnii maine si refacere rapida!

RAMONAIANI,bafta,sa functioneze repede tratamentul!

RAMONAP,bafta indiferent de alegere ( sa stii ca si eu ma vait toata),sa te pregatesti sufleteste pentru refacerea dupa ceza.

ALINUTZA,multa sanatate si nastere usoara,daca e sa fie!

KIRALINA,nastere usoara,sa fie asa cum doresti tu!

DEEA,ai un baietel super

LUCKYBLUE,eu citisem ca in ultima luna se angajeaza capul copilului,de ex. eu am simtit ca incep sa respir mai bine de 2 sapt,dr ce a zis?,ma gandesc ca mai e totusi timp 2 saptamani.

elena, s.39 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Elena, eu sincer nu am avut probleme cu respiratia de-a lungul sarcinii. Intr-adevar de cateva zile parca s-a mai lasat burta (se pare ca nu destul). Doctorul a zis sa merg luni din nou, ca e un pic ingrijorat, ca nu crede sa nasc prea curand si ca (la momentul nasterii) imi recomanda epidurala (eu as dori sa nu fac) pentru ca travaliul va fi lung. Eu am destul de multa incredere in el, doar ca mi se pare un pic alarmist in situatia asta si ma ingrijoreaza. De aceea incerc sa mai aflu si alte pareri/experiente.

Irina, 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

In alta ordine de idei, Carla tare as fi interesata de un pediatru bun (gen care sa nu sara cu antibioticu din prima ca tare am ciuda pe aia) si stiu ca tu esti cea mai in masura sa imi recomanzi...zona Baba Novac m-ar avantaja cel mai tare, dar si la IOMC (asta e in Tei , nu?) ar fi destul de ok. Astept info plizzzzz eventual prin PM, ca din cate am inteles la Polizu unde o sa nasc e cam nasoala treaba cu neonatologul (adik cica nu prea se implica nimeni sa iti explice), asa ca voi dori sa aduc pe cineva acasa sau sa fac eu o vizita la unul de incredere in primele zile ca sa imi explice ce si cum. Multi si multumesc anticipat de ajutor.

39 s + 3z Razvan

Da, IOMC e in Tei si am scris mai sus despre Mihai Iordachescu.
La Baba Novac este pediatra Sabinei, specializata si in homeopatie, fito- si api- terapie, nu se pune problema sa sara cu antibioticul. Din pacate nu a revenit inca la cabinet pentru ca a nascut in ianuarie, dar ti-o recomand daca vrei si vorbiti la telefon, eventual vine acasa.

E cumva Dr. Monica Dragomir? am mai auzit lucruri bune despre dansa...

Multumesc mult inca odata...ce m-as face fara voi

39 s + 3 z Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

La ora 13:25 m-a sunat Clody, a nascut natural un baietel de 3,700 kg, ma suna mai tarziu sa-mi dea detalii, se auzea obosita dar fericita, se auzea si un pui mic pe acolo. Felicitari, mami, sa fiti sanatosi si asteptam poze!

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!
Razvan,bine ai venit pui mic,sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce este mai frumos si bun pe lume!

Abia asteptam sa facem cunostinta cu printul!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Buna ziua burtici si mamici!
Va multumesc din suflet pt incurajari si urari tuturor!
Ideea e ca nu mai sunt in stare de nimic decat sa urlu la toata lumea,sa bocesc si ... sa sper ca din clipa in clipa incep si la mine durerile... dar vad ca nimic nou sub soare. Cum v-am mai zis si luni seara...maine ma asteapta la spital pt control sau daca ma hotarasc la cezariana...cu bagajelul.Inca sunt nehotarata...mi-as dori din tot sufletul sa nasc natural (cu epidurala) dar ma cunosc fff bine si stiu 99% ca nu voi rezista la dureri,si chiar daca nu e bine,cred ca voi opta pt cezariana...plus ca nici nu mai am rabdare sa astept.Stiu ca multe ma vor certa si ma vor incuraja ca o mamica e puternica pt puiul ei...dar eu nu ma simt in stare...oricat de mult am incercat sa ma auto-educ ca va fi bine si voi face fata ... ajung tot la cezariana.
Vroiam sa va mai multumesc din suflet ... tin la voi ff mult!Eu am pe cine sa ma bazez (mama.soacra,nasa,rude etc) si cu cine sa ma sfatuiesc,dar nu am o sora...iar voi pt mine ati fost astea 9 luni surorile mele!Va multumesc inca o data si ca m-ati lasat sa invatat de la voi despre sarcina si bebei! Cele mai multe sunt pt voi.

Ramona 39+ (Woowww) cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Imi pare rau ca te simti asa si fii sigura ca o sa fim langa tine orice decizie ai lua.
In legatura cu durerile, gandeste-te doar ca cele de la nastere dureaza maxim o zi, dar cele de la cezariana dureaza mult mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Kiralina

Alynutza

Ramona

Nasteri usoare fetele si bebelusi sanatosi!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luckyblue
Fetelor, care dintre voi stie ... Poate Carla, vad ca la tine ajunge majoritatea intrebarilor Am fost azi la nenea doctoru' si am facut iar CTG (maine am DPN-ul). Bebela e ok, eu am contractii (nu le simt) cam la 10 minute, dar colul e "ferecat" si capul lui bebe e prea sus . E de rau? Care sunt sansele sa nasc natural si curand? M-am hotarat sa fac o plimbare luuunga poate, poate ...

Irina, 39+ cu

Natural ai toate sansele, curand nu stiu... O sarcina este considerata la termen intre 37 si 42 saptamani, daca deja ai contractii nu cred ca ajungi la 42, dar nu te speria daca treci de dpn. Colul este mai scurt decat la ultimul control? Ideea este sa inceapa sa se scurteze si sa se centreze. Capsorul poate ramane sus, poate sa si coboare daca urci-cobori scarile sau te plimbi mult.
Ideea este ca trebuie sa faci CTG cat de des vor doctorii, ca sa se poate interveni in caz de vreo suferinta fetala, dar nu cred ca va fi cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Buna , sunt o mamica de zmeurel de iulie-august. Mi-am permis sa trag cu ochiul pe la voi ca sa vad ce ne astepata si am vazut ca sunteti niste mamici tare curajoase si va felicit pentru asta

Carla stii cumva cum se numesc testele acelea pentru evidentierea lichidului amniotic pe care ziceai ca le gasim in farmacie? sunt special concepute pentru asa ceva? Nu prea stiu ce sa cer la farmacie si as vrea sa-mi iau asa ca ti-as ramane recunoscatoare daca mi-as lamuri neuronul gravid.

32+ Tudor

Mergi la inceput