Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)
Raspunsuri - Pagina 13
ganesha spune:
Buna fetelor,
acum am reusit si eu sa termin de citit iar concluzia este ca a fost o zi f plina de vesti calde!
DANIELLA...felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti!
CLODY, MADA SI RALUCA, nastere usoara, sa aveti parte de un travaliu cat mai scurt si cat mai lipsit de durere
YIOANA ma bucur ca tu urmezi, sunt sigura ca esti tare emotionata si ziua de maine o sa ti se para lunga.
Eu am fost astazi la dr, bebe e f bine, lichidul e ok si colul s-a deschis fff putin. Acum o sa mai merg joi ca sa vedem cum evolueaza colul si daca nu se intampla nimic abia martea viitoare cand o sa am 41 de sapt implinite ma interneaza pt a-mi provoca nasterea.
39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
ganesha spune:
Am schimbat si noi semnatura si acum mergem la nani ca suntem tare obositi.
40+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
MADA77 spune:
Pe 9.06.2009 , ora 23 s-a nascut Ianis Eduard,bebe de Mada 77 3250g/ 50 cm, APGAR 9/10, nastere naturala cu epidurala
clodyac spune:
mada77 felicitariiiiiiiii sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos sa va aduca numai bucurii
acum il trec in listuta pe flacau
eu am contractii dureroase rau de tot adica cand vine sunt paralizata si strang ce pot in mana dar eu am cerut eu primesc
asa sa va spun am avut una la 2 una la 02.09 minute alta la 02.22 si alta pe la 02.35 dar mai slabuta sa vad acum ce si cum m-am spalat si astept daca vad ca o tine tot asa plec la spital
ganesha hai ca mai ai putin
am una acummmmmmmmmmmmm si e mareeeeeeeeeeeeeee uffffff sper sa nu imi spuna la spital dilatatie 2 ca innebunesc
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
gata am trecut si pe bebe ianis
fetele cred ca ma duc ca am avut deja 3 contractii la interval de 5 minute acum sa vedem cat de productive
de abia astept sa vad puiul
carla tare faza cu telefonul
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
clodyac spune:
va pup pe toate si va multumesc din suflet pt sprijin si pt cate am invatat de la voi asa ca in mare acum stiu ce ma asteapta
oanaalex spune:
Clody nastere usoara si asteptam vesti
Ramona si Yoanna tinem pumnii sa apara bebeii cat mai repede.
Noi suntem bine. De azi am inceput iarasi sa papam de la mami. Sper sa nu ne mai supere burtica ca si mor. In rest nimic deosebit, Mara e cuminte, plange numai cand o doare burtica sau cand a facut caca ca o doare curutul de la ranile cu care s-a ales in urma diareei.
Eu raportez inca 1 kg in minus, mai am 4 de dat jos dar se pare ca se duc fara probleme.
Va pupam si sper sa nu mai avem probleme sa pot fi mai activa.
luckyblue spune:
MADA, Dani3lla felicitari! Sanatate multa noilor mamici si mult lapte pentru bebei!
Clody, Raluca, Yioana, nastere usoara, fara inducere va doresc! (ca si mie de altfel )
Mamicilor, m-am tot uitat la poze ... niste minuni! Sa va traiasca sanatosi si sa va bucurati de ei!
Irina, 39+ cu
luckyblue spune:
anaela, ganesha, se pare ca noi suntem la rand, desi la mine nu se arata nimic!
Maine e DPN-ul ...
Irina, 39+ cu
aqua80 spune:
azi ma internez la 11.30 pt cezariana.sa-mi tineti pumnii fetelor si sa ne auzim cu bine.