38,4 febra sau........?
Dragele mele ,ce dor mi-a fost de voi...din pacate sarcina f.dificila nu mi-a permis decat sa mai intru ocazionalsi nu sa stau mult.dar acum sunt proaspata mamica de
si din pacatw ,desi e bebe 2 o mamica panicoasa....am nascut pe 14.05.2009 o fetta de 3 kg,sanatoasa tun in ciuda sarcinii f.dificile.am insa o problema:ieriam iesit afara,ca stam la tara si amculcat-o pe cea mica la umbra in carucior.toate bune dar dupa ce sa trezit era cam fierbinte si dupa o verifiocare avea 38,4,ceea ce ma speriat caci cea mare e racita rau si tuseste si imi era frica ca sa nu cumva sa ea si cea mica.Dar dupa ce am intrat ion casa unde e racoare si bine am mai desbracat-o si mai peste jumate de oara era ok.Mama mea zice ca si cei care nu au facut scaun mai mult de o zi fac febra inainte sa faca.eu abia aud asta!Apoi astazi suntem ok ca e 37,1 asa a avut mereu!Atunci va intreb care e temberatura normala a unui sugar si care ar putea fi fluctuatiile ei?asta tinand cont ca zuza mea ce mare de 5 ani nu prea intra in contact directcu cea mica ......MULTUMESC si astept un raspuns de la voi scuze de scris dar am doar o mana....ca in cealalta e micuta urlatoare..
alexa
Raspunsuri
theo_2004 spune:
febra e considerata temperatura peste 38,5 masurata rectal.
cat despre partea cu kk ... mama ta e pe aproape. adica temperatura este normal sa fie mai ridicata in intestin cand e plin cu kk. pt ca acesta e cald, nu? nu are leg ca daca nu face o zi face temperatura. poate sa faca dim kk si daca ii masori temperatura si dupa masa si e kk in intestin temperatura este mai ridicata. si cum ieri a fost fff cald, chiar si la umbra, bb s-a incalzit, nu facuse nici kk si automat temperatura era mai ridicata.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Donia spune:
Mie mi-a spus pediatrul ca la 38,5 bebelusul trebuie sa fie vazut de un medic.
Acu'... 38,4 sau 38,5 e cam tot pe acolo. Insa daca zici ca fetita e bine n-are rost sa o duci, doar sa o mai supraveghezi, sa nu creasca iar temperatura.
De treaba cu scaunul n-am auzit nici eu, nu cred ca o temperatura de 38,4 poate sa se datoreze lipsei scaunului.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
theo_2004 spune:
nu se datoreaza lipsei scaunului ci prezentei lui in intestin
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"