Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata gagici

uffffff...dar ce s-a mai scris....BRAVOOOOOOOOO!!
Katyuscha multumesc...eu sunt binisor cu srcina...nu foarte bine din pacate ca am dureri...dar stau in casa..mai prin pat...si sper sa fie bine...desi vad ca seara am dureri calumeas de burtica...
Sper sa fie bine...si Flavius al meu sa vina sanatos...si al termen!

Monis deci azi fac dovlecei ...asa ca te astept in Brasov... hai ca-ti dau adresa

Rgagapie eu stiam ca 4D este spectacol, cred ac ti-am si scris pana sa mergi ca la 4D nu vede nimic...ma rog o manuta, un piciorus, dar nimic concret. cea mai buna analiza in timpul sarcinii este morfofetala de trim II, crede-ma atunci trebuie sa mergi la un medic foarte bun...care stie sa citeasca un ecograf...

Lacramioara bine ai revenit...cat despre paranoia, eu am mai spus...cred ca la un moment dat trecem toate prin asta....asa ca nu-ti mai fa griji. Ai grija de tine...si sa stii ca ma bucur ca te intelegi asa bine cu soacra ta.

Ionelamaria imi doresc din suflet sa ti se indeplineasca dorinta...dar crede-ma ca la prima sarcina pana am aflat ca-i baiat am simtit ca am fata...de fapt toata viata mea am "stiut" ca o sa am o fata..dar dupa cum bine stii, primul a fost baietel..acum e sigur baietel...ca si medicul din Tg Mures si la morfofetala din Bucuresti mi-au confirmat faptul ca-i baietel..
crede-ma ca sunt hainute dragalase si pt baietei, sa-i vezi numai in camasute cum arata

Simonette ma bucur tare mult sa te vad ca mai scrii pe aici...multa bafta maine la eco, sa dea DD sa te intorci cu vesti bune si sa intri mai des pe la noi.

azi iar am sa ma plimb...dar asa nu-mi place cand trebuie sa ma plimb pt un concediu gresit de dr ...dar las' ca scap eu pana in iulie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata!
Camy_pus, ai putut sa dormi? Burtica mai doare?
Mi-a parut rau aseara cand ai spus ca te doare burtica si ma bucur ca esti de dimineata aici.
Pe mine ma chinuie teribil insomnia, cred ca am dormit 4 ore intrerupte si alea
Ma tot intreb oare bebe are odihna daca eu dorm asa putin si ma trezesc ca-mi bate inima tare de-mi sare din piept?

14+

da...stai linistita ...copilasii dorm...de fapt ei dorm 23 de ore din 24..la fel si in prima luna de viata...sunt on stare sa doarma si cu toba langa ei....crede-ma

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

si maine intru in 5 luni

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

M-am linistit. Eu ii tot ceream scuze ca nu dorm mai deloc. Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Buna dimineata!Camy_pus, ai putut sa dormi? Burtica mai doare?Mi-a parut rau aseara cand ai spus ca te doare burtica si ma bucur ca esti de dimineata aici. Pe mine ma chinuie teribil insomnia, cred ca am dormit 4 ore intrerupte si aleaMa tot intreb oare bebe are odihna daca eu dorm asa putin si ma trezesc ca-mi bate inima tare de-mi sare din piept?14+
da...stai linistita ...copilasii dorm...de fapt ei dorm 23 de ore din 24..la fel si in prima luna de viata...sunt on stare sa doarma si cu toba langa ei....crede-ma Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andrei 17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE

Mergi la inceput

lasa...nu te mai ingrijora...de fapt eu dau sfaturi la altii cand eu..

dar ce sa facem??????
nu se zice ca s-a dus linistea noastra odata cu aparitia copilului?

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ai dreptate. Stii cum e cu teoria si cu practica asta. Teoretic stim ce si cum, practic mie personal mi s-a incetosat de tot mintea de cand cu bebe. Rabdare si putere sa avem!

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
lasa...nu te mai ingrijora...de fapt eu dau sfaturi la altii cand eu.. dar ce sa facem??????nu se zice ca s-a dus linistea noastra odata cu aparitia copilului?Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andrei 17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor, va salut si eu dupa o lunga pauza. Nu prea am avut timp de scris, doar citit din cand in cand ca sa fiu la zi cu post-urie voastre. Felicitari Laura pentru fetita si tie Krelia pentru baiat.
Acum ce sa spun, pana acum 2 saptamani putin imi pasa de treburile casnice, inca eram fata lu' tata. Acum, de cand m-am mutat la iubitul meu, tot timpul trebuie sa ma gandesc ce este sau ce facem de mancare, de spalat vase, de multumit parintii iubitului, seara de mers si la tata, sora mea si nepotica (mama a plecat in Italia la munca). In fine, sunt bine, rar ma mai viziteaza niste ganduri aiurea, dar le alung repede.

O saptamana buna, cu evenimente foarte placute, liniste si veselie.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Camy si la mine burtica doare mai tare seara si noaptea. Cam toate durerile se acutizeaza noaptea. Daca nu sunt contractii e bine. Chiar daca e greu incearca sa stai cat mai mult in pat. Eu una sunt satula pana peste urechi de el dar daca nu am de ales. De vreo 4 zile am trecut din nou la perfuzii ca nu prea vrea burtica sa se linisteasca. Maine din nou la control la nenea doctoru'.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor

O zi frumoasa va doresc!

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetele!
iar se anunta o zi calduroasa...34 de grade, uf!
La munca e stricat ACul si nu ne lasa sa il reparam noi...caci cica il schimba...la anu dupa ei!
Sufar f tare cu caldurile astea...si e doar inceputul!
Voi simtiti tot asa de rau caldura?
Va pup! Sa aveti o zi buna!

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput