Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

buna seara mamicilor, eu nu am mai scris demult pentru ca am fost plecata din tara. mi-am mai revenit putin din tristete, tatal bebelui ne mai suna cand si cand dar... nimic relevant.

La sfarsitul saptamanii ma duc si eu la ecografie, mor de nerabdare sa vad poate aflu ce este.

De cand sunt singura am devenit putin paranoica, ma tot speriu ca daca nu e bine, daca i se intampla ceva, daca, daca, daca... poate imi dati si mie un sfat cum sa fac sa alung paranoia asta nebuna care nu imi da pace si ma face sa ma gandesc la prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Nu am prea reusit sa va citesc, k am fost la tara d vineri lecata si numa c am ajuns aks k a trebuit sa merg la eco 4D. Eu nu imi fac probleme d pofte, k soacra mea mi-a pus la pachedt varza (asa buna la cuptor facuta), chiftelute, snitele si multa prajitura, dar nu va spun d care k poate va e si nu aveti d unde, iar pana la mine e cale lunga

Ramona +15 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

m-am intors din vizite....putin cam obosita...ca intre timp mi s-a facut somnel...asa ca, o sa trag incet incet spre dormaretz....cred

sper ca va iesira bune verzele

laura, sa-ti traiasca fetitza fustitza, sa fie sanatoasa si sa devina o mica strengarita, ca vorba aia..baietei are de unde alege

elara....cam rarutz p'aci....sa-ti fie rusinica!

LauraG, te pup, ma bucur ca esti bine!

maine....munci....
NB fetele!

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Noapte buna la toate burticile (ma bag si eu singura in seama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Citat:
monis5

Azi parca mergea si rgagapie la 4D, nu?

Dap, am fost, dar din pacate am aruncat banii p geam k nu mi-a spus mai nimic . Am luat d la laborator formularul pt. TT si tre sa merg pana joi sa il fac.
Efectiv nu mi-a spus absolut nimic, i-am explicat situatia si intrebarea lui a fost ceva d genu: Dak TT iese bun nu mai iei in considerare DT?
C as putea sa mai spun, unde mai pun k am platit 250 lei.

Ramona +14 Maya Paula

Imi pare tare rau sa aud ce spui... cu ce putem sa te ajutam?

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ma fetelor da ce va apucat sa vorbiti numai de mancare ca ma puk si eu acusi sa fac ce ati zis ca aveti.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laura felicitari pt fetita. vreau si eu.... numai fetita visez... si mama a visat fetita... si nu-i spusesem ca eu asta vreau sau visez.... de fapt nu stiu daca vreau fetita.... dar am impresia ca fetita va fi.

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Laura felicitari pt fetita. vreau si eu.... numai fetita visez... si mama a visat fetita... si nu-i spusesem ca eu asta vreau sau visez.... de fapt nu stiu daca vreau fetita.... dar am impresia ca fetita va fi.

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Cand afli?

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

SI EU VREAU FETITACA AM BAIAT DEJA

IONELAMARIA de unde stii ca ai sa ai fata?ai vreo presimtire sau asa crezi tu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

SI EU VREAU FETITACA AM BAIAT DEJA

IONELAMARIA de unde stii ca ai sa ai fata?ai vreo presimtire sau asa crezi tu.

17+

Facem schimb?

Ramona +15 Maya Paula

Mergi la inceput