Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

DA SA TRAITI,
pentru aluat
800g faina
400ml lapte
2 oua
50g drojdie proaspata
o lingura zahar
50 ml ulei

ptr umplutura
500g branza de vaci
4 oua
150g zahar(sau dupa gust)
stafide
sare
un ou pentru uns
din ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei canite iar in locul format se aseaza compozitia de branza.
Pentru branzoaice se procedeaza astfel:Bilutele de aluat dupa ce au crescut se intind in foaie rotunda cu diametru de 10-12cm se aseaza branza in mijloc si incepem sa adunam partile opuse pana obtinem un pachetel
Se mai lasa 10min la crescut apoi se ung cu ou .Le coacem la foc potrivit pana se rum
Se servesc pudrate cu zahar, eu nu le-am mai pudrat

12+
'

mi-am salvat reteta poate fac maine

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ramonika ..noi suntem aici oricand
Simina ma bucur ca ai postat...in sfarsit...ma intrebam ce-i cu tine

Merg la nanic ...vb maine ...noapte buna...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Corect! Asa si trebuie, mult mult optimism, cine poate. Eu debordam de optimism inainte de bb, dupa ... m-a apucat paranoia. Nu-mi explic asta, dar nici nu ma mai ocup de problema, inseamna ca la mine asta e problema in sarcina si gata, trecem peste tot pentru ca scop mai nobil nu exista. Eu a retrag in speranta ca dorm mai mult decat noptile trecute, oricum Camy m-a linistit ca bb doarme orice ar face mamica lui paranoica. Noapte buna, fetelor, sa ne auzim cu bine de dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol Nou

17+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am venit de la eco si l-am vazut pe bebece scum e dar in spitalul unde sunt nu vor sa zica sexul copiluluisi am cam luat teapa dar am sa ma duk la alta clinika si am sa cer sa imi zica ce o sa am.da sunt un pik dezamagita dar pe alta parte sunt bucuroasa ca bebe e bine si e ok numai ca sau cam necajit sal vada bine ca era cam ascuns era cu capul in jos si inghesuit si am stat mai bine de o ora sa va tot ce trebuie.sicam astea sunt noutatile.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput