Buna daca a-ti fost la aceasta pensiune va rog sa-mi spuneti cum a fost si ce impresie va lasat ...as vrea sa fac rezervari dar am citit pe un forum un mesaj ca nu ar fi asa cum se prezinta pe site.Va rog daca a-ti fost cazate acolo sa-mi spuneti parerea voastra.
Da asa am spus dar nu am avut timp,a fost si pitica bolnava...Am vazut mailul de la tine dar credema ca nu am avut timp mai deloc.A fost superb...am sa va povestesc diseara pe topicul Bucovina.Scuze si pupici.
Pensiunea e minunata, am fost noi anul trecut si am stat o saptamana, la recomandarea altor prieteni. Camere corecte, foarte curate, locul de o liniste si o frumusete minunata, la distanta buna de toate manastirile, iar mancarea este excelenta! Gateste dna Viorica patroana delicios! In fiecare seara ne facea altceva (noi am ales sa avem mic dejun si cina), caprioara, sarmalute, mistret, poale-n brau...
Noi am fost absolut incantati!
Multumesc mult de raspuns,te rog sa-mi spui unde ai fost cazata...noi vrem sa luam casa de la rau. Ce parere ai?Vrem sa mergem 4 famili si o sa inchiriem toata casuta...si ne-a speriat mesajul care l-am citit pe un forum.