desene pentru copii

desene pentru copii | Autor: ivanoiuadela9

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ,
Sotul meu are un talent deosebit la desen - de la desene de colorat pentru copii pana la picturi . M-ar interesa daca stie cineva un site unde sa le postam . Va multumim.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sa le postati contra cost, sau asa ... de amorul artei ?

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Poate sa isi faca blog atunci pe www.blogger.com si sa-si arate desenele. Sau album cu ele, pe webshots, flickr, picasa etc. ... si apoi sa puna adresa aici ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Abramburika am facut blog pe www.blogger.com dar unde se pot atasa desenele .. chiar nu ma descurc ...

Mergi la inceput

Laura25 daca s-ar putea le-am posta si contra cost dar nu stim unde . El nu are o scoala in acest domeniu ...doar talent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca nu ai inteles intrebarea. Doriti sa le postati gratuit sau solicitati bani pentru publicarea lor?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Momentan am dori sa le postam si gratuit iar pe parcurs poate gasim o editura care sa le publice intr-o carte de colorat pentru copii. Se pot publica pe net si contra cost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Marius mi-a atras atentia asupra acestui subiect.

Daca aveti desene frumoase, trimiteti niste mostre la adresa: mirela@desprecopii.com si - noi vom face un album special cu desene.

cu drag,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Abramburika am facut blog pe www.blogger.com dar unde se pot atasa desenele .. chiar nu ma descurc ...

Te loghezi, dai de sus din bara "postare noua" si alegi "adaugati o imagine", deasupra feerstrei in care poti sa scrii (este semnul care arata o imagine, inainte de cel care arata un film}.
Blogul ti-l poti personaliza.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput