INGRIJIREA PARULUI VOPSIT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Eu ma vopsesc cu Garnier blond si il las 20 de minute .In rest ma vopsesc la 3-4 luni iar ca sampon folosesc unul de la Dessange sau John Frieda.Pentru ingrijire imi fac masti cu ou si ulei de ricin sau ulei de masline la cate 2 saptamani.

Cait
Home is where heart is...

Cait, spune-ne si noua cum prepari masca aia: cat ulei de masline, cate oua? Ce folosesti: tot oul sau albusul, galbenusul? Cat stai cu masca in cap?
Din pacate la noi nu se gasesc sampoanele alea. Si oricum am observat ca in Romania sapoanele sunt diferite fata de cele identice din alte tari. Sunt diferite in sensul prost al cuvintului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Va recomand cu caldura uleiul de par de la Kallos care reface supletea firului de par dupa vopsire. Eu ma decolorez la blond si parul devine aspru si tern la clatire, se simte la mana. Aplic uleiul pe parul umed - il aboasrbe, pur si simplu - dupa fiecare spalare si parul redevine moale si lucios.
Nu folosesc foenul decat la urgente, foarte rar placa sau peria, de regula evit caldura excesiva pe par pt ca mie imi face vizibil rau, ma feresc de fixativ, prefer spuma de par .

F buna si o masca straveche : uleiul de ricin +1 galbenus + un paharel mic de coniac sau rom .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna goldi,uleiul de la kalos se gaseste in magazine? cam cit costa si cit se sta cu el pe par ,eu tot un par sticlos am

Mergi la inceput

Goldi ,unde esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Da, si eu o caut pe Goldi, sa ne zica mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza2004 spune:

Buna,

Eu am folosit Excell 10 min. Nu am inca fire albe, dar am fost multumita de ea. Din saten deschis m-am facut blond perlat. Nu recomand sa mentii vopseaua pe cap mai mult decat este indicat pe cutie intrucat iti va afecta pielea capului. Ca sampoane am folosit mai toate sampoanele dermatocosmetice din farmacii - sunt farmacista si lucrez printre ele (cel mai bine m-am impacat cu Phytojojoba, dar au schimbat formula si nu-mi mai place). Acum am Elseve cu laptisor de matca, iar ca masca folosesc Kallos-masca cu placenta - e minunata (si ieftina :)).
Masca cu ulie de ricin, ulei de masline si galbenus de ou este sfanta - aplicata la o saptamana sau 2 iti face parul minunat.
Cineva spunea de sampoanele din gama John Frieda - sunt britanice daca nu ma insel si sunt EXCEPTIONALE!! Am avut o colectie intreaga de la ei si a fost divin. Sefa mea a incercat sa le aduca in tara dar nu a reusit :(

Stie cineva sa-mi spuna daca pe perioada sarcini ne putem vopsii?

Multzam fain si sper sa va ajute raspunsul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Citat:
citat din mesajul lui cait

Eu ma vopsesc cu Garnier blond si il las 20 de minute .In rest ma vopsesc la 3-4 luni iar ca sampon folosesc unul de la Dessange sau John Frieda.Pentru ingrijire imi fac masti cu ou si ulei de ricin sau ulei de masline la cate 2 saptamani.

Cait

Cait, spune-ne si noua cum prepari masca aia: cat ulei de masline, cate oua? Ce folosesti: tot oul sau albusul, galbenusul? Cat stai cu masca in cap?
Din pacate la noi nu se gasesc sampoanele alea. Si oricum am observat ca in Romania sapoanele sunt diferite fata de cele identice din alte tari. Sunt diferite in sensul prost al cuvintului.

Optimista... pana la lacrimi

Scuze ca raspund mai greu dar nu prea mai intru.Deci eu o pregatesc din 2 oua doar galbenusurile ca albusurile le mai folosesc pentru fata uneori iar uleiul il pun asa ochiometric cat sa se faca un fel de maioneza.Apoi pun tot amestecul pe parul uscat si insist la radacina cand am chef in rest il masez peste tot.apoi il acopar cu o masca de plastic si il las asa vreo ora.Ideal ar fi ca apoi sa pui un prosop umed si cald dar mie mi-e lene ca trenuie schimbat destul de des.Si tot din ciclul cand ma chef ma mai spal in ultima apa cu ceai de musetel fara sa-l mai clatesc il las asa pe par.Iar ca sampoane am incercat in ultimul timp Nivea baby dar nu face spuma deloc pe parul meu si nu prea inteleg de ce.Si am luat si unul cu urzica de la Gerovital parca si sincer pentru par gras mi s-a parut ok.

Cait

Mergi la inceput

da e buna pt par masca din ulei ricin, galbenus ,eu pun si vit A

Mergi la inceput