*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (56)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi, Oceanborn, ce distractie-ce misto!
Va invidiez ca stati asa aproape de mare...

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Am fost ieri la plaja...am ajuns acasa oameni de nisip...daca exista asa ceva...
L-am dezbracat, l-am uns bine, i-am dat slipul si am zis ca il las pe prosop la soare putin pt ca ne-am dus dupa 6 seara... da da direct la nisip s-a dus......tipa de bucurie...nu a bagat nisip in gura in schimb atata a scormonit pana si<a acoperit picioarele(statea in fund), atat de bucuros nu l-am vazut niciodata!!!
apoi in apa cu tati... nu pot descrie ce minune a fost pt el.... cand sa-l scoata din apa a inceput mieunatul....pai daca de acum plange cand e scos din apa ce ne-om face la anul........oricum,va dati seama cum arata dupa ce l-am uns si s-a bagat in nisip....
cand am ajuns acasa am facut dus...in vana era un deget de nisip....
Saptamana frumoasa tuturor!!!

mami de Thomas

Super tare omuletul de nisip! Mi-e asa de dor de mare...

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, am si eu nevoie de nr de tel al dr. Thierry. Unde are cabinet?
Multumesc!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Anca,
legat de I,am citit de necazul tau.trebuie sa fii tare puternica...eu cred ca ma pierdeam cu firea de tot.offf,sper din suflet sa treceti cu bine peste asta,sa nu se mai repete.acum si cu zibe.offf,nici nu stii ce rau imi pare.ce greu trebuie sa-ti fie.de-as fi fost mai aproape de tine...,n-ai fi scapat de mine.te imbratisez cu mare.mare drag
Cherie,
restanta,mi-am adus amintela noi in casa,sarcinile sant egale in masura in care are si Claudiu timp.nimic nu-i batut in cuie si totul se face in functie de copii.pe vremuri eram maniaca cu stersul prafului si altele...acum am ramas doar cu aliniatul rufelor la dunga in sifonier,dar in rest...d-zeu cu mila.de calcat nu calc mai nimic.Claudiu are uniforma si si-o calca constiincios singur.praful il sterg cu Crinuta ajutor de fiecare data.aspiratorul isi face treaba doar o data/sapt,care/cine are chef.vb Mirthei...,dupa ce ca ma chinui sa fac mancare cu piticii tragand de fusta mea...,sa mai comenteze si ca mancarea nu are sare?!stie ce-l asteapta,asa ca-si pune sare singurun pic de organizare din paretea mea...,un pic de intelegere si colaborare din partea lui si toateee ies perfect sau cat se poate pt o fam cu doi pici fara ajutor.un lucru este clarrr...datul cu aspiratorul,facutul mancarii fara plozi in apropiere...,a ajuns cea mai eficienta metoda de relaxare ce masaj la salon,coafat sau plimbarit?!astea-s mici copii,crede-ma!
....................................

mai avem un dintisor,nu-i incisiv central de sus,cum zice schema...este langa,cum ii zice...,voi stiti!deci are trei,ieeeebai da' pana a iesit asta...,frateeeee,ne-am chinui de groaza.suge noaptea ceva de speriat...,sant motorizata si ma 'ung' cu cafea ca altfel nu merge.ziua suge fff rar,da' recupereaza noaptea.de cateva zile se rdica singur in fundulet,imi este asa draggg de ellllll...,cum se sprijina el intr-o manuta grasana si sta pe-o buca si apoi usurel in fund
a luat o cazatura...,prima din viata lui...era in scoica ,fara centuri,eu spalam vasele...s-a ridicat in fund si a cazut cu fata de gresie.s-a invinetit instant,pe masura ce ne uitam la el,se invinetea si mai tare...i-m dat cu arnigel,a doua zi,abia se mai vedea vanataia...,super tare gelul asta,vi-l recomand daca aveati nevoie.
mai toata ziua stam la plaja.zilele astea am avut musafiri si am stat f mult la plaja.lui Raducu,nu-i place marea delocccc.cum ma apropii,cum incepe sa planga...,nici pe mine nu ma lasa sa intru cu picioarele,Crinuta idem.data viitoare ne vom plasa cearceaful fix langa apa,sa facem un castel imens si sa ne imprietenim cu marea.sper sa tina.copii nascuti la mare...

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

La multi ani puiutilor nascuti pe 15!

Spiridusule, Lauramiron mersi pentru sfaturi. Chiar nu mai stiam cum/ce sa-i mai prepar.

Amalia felicitari pentru puii tai lipiciosi! Si spor la mers!Mai e un pic si alergi dupa el...

Oceanborn mai facut sa-mi fie dor de mare!

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele, am si eu nevoie de nr de tel al dr. Thierry. Unde are cabinet?
Multumesc!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Alexandru Thierry cab particular RECOVER, calea calarasi nr. 300, bl S20, ap. 35, sector 3
Tel: 0723 686 560 / 031 807 3431

Brie

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cateva poze cu fetita mea,mica.va spuneam ca mi-e doooor...si ma tot uit la poze cu ea,mica.in poze,mami-i fotomodel...,m-am tot vazut si ambitionat sa ajung pe acolo...sa vad cat ma tine ambitia asta

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mamiseli, multumesc frumos!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Intru si eu pe fuga.
Ara doarme si eu mai strang prin casa, ca e ca la nebuni .Iar s-au strns multe rau de calcat si pe caldura asta...dar trebuie sa calc, ca altfel nu ne mai vedem prin casa de haine .
Aseara am fost in parc la Crangasi cu prietenii nostri care au un baietel de 4 luni.Fetelor, am vazut o minune de fetita, mititica si cu ochi albastri care mergea.Eu vorbeam cu prietena mea si-i spuneam, ca cea mica care merge e firava si mica de inaltime la peste 1 an cat are.Ajungem langa ei si intrebam parintii ce varsta are pitica...si stupoare avea 8 luni jumatate si alerga cu o sticla de 0,5 l in manuta si taticul dupa ea .Nu mi-a venit sa cred...mamica a zis ca s-a ridicat in picioare de la 5 luni si nu pot s-o stapaneasca, chiar daca medicul le-a spus ca e prea devreme ca sa mearga.Dar au si ei dreptate...ce sa-i faca?S-o lege sa nu mai mearga in picioare?Era dulcica rau de tot, imi pare rau ca nu i-am facut poza.
Am fost sambata la piscina sa vedem cum se desfasoara cursurile si e frumos.Erau vreo 4-5 piticuti care se balaceau.Sambata incepem si noi.Va trebui sa-i cumpar borcanele cu fructe, ca sa pape dupa ce iese din apa, cand va fi f infometata.
Ma duc sa calc cateva si mai revin.
pe toata lumea.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La 18 mergem la vaccin...mi se pare ca e un pic nasucul infundat, oare trebuie amanat?Cred ca e din cauza diferentei de temperatura de zilele astea...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput