Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

NeliaCris multumesc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

POZITIV!!!!!
Se pare ca deschid lista? Desi mi-a iesit DPN 28 februarie, o sa raman cu voi, sa va trag dupa mine.
Am destule indoieli, frica, dar acum nu ma gandesc.

Va pup si va astept cu teste pozitive.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

FELICITARI!!!!!!!!!!!

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Draga kossir, felicitari pentru bebita si sa va dea Dumnezeu sanatate multa muuuulta. Sa ai o sarcina usoara si un bebel cumintel sa creasca bine cu tot ce ii trebuie, acolo in burtica. Esti deschizatoarea odiseei. Iti multumesc ca ai ales sa ramai la aceasta odisee. Esti o dulcinee tare scumpa... Mi-ai dat speranta si curaj.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

POZITIV!!!!!
Se pare ca deschid lista? Desi mi-a iesit DPN 28 februarie, o sa raman cu voi, sa va trag dupa mine.

FELICITARI! Sa iti ajute Dumnezeu sa ajungi la cele 40 de sapt cu bebe sanatos (bineinteles si mamica)..si sa ai parte de o nastere usoara.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:

POZITIV!!!!!

Felicitari si multa sanatate tie si beicului
Doamne da sa ai o sarcina usoara si sa ne tragi pe toate dupa tine la odisee

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Multumesc mult pentru sustinere si doamne ajuta sa fie cu bine.

Ma bucur sa deschid eu odiseea, mi se pare o onoare si sper din tot sufletul sa va am pe toate cat mai curand alaturi de mine.

Eu nu am inca nici un simptom, e devreme, pa 24 ar fi trebuit sa am CM in mod normal. Doar sanii sunt modificati si ceva in mine. Am stiut inainte de a face testul, desi e foarte devreme.

Haideti, va sustin, sunt alaturi de voi si sper sa impartasim aceleasi experiante cat mai curand.

Va doresc o zi buna!

PS. Puteti sa-mi reamintiti unde schimb semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

PS. Puteti sa-mi reamintiti unde schimb semnatura?

Buna!

Ca sa schimbi semnatura, intri la :Profil personal - Editeaza profil - iti scrii parola - apoi intri la Optiuni profil - prima rubrica e Semnatura (iti scrii/modifici semnatura) apoi Trimiti datele.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

De pe la pagina 5 ma chinui sa postez si eu un mesaj...

Deci: Buna fetelor ! Sint si eu o mamica de martie 2009 si vroiam sa va spun ca va sustin, va doresc cit mai multe teste pozitive, sarcini cit mai usoare, bebei la termen, sanatosi si frumosi (dar asta cu frumusetea "e inclusi")

In masura in care am timp o sa citesc si eu ce se mai intimpla pe la odiseea voastra, si fara a-mi aroga "tone de cunostinte" sau vreo "vasta experienta", daca o sa fiti de acord, o sa va impartasesc cind va veni vremea discutiilor de acest gen, din putina mea experienta de gravida (prima oara) si de mamica.

Va , va ofer un buchet maaare de si....HAI CU LINIUTELE!!

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

POZITIV!!!!!

Felicitari!
Sarcina usoara, pana la termen, si un bebe sanatos!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi burtici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva
interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput