fosa

fosa | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu si eu ce costuri implica (estimativ) o fosa: autorizatii+manopera+fosa+etc-deci cam estimativ per total.
va multumesc tuturor anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Incerc sa te ajut eu, dar precizeaza la ce tip de fosa te referi, la cea ecologica, la cea din beton etc?
Vad ca locuiesti in Canada si nu stiu daca sfaturile din Ro iti sunt utile, totusi iti pot spune din experienta proprie ca pt montarea unei fosei ecologice nu am avut nevoie de autorizatie separata. Modelele pt astfel de fose sunt diverse, daca te intereseaza iti pot trimite datele de contact ale firmei de unde am cumparat eu. Pt cele ecologice este necesara crearea unui camp de drenaj care se face cu tubulatura gaurita, ingropata in pamant la anumita distanta de casa si de o anumita lungime in fct de capacitatea fosei. Noi am sapat cu un excavator si dupa un hei-rup colectiv in 3 zile am montat-o manual si am astupat groapa si santurile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ibelgiuc , merci.
daca poti da-mi informatii(si-nspecial e pret) pt amandoua.e vb de romania.
merci mult inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ca la orice produs, pretul depinde de caracteristicile produsului. De ex noi am optat pt unul din cele mai noi modele pe piata (import Italia) si care acopera necesitatile unei familii de 4-6 persoane. Am cumparat-o de la o firma din Timisoara acum 2 ani si sincer nu stiu preturile actuale. Daca te intereseaza, iti pot da pe PM un nr de telefon unde poti cere mai multe relatii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput