Zavoranca vs Columbeanca
Raspunsuri - Pagina 8
lisaelisa spune:
Mey, duamna,
Daca tot ai timp liber, fa ceva frumos sau util : citeste o carte de dragoste, uita-te la un film sau calca rufe, spala, fa curat, fa mancare...ori mergi la aer. Plimba-te .
Tzuni spune:
anca74, iti repet: nu stii sa alegi ce sa vezi! Stii sa-mi numesti macar 2 emisiuni culturale la care esti "socat de profesionalism"? Emisiuni de pe posturile romanesti, fireste! Emisiuni actuale. Si fara sa dai cautare pe Google. Exista, iti spun eu. Chiar mai mult de 2....
Io am dat in Canada peste niste romani ingrozitori: murdari, inculti, obraznici, hoti... emigranti frustrati. Am plecat de acolo convinsa ca toti romanii din Canada sunt la fel! Cum iti suna asta?
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Mey, duamna, Daca tot ai timp liber, fa ceva frumos sau util : citeste o carte de dragoste, uita-te la un film sau calca rufe, spala, fa curat, fa mancare...ori mergi la aer. Plimba-te . lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Asta ar trebui sa faci tu dar vad ca iti folosesti timpul liber umpland forumul cu mesaje. Asa ca nu mai da altora sfaturi!
Mara si Matei
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Asta ar trebui sa faci tu dar vad ca iti folosesti timpul liber umpland forumul cu mesaje. Asa ca nu mai da altora sfaturi! |
Tz,tz,tz...
Eu am fost dimineata cu fii-mea si barbata-miu la aer, apoi de la 4 la 6 pm.
Eee...
Nu stiu care-i problema ta de te tot impiedici de mine, da' io niciodata nu m-am luat de cineva pe forum aiurea, cum faci tu.
Tz,tz, tz...etc...
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Tzuni Io am dat in Canada peste niste romani ingrozitori: murdari, inculti, obraznici, hoti... emigranti frustrati. Am plecat de acolo convinsa ca toti romanii din Canada sunt la fel! Cum iti suna asta? |
Nu stiu cat o sa te incante aprecierile mele, dar ma risc :
Bravo, Tzuni !
Numai in Romania sunt oameni rai , acolo unde locuieste insultatoarea, totu' e numai lapte si miere, iar oamenii isi zambesc si se ajuta reciproc unii pe ceilalti...
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Tzuni Nu, lisaelisa, era vorba despre eterna generalizare.... |
Generalizare, da' numa pt Romania... Mde...
columbiana spune:
citat din mesajul lui Tzuni anca74, iti repet: nu stii sa alegi ce sa vezi! Stii sa-mi numesti macar 2 emisiuni culturale la care esti "socat de profesionalism"? Emisiuni de pe posturile romanesti, fireste! Emisiuni actuale. Si fara sa dai cautare pe Google. Exista, iti spun eu. Chiar mai mult de 2.... Io am dat in Canada peste niste romani ingrozitori: murdari, inculti, obraznici, hoti... emigranti frustrati. Am plecat de acolo convinsa ca toti romanii din Canada sunt la fel! Cum iti suna asta? |
haide mei Tzuni, pe unde ai nimerit tu prin Canada ? de ce nu ai anuntat sezatoarea noastra ca vii, sa vezi cu ce impresii placute ai fi plecat ;
XIO, Jerry S et company sunt emisiuni americane si nu canadiene; te invit pe Radio Canada si daca gasesti o emisiune gen mahala, aka zavoranca eu ma retrag; altfel imi place si mie mult Trinitasul (radio cultural l-am pierdut de cind am pleat, recunosc- imi mai spune mama despre una, alta);
Lisa, deja obsesiile tale depasesc limitele forumului, mama.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Tzuni spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe haide mei Tzuni, pe unde ai nimerit tu prin Canada ? de ce nu ai anuntat sezatoarea noastra ca vii, sa vezi cu ce impresii placute ai fi plecat ; |
Glumeam, draga mea N-am ajuns (inca) in Canada. Incercam sa arat ce urate sunt generalizarile aiurea. In Canada poate ajung la anul, ca acum, peste o luna, prietena mea cea mai buna, naste tripleti! Astept sa fie mai maricei, o iau pe Meri si mergem sa-i vizitam.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe
haide mei Tzuni, pe unde ai nimerit tu prin Canada ? de ce nu ai anuntat sezatoarea noastra ca vii, sa vezi cu ce impresii placute ai fi plecat ; XIO, Jerry S et company sunt emisiuni americane si nu canadiene; te invit pe Radio Canada si daca gasesti o emisiune gen mahala, aka zavoranca eu ma retrag; altfel imi place si mie mult Trinitasul (radio cultural l-am pierdut de cind am pleat, recunosc- imi mai spune mama despre una, alta); Lisa, deja obsesiile tale depasesc limitele forumului, mama. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana , nu conteaza de origini are emisiunea , eu spuneam ca se difuzeaza si in Canada.
Alte canale TV nu stiu pt. ca stateam putin in casa si dupa Springer venea Chrees la care ma uitam pana mancam
Cand ma bateam cu taica-miu pe calculator , dupa amiaza , butonand mai vedeam si Judy's court , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/