Puiuti de Randunici 2008!! (270)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
gudinde, am primit eu mesajul ala pe YM, dar l-am ignorat ![]()
si eu mananc numai rosii, branza, iaurt, fructe
si am slabit 1.3 kg de sambata incoace!!!!
nasol e ca am in frigider o cutie de After Eight, iubirea vietii mele, dar diseara scap de ea. o duc la mama si sa pape alex in ficare zi cate o bucatica.
si mie mi-e somn si o lene teribila!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
VALENTINA C spune:
Ursule, cum te simti, in afara de faptul ca ti-e somn? Eu am de 2 zile o greata nasoala rau... Daca m-a apucat deja, am de tras....![]()
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)
VALENTINA C spune:
Ariel, After Eight au fost preferatele mele pana am ramas insarcinata. Apoi, nici nu m-am mai uitat la ele...
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Ursule, cum te simti, in afara de faptul ca ti-e somn? Eu am de 2 zile o greata nasoala rau... Daca m-a apucat deja, am de tras.... Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010) |
in afara de somn ma simt f bine, iar daca si dorm e si mai bine
. Sper sa nu am greturi ca nu am chef de eleVlad
Mami de ursulet
bebe
gudinde spune:
Ariel felicitari! La mine nu are regimul nici un efect asupra cantarului.
Eu am de invatat si mor aici de caaaaaald.
numeioana spune:
Salve, fetele!
Am intrat sa va spun de rezultatele analizelor. Din pacate sau fericire?
analizele mele la sange au iesit absolut perfecte... Speram sa fi fost calciul, dar se pare ca nu... Atunci oare ce am avut?? Vineri merg iar la Bucuresti, de data asta la un neurolog .
Rezultatul la urocultura lui Dav inca nu-l am, dureaza cred ca pana vineri... Sunt foarte curioasa cum iese. Oricum, l-am programat si pe el la un pediatru la Victor Babes. Elara, lui David i-a iesit la o analiza la urina stafilococ auriu peste limita si m-a cam ingrijorat asta. Mai ales ca i-am mai facut analize la urina si era curata. Oricum, el n-are absolut nimic, e ok, vesel, fara febra/dureri. Poate doar de dinti are, avand in vedere ca ies caninii intr-o veselie...
Ariel, astept si eu sa vad hainutele
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Salve, fetele! Am intrat sa va spun de rezultatele analizelor. Din pacate sau fericire? analizele mele la sange au iesit absolut perfecte... Speram sa fi fost calciul, dar se pare ca nu... Atunci oare ce am avut?? Vineri merg iar la Bucuresti, de data asta la un neurolog .Rezultatul la urocultura lui Dav inca nu-l am, dureaza cred ca pana vineri... Sunt foarte curioasa cum iese. Oricum, l-am programat si pe el la un pediatru la Victor Babes. Elara, lui David i-a iesit la o analiza la urina stafilococ auriu peste limita si m-a cam ingrijorat asta. Mai ales ca i-am mai facut analize la urina si era curata. Oricum, el n-are absolut nimic, e ok, vesel, fara febra/dureri. Poate doar de dinti are, avand in vedere ca ies caninii intr-o veselie... Ariel, astept si eu sa vad hainutele Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ce bine ca au iesit perfecte analizele, poate ai probleme cu ochii, parca ai avut ameteli...ca nu mai stiu sigur.

Vlad
Mami de ursulet
bebe
numeioana spune:
Alina, la ORL am fost acum 2 saptamani, ca mi-a crescut dioptria la un ochi. Dar am doar -0,50 si port ochelari de un an de zile. Nu am avut ameteli, ci durere groaznica de cap urmata de amorteala nasului, gurii si a bratului drept.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gudinde spune:
Ioana,
Si eu ma bucur ca acest set de analize ti-a iesit bine, dar faptul ca atunci nu mai reuseai sa citesti pe mine m-a cam speriat.
Multa sanatate!
nicol_conte spune:

Salut!
Vali poti sa ma treci si pe mine in listuta pt intalnirea de duminica.
Abia maine plecam la salina, dar venim sambata dupa ce coboram jos si ne intoarcem luni inapoi.E mare plictis acolo, asa ca n-are rost sa stam pe weekwnd,mai ales ca si salina e inchisa duminica.
Am vazut toate pozicile si filmuletele din ultimele zile,n-am ratat aproape nimic:am vazut David carliontat cum se balacea in piscina, pe Mocirlica blondut de Zoze, pe Rebe de Clau dansatoare ,pe Andra de Mihutza povestind in actiune,premianta de Cami-felicitari, Iulia cum semana ea cu mami cand era mica....si nu mai stiu...iertati-ma daca am uitat pe careva, dar pe caniucula asta...
Ma duc sa mai pregatesc ceva bagaje ca intr-oora si ceva ma infiintez la stadion, doar avem mare meci ,nu? Si desi sunt stelista de cand m-am nascut, astazi nu zic decat: Hai Unirea
!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...