Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetelor!la toata lumea!de fiecare data cand intru trebuie in primul rand sa urez bun venit burticilor noi!ce bine ca suntem tot mai multe!deci"bun venit"sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
fetele si eu sunt alaturi de voi cu greturile somnul starea de fara vlaga...fiti tari trecem noi si peste asta!eu sunt foarte ametita si uituca si asa fara nici o noima parca...mircea tot rade de mine...tot imi zice"maini stangi"ceea ce eu nu eram...bebelu meu face din mine ce vrea el:)imi pare rau ca nu scriu mai des dar...e greu cu concentrarea zilele astea,oricum va citesc cu interes!va imbratisez pe toate!
mai putin si ne relaxam si noi si in vacante si cu bebei ne mai linistim cu greul asta..mai putin!
la toate gagicile

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

upsam uitat sa schimbam semnatura...am intrat si noi in sapt.7creste comoara lui mama

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

am mai dat si eu o fuga pe aici. azi la vizita m-a incurajat dr...si mi-a zis ca de fapt e mai mare decat credem noi dar sa avem rabdare sa vedem la eco 2...pe 22 iunie...abia astept!
acum 2 sapt avea 12 mm...oare cat sa aiba acum? aveti idee cum creste?
....cireseeeee...vrea cineva?

pupici!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Parca si eu m-am obisnuit cu numele de PUFULETI, asa ca e ok daca nu-l mai schimbam.

Vine bb3

Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

micki_mica Cred ca gasesti raspunsul aici.

ioanact Cu efortul trebuie s-o lasi mai moale, sa nu te spetesti, dar asa ici colo mai poti face cate ceva. Dar testul cat mai astepti sa-l faci?
P.S. Felicitari pt progresele cu olita.

sheryll Te asteptam cu vesti diseara.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Nikole ... covrigeii pe care ii pap eu sunt f buni ... nu-s arsi in primul rand pt k mie aia nu-mi plac delloc ! Sunt aia Mini brezel la punguta rosie cu scris galben pe ei ! Ma mai impac bn cu fructele iar mancarea gatita mai ales cu sos sau ciorbe nici sa nu le vad ! Aseara a venit saraca mama la mn de mi-a facut o supa si un pilaf k eu nu eram in stare ! A facut mai mult pt Tudor k eu una nush kt o sa pap!
Pup si sper sa treaca mai rpd lunile acestea k eu una kiar nu mai am rabdare !

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

ioanact Cu efortul trebuie s-o lasi mai moale, sa nu te spetesti, dar asa ici colo mai poti face cate ceva. Dar testul cat mai astepti sa-l faci?
P.S. Felicitari pt progresele cu olita.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Multumesc! O sa incerc sa nu m fac efort.. testul il fac pe 16-17 Iunie (pe 15 ar tb sa imi vina CM, si vreau sa m treaca macar 2 zile dupa, vreau sa fiu sigura de rezultat..)..cat despre olita, nu prea m sta ci pe wc sta (are colac special).

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

amir la ce medic esti?Onofriescu cumva?
eu la prima sarcina am stat 8 saptamani in spital si am auzit tot felul de minunatii despre fiecare-o multime de pareri pro si contra fiecaruia.In privinta a cat de multa atentie iti acorda eu de ex cat am stat in spital puteam sa jur ca dr mea e de pus la icoana-se interesa de mine f mult ,cum aparea vreo problema era prezenta si seara si in w/e venea in special pt mine.Si toate astea in conditiilein care nu am cotizat spectaculos .Dupa ce am iesit din spital si s-a convins ca lucrurile au intrat pe drumul cel bun imi acorda mult mai putina atentie.La inceput am fost f dezorientata dar mi-am dat seama ca avea cu siguranta alte paciente care aveau in acel moment mai multa nevoie decat mine de atentie.La zeci de paciente pe care le au nu au timpul fizic si nici chiar nervii sa acorde in mod egal atentie fiecareia
ma rog ar fi inca de detaliat dar cu siguranta mai revenim.Singurul medic despre care nu am auzit nici un repros nici macar la capitolul atentie acordata e Mihalache
nu stiu cat de clara am fost mai vb.Mie fisa pt gravida mi-a facut medicul de familie

Mihaela 7+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

multumesc mult larisel

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna seara, deja! Azi nu am avut timp nici sa respir!!

Mi-am anuntat sefii ca sunt cu bebe in burtica si reactia a fost una buna...uhh am scapat de inca un hop...aveam emotii ca sunt nou angajata.

Azi am avut o zi mai grea...cu mancarea. Nu prea a intrat nimic...si nici nu cred ca va intra, nici fructele pe care le mancam cu disperare pana aseara...nu vreau sa le mai vad...nu stiu ce voi mai manca ...nimic nu ma tenteaza...iacs!

Mirosurile nu-mi dau pace...simt orice, iar mirosul de detergenti imi intoarce stomacul pe dos!

Uh...aseara, dupa ce am facut curat in casa, aspirator, mop, etc, am ramas tintuita la pat, nu ma mai puteam misca sau sta dreapta. De dimineata eram ok, caci m-am dat cu o crema.

Am o intrebare. Pe 24 am eco 2 si bitest. Ce presupune acest test?

Va pup!

Zile usoare fara greturi!

10+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput