Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Offf, imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare!!!

Eu plec la servici.....o zi buna!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Neata fetelor!
Eu pe langa ceai am facut o oala mare de compot de visine ... e mai acrisor si parca mai taie din starile astea urate! Plus k mai rontai covrigei sarati in paralel caci am observat k raul ma apuca mai ales knd nu mananc o perioada ! Incercati si voi poate ajuta ! Pupici !

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Bine v-am regasit!
Vad ca nu stati o clipa. Am citit repede de unde din urma si nu am putut decat sa ma bucur de noile sosite printre noi! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu am racit si ma racaie pe trahee cand inspir, parca ar fi o caverna pe acolo... Ma ratoiesc la buda din zori... Abia astept sa treaca luna asta, sa se incheie etapa varsaturi (atat sper eu ca dureaza). Sunt tare ametita si orice miscare mai rapida a capului e cu senzatii tari.
Pupici pe burtici si aveti grija de voi!

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Neatza!
Pt Lia 2009,in legaturi ca senzatia ca nu ai aer.Eu am patit frecvent, dar am ceva pb cu inima si cu calciu,iar vara mi se intampla de la caldura sau de la schimbarea brusca de presiune atmosferica.Nu stiu daca o sarcina in primul trim poate da asemenea simptome.Oboseala, lipsa de chef,greturi, dureri decap, de astea da.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna dimineata!
N-am reusit sa mai scriu, insa am citit in fiecare zi.Am avut o saptamana grea. Viviana a fost bolnavioara(are astm bronsic si a avut o exacerbare).Acum suntem bine, dar am lipsit toata saptamana de la gradi.Azi avem serbare, terminam si noi grupa mijlocie, iar Viviana este veverita.
Am ajuns vineri la analize si am platit 353 ron. Am avut o parte din analize pe bilet de trimitere de la medicul de familie si o parte(cele pe care le-am platit) cica nu sunt suportate de casa de asigurari.In fine, rezultatele peste 2 saptamani...
Amir si eu cred ca daca nu esti multumita de medicul tau, mai bine sa il schimbi.Cat despre platit consultatia si dat si plic....eu nu prea sunt de acord cu asta.
Eu pe Viviana am nascut-o in Iasi.Am fost foarte multumita ...daca vrei iti recomand medicul meu. Este doamna doctor Sokolov, o gasesti la Cuza Voda, dar si la cabinetul Avicena(sper sa nu se fi schimbat, sunt totusi aproape 5 ani de cand am nascut eu). Este o femeie deosebita, ti-o recomand din tot sufletul.
Bun venit noilor burticute, sarcini usoare si bebei sanatosi!

Irina8+ si Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Ca sa deviem putin de la subiectul greturi am si eu o curiozitate, in special pt burticutele din Bucuresti ! Ce dr va urmaresc , de la ce spital si km cat veti " cheltui " cu nasterea k eu una nu prea stiu ce tarife se practica ! pt toate

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Uitati ce am "sustras" de la alt subiect:

Calculul Lunilor
sapt1 -5 Luna I
sapt 6 -9 LunaII
sapt10-13 LunaIII
sapt14 - 18 Luna IV
sapt 19 - 22 Luna V
sapt 23 - 27 Luna VI
sapt 28 - 31 Luna VII
Sapt 32 - 36 Luna VIII
sapt 37 - 40 Luna IX

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mihaela, sanatate multa, sa-ti treaca repede raceala! Bea ceaiuri cu miere si lamaie, cred ca-s bune si pt greturi. Cu ametelile te inteleg perfect, cum ma ridic de pe scaun se invarte camera cu mine. In plus, am o stare de sfarseala, de lipsa de putere, imi vine sa zac.

Zookey, de care covrigei sarati mananci? Din aia gen crackersi prajiti bine, mici si maronii? Mie aia mi se par amarui si cred ca nici nu-s foarte sanatosi. Ma bate gandul sa-mi iau de la brutarie, din aia legati cu sfoara. Intra la profil personal, editare profil si ai jos ceva cu optiuni de unde poti sa-ti activezi PM, informatiile astea privitoare la cat se da pe la nasteri stiu ca nu prea se posteaza public.

irrinaa, imi pare rau ca cea mica a fost bolnavioara, felicitari pentru terminarea grupei mijlocii! 353 roni analizele?!!

larisel, sper sa nu te mai simti rau deloc de acum incolo! Multumim pt info!

Fetelor, ce faceti sa va treaca ametelile? Eu tot mai beau cate un pahar de apa in ideea sa-mi mai creasca tensiunea, dar nu vad nicio imbunatatire...

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Nik0le - pt crescut tensiunea eu beau cafea, mananc ceva dulce dar dulce sau o lingurita de zahar si da cum ai spus si tu sa bei multa apa .
Eu sunt la servici acum si mi-e foarte greata . Cum va descurcati voi la servici ?

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 6 +

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

salutare tuturor,
nu am lipsit decat 3 zile si deja s-au scris 6 pagini dintr-un nou capitol. Harnicute, harnicute...
Felicitari noilor burtici.
Eu sunt la capitolul analize... si vorba cuiva mai sus am inceput sa fiu paranoia, imi pare rau ca nu mi-am facut analizele dinainte.
Acum din ce am vazut pe net s-ar putea sa am si o mica candida si ma enervez, dar astept sa vina si restul de rezultate si sa ma duc la doctor pana o iau razna de tot.
Eu amm fost la doctor la 5+ si mi-a dat nospa, elevit si utrogestan ii spusem ca imi cumparasem eu acid folic si m-a lasat sa-l termin.
Am avut si o mica infectie urinara si am mai luat si una antibiotic. S-ar putea, din ce am citit ca semnele de candida sa fie si de la antibioticul ala. sa speram ca e ok.
Ceea ce va doresc si voua.

7+

Mergi la inceput