Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
sagetutza spune:
eu stau si ma documentez![]()
dar de data asta este despre legislatie. Azi o cunostinta de-a mea a reusit sa ia aprobare sa lucreze 6 ore si sa fie platita 8. sa stiti ca exista o astfel de lege pentru mame.
Asa ca am facut si eu ceva bun cu net-ul asta, nu doar m-am isterizat![]()
Sunt fericita si relaxata

8+
danutza84 spune:
Buna fetelor!
Am si eu un pufulete mic pe drum si vreau sa ma inscriu in gasca.
Iata si datele mele:
DN: 19.01.84
UM: 21.04.09
DPN: 26.01.10
7+
simonette spune:
Bubu ia-ti o pauza! Incuie usa si pune afis ca esti in pauza de somn, imposibil de controlat
Sagetutza asa este, exista legea asta!
Bafta!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ana2909 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sagetutza eu stau si ma documentez dar de data asta este despre legislatie. Azi o cunostinta de-a mea a reusit sa ia aprobare sa lucreze 6 ore si sa fie platita 8. sa stiti ca exista o astfel de lege pentru mame. Asa ca am facut si eu ceva bun cu net-ul asta, nu doar m-am isterizat Sunt fericita si relaxata ![]() ![]() 8+ |
Hello, nu sunt inca graviduta dar imi face placere sa va citesc in speranta ca poate ma voi alatura voua
Iar referitor la intrebarea ta, da se poate si este reglementat de Codul Muncii/Contractul Colectiv de munca, ai nevoie doar de o recomandare de la medicul ginecolog.
http://tt.lilypie.com/nr4up3.png
giani2728 spune:
Buna,stau toata ziulica la munca si va citesc,ma bucur ca are cine sa ma inteleaga si pe mine
Este cineva care locuieste in Londra?![]()

bubu_bu spune:
danutza84
bebelasi nostrii au aceeasi varsta:)eu sunt mai mica de cat tine cu 2 ani...sa fie intr-un ceas bun!
burtica mica
ana2909doamne ajuta sa fie cum iti doresti si sa fie luna asta cu II
simonette ai dreptate asa ar fii trebuit sa fac....am fost totusi la masa si am papat bun nu va zic sa nu va fac pofta...dar asa bine a prins
te bine dispune pana la urma o masa buna...cel putin pe mine alturi de colegii de servici!
fetele
7+

larisel spune:
Offf...iar ma plang. Am luat azi rezultatul la restul analizelor si nu putea sa fie totul ok. Mi-au iesit igg si igm pozitive la virus herpetic
. Din cate am citit pe net oricum nu se trateaza si pericol exista doar daca apar leziuni in apropierea nasterii, indicatia fiind de cezariana. Ce ma minunez eu e ca nu am absolut nici un simptom si nici nu am avut herpes niciodata din cate imi amintesc eu.
Azi mi-am luat o zi de concediu pt ca binenteles am intampinat ziua ratoindu-ma la wc si daca de dimineata imi e asa...asa o tin toata ziua.
Vad ca si tu sagetutza ai acelasi rezultat. Ce ti-a spus dr de te-a linistit?
simonette Felicitari...pt eco si pt flutureii din burtica. Multumim si pt informatii.
onitza si ana2909 Uitati aici
de sustinere!
danyelana Casa de piatra si bb sanatos! Anul 2009 este unul plin pt tine. O sa-l tii minte tota viata.
danutza84 Bine ai venit la pufuleti. Sacina usoara si bb sanatos!
11+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
bAly spune:
danutza84 bine ai venit la pufuleti!
Noi la fel, parca totusi ma incearca si pe mine ceva senzatii de greata. Ce am observat totusi e ca imi trec daca pap ceva. Si uite asa voi ajunge o
.
La cele 60 de kg ale mele la 1.58 impulsuri spre mincare imi mai trebuiau. Si cind ma gindesc ca la Andreea aveam 62 de kg cind am nascut-o.......ei, noi sa fim sanatosi, kg s-or duce dupa.
Vine bb3
Alina
5+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
danutza84 spune:
bubu_bu ai fost mai harnicutza decat mine ![]()
Multumesc de primirea calduroasa!
Pupicei la toate burticutzele!
7+
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sagetutza eu stau si ma documentez dar de data asta este despre legislatie. Azi o cunostinta de-a mea a reusit sa ia aprobare sa lucreze 6 ore si sa fie platita 8. sa stiti ca exista o astfel de lege pentru mame. Asa ca am facut si eu ceva bun cu net-ul asta, nu doar m-am isterizat Sunt fericita si relaxata ![]() ![]() 8+ |
legea de care zici e oug 69/2003 cred...si eu beneficiez de 6 ore...si e destul de simplu de obtinut, numai ca iti trebuie o recomandare din partea ginecologului si dupa aia o adeverinta de la medicul de familie. asta in cazul in care nu ai medic de medicina muncii la munca. daca ai un medic la munca atunci va dori si el sa vada recomandarea si hartiile de la medicul ginecolog.
Dar nu iti fa griji. Daca reusesti sa obtii de la ginecolog...mai incolo nu e o problema. Ordonanta se refera la protectia maternitatii la locul de munca si nu mai tin minte exact daca e 69 sau 96 pe 2003...Oricum nu trebuie mentionata in cerere si salariul ramane la fel ca si cum ai lucra 8 ore. Asa ca...macar de atata sa beneficiem si noi. tot in ordonanta asta parca scrie ca poti sa lipsesti nu stiu cate ore pe luna pentru controale medicale. Pentru cine e interesat spuneti-mi si ma uit maine la munca exact si va spun ce art. este.
Va pup pe toate
11+